sophia_fr
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jacobs
Νεοφερμένος
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ η οποιαδήποτε απόπειρα πρόβλεψης θεμάτων στην , ούτως ή άλλως , περιορισμένη ύλη του Α.Ο.Δ.Ε.
Δεν έχεις παρά να ασχοληθείς με ΟΛΑ τα ΘΕΜΑΤΑ Α.Ο.Δ.Ε. που έχουν τεθεί κατά την περίοδο 2000-2009 στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων (Τ.Ε.Ε. Β' Κύκλος / Δ' Τάξη Εσπερινών Λυκείων {Κανονικά & Επαναληπτικά} / Γ' Τάξης ΕΠΑ.Λ. / Γενικών Ημερήσιων Λυκείων {Κανονικά & Επαναληπτικά}) , καθώς και με ΟΛΑ τα ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Α.Ο.Δ.Ε. της Ο.Ε.Φ.Ε. (περίοδος 2006-2009).
Και , βεβαίως , ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Με διαπιστωμένη πλέον τη διάθεση ή την τάση (είναι της μόδας τελευταία) της Εξεταστικής Επιτροπής να ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ σε ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ , ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΟΥ. Αν θέλεις να αριστεύσεις στο μάθημα , η παραπάνω πρότασή μου αποτελεί "μονόδρομο".
Ωστόσο , οι επιλογές είναι δικές σου. Έχεις τη δυνατότητα να πάρεις τα "ρίσκα" σου και να δοκιμάσεις την τύχη σου , επιλέγοντας θέματα κατά το δοκούν.
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ; Σε εσένα εναπόκειται η επιλογή της στρατηγικής που θα ακολουθήσεις.
Σε εμένα , το μόνο που απομένει είναι να σου ευχηθώ , με όλη μου την καρδιά , τη μέγιστη δυνατή επιτυχία στη συγκεκριμένη εξέταση. Να είσαι καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 01 - ΑΔΕ ΤΕΕ Β' ΚΥΚΛΟΣ.pdf98.7 KB · Εμφανίσεις: 193
-
ΑΟΔΕ 09 Γ' Τάξη ΕΠΑΛ.pdf90.6 KB · Εμφανίσεις: 218
-
ΟΕΦΕ 09-ΑΟΔΕ Γ' Τάξης ΕΠΑΛ.pdf55.4 KB · Εμφανίσεις: 175
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 01 - ΑΟΔΕ Δ' ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf138.4 KB · Εμφανίσεις: 185
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 02 - ΑΟΔΕ Δ' ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf148.2 KB · Εμφανίσεις: 154
jacobs
Νεοφερμένος
Συνημμένα
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 03 - ΑΟΔΕ Δ' ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf104.6 KB · Εμφανίσεις: 158
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 04 - ΑΟΔΕ Δ' ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf110.1 KB · Εμφανίσεις: 124
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 05 - ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΟΔΕ Δ' ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf98.6 KB · Εμφανίσεις: 153
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 06 - ΑΟΔΕ Δ' ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf153.3 KB · Εμφανίσεις: 148
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 06 - ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΟΔΕ Δ' ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf137 KB · Εμφανίσεις: 149
jacobs
Νεοφερμένος
Συνημμένα
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 07 - ΑΟΔΕ Δ' ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf159.2 KB · Εμφανίσεις: 138
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 08 - ΑΟΔΕ Δ' ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf155.9 KB · Εμφανίσεις: 137
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 08 - ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΟΔΕ Δ' ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf159.3 KB · Εμφανίσεις: 140
-
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 09 - ΑΟΔΕ Δ' ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf155 KB · Εμφανίσεις: 140
-
ΑΟΔΕ 2000 ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΩΝ.pdf120 KB · Εμφανίσεις: 144
jacobs
Νεοφερμένος
Συνημμένα
jacobs
Νεοφερμένος
Συνημμένα
jacobs
Νεοφερμένος
Συνημμένα
jacobs
Νεοφερμένος
Καλή δύναμη ,
jacobs
Συνημμένα
sophia_fr
Νεοφερμένος
Η ερωτησή μου ήταν απλά για να ακούσω κάποια γνώμη και τίποτα παραπάνω. Έχω στο μυαλό μου να το διαβάσω άψογα το βιβλίο,όπως ήδη κάνω,,είναι άλλωστε η δεύτερη φορά που δίνω και δεν θέλω να γράψω άσχημα!!Έλπίζω σ ένα σίγουρο 20άρι.Σας ευχαριστώ παρα πολύ όμως για το υλικό και για τη καθοδηγησή σας στο κατάλληλο τρόπο διαβάσματος!Τελευταίο "σετ" (τετράδα) Θεμάτων επί συνόλου 34άρων
Καλή δύναμη ,
jacobs
jacobs
Νεοφερμένος
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (ΚΥΚΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)
ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ : "ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ"
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009
Συνημμένα
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος
sophia_fr
Νεοφερμένος
Δεν έχεις άδικο!!Κατά τη γνώμη μου ήταν ήταν μισό κλικ πιο απαιτικά από τις κανονικές εξετάσεις και αυτό γιατί οι ερωτήσεις αναπτυξης ήταν πιο μεγάλες. Άποψη μου πάντα.
