X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

λοιπον,γραφαμε οικονομια την τεταρτη και το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει ηταν το τελευταιο,οποτε το αφησα για το πρωι.δεν ξυπνησα ομως,ουτε μπορεσα να διαβασω στο σχολειο,οποτε εκανα μονο 4 σκονακια στο θρανιο για τις εταιριες.το σκονακι ηταν αποτυχημενο βεβαια,γιατι ετσι οπως τα ειχα γραψει(μιγμα greeklish,αγγλικων και γερμανικων)ηταν ακατανοητο(δε μπορεσα να το χρησιμοποιησω!!!).και μαλιστα δεν επεσαν αυτα(με 1 εξαιρεση):mpam:να παω στο κυριως θεμα ομως.
οταν γραφαμε,ο καθηγητης(η μουσιτσα οπως τον αποκαλει ο διπλανος μου

ολα οκ,μας φερνει την παρασκευη τα διαγωνισματα(στο οποιο πηρα 12,2-εκανα ενα λαθος,ενα κυκλακι μου κοστισε 10 μοναδες!!!:boom:,και ολα τα αλλα ηταν +++++)και καπως το εφερε η κουβεντα και λεει η παλιομουσιτσα:
...επιασα και μερικους με σκονακια,θα παρουν μοναδα...
:!:εκεινη τη στιγμη...εμεινα!!!οχι επειδη το καταλαβε,αλλα για τη μοναδα!:scared:θα μου βαλει μοναδα στο 4μηνο,αυτο εννοουσε?θα προτιμουσα να μου παρει την κολλα,να με κραξει(κοινως να με εξευτελισει

θα με αφησει κι αυτος στο τετραμηνο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
coachina
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΖΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ???
Χαλάρωσε και απόλαυσε τις διακοπές σου...

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

καλες γιορτες

SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Αφου το εφερε η κουβεντα θα σας πω κ εγω την ιστορια μου!Ολα αρχισαν λοιπον οταν γραφαμε Θρησκεια(κοινως Θρησκευτικα) κ δεν ειχα διαβασει Χριστο(ως συνηθως στη Θρησκεια)!
Ειχα αφιερωσει 30 λεπτα απο τη ζωη μου για να κανω ισα με καμια 5αρια σκονακια τα οποια τα ειχα μοιρασει σε ολη τη πτερυγα!
Ειχα λοιπον τα σκονακια κατω απο την κολλα μου! Για κακη μου τυχη δεν προλαβα και ενω χτυπαει το κουδουνι μαζευει τις κολλες. Και το αστειο εδω αρχιζει:
Παιρνει τη κολλα ΜΑΖΙ με το σκονακι!
Οχ λεω την εβαψα ασχημα...:!: Τεσπα σημειωνει στο σκονακι το ονομα μου για να με θυμηθει και καλα...
Ερχεται η μερα της παραδοσης.....
Παιρνω το τεστ και ποσο μου ειχε βαλει λετε?:what: 16, κατι!!
Τρελαθηκα σας λεω... ΕΛΕΟΣ! Ακουω σχολια...:iagree:
...τα λογια ειναι περιττα....

Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Oι μαλακιες