Όντως ήταν κάπως πιο απαιτητικές, παρ'όλα αυτά δεν ήταν δύσκολα με την έννοια ότι θα μπορούσαν να βάλουν κανενα εισαγωγικό για αναπτυξη!
Και εμένα μου έκανε εντύοωση που έβαλαν δύο αρκετά μεγάλα κομμάτια από το ίδιο υποκεφάλαιακι 2.7!!
Παρ'όλα αυτά πώς έγραψες??
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχεις άδικο!!
Όντως ήταν κάπως πιο απαιτητικές, παρ'όλα αυτά δεν ήταν δύσκολα με την έννοια ότι θα μπορούσαν να βάλουν κανενα εισαγωγικό για αναπτυξη!
Και εμένα μου έκανε εντύοωση που έβαλαν δύο αρκετά μεγάλα κομμάτια από το ίδιο υποκεφάλαιακι 2.7!!
Παρ'όλα αυτά πώς έγραψες??
αν σκεφτείς ότι όλοι περίμεναν 2.6 και 2.7 για φέτος και δεν έπεσαν...
...η διοίκηση ανθρωπίνων πόρων ήταν αναμενόμενη!!
πριν έβαλαν και καναδυό αντιsos...
τώρα ήταν όλα καραμπινάτα!!
εμένα μου φάνηκαν ευκολότερα από τα ΄κανονικά΄, την ανταγωνιστικότητα πχ. δεν την είχα διαβάσει καθόλου επειδή ήταν τελευταία σελίδα του 1ο κεφ. και έλεγα άντε να πάω στο 2ο που είναι πιο ουσιώδες.. και όταν το είδα έπεσα από τα σύννεφα!!
επίδης στην αρχή του 2.5 ήξερα το νόημα αλλά δεν το ήξερα κατά λέξη..
σκατά τελικά εντάξει έγραψα 18,5..
Jeddruller
Νεοφερμένος
εμένα μου φάνηκαν ευκολότερα από τα ΄κανονικά΄, την ανταγωνιστικότητα πχ. δεν την είχα διαβάσει καθόλου επειδή ήταν τελευταία σελίδα του 1ο κεφ. και έλεγα άντε να πάω στο 2ο που είναι πιο ουσιώδες.. και όταν το είδα έπεσα από τα σύννεφα!!
Αυτό είναι που ξεχωρίζει το 100% από το 90% συνήθως κάτι που δεν το πολυδίνεις σημασία εκτός κ αν έχεις διαβάσει τόσο που τα ξέρεις όλα κατά λέξη
αντιsos
Δεν υπάρχει αυτή η λέξη για το συγκεκριμένο μάθημα
jacobs
Νεοφερμένος
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
maraki_7
Νεοφερμένος
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε μερικες ασκησεις πανω στην παραγωγικοτητα αποδοτικοτητα κλπ ??
η ασκηση του βιβλιου ειναι θεωρητικη!Δε θα πεσουν ασκησεις αφου ολες ειναι εκτος υλης...η συγκεκριμενη που ειχει το βιβλιο το πολυ με αλα νουμερα αν μπει θα μπει ως σωστος λαθος η επιλογης
Stroumfita
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχει παρα πολυ καιρο να μπει ασκηση στο αοδε...οποτε μην αγχωνεσαι!!!
Μα δεν εχει πεσει ποτε ασκηση για να εχει καιρο να μπει.!!!!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ κακως το βιβλιο το ονομαζει (σαν) ασκηση δεν υπαρχει πιθανοτητα να μπει...ΑΟΔΕ ειναι ΟΧΙ ΑΟΘ()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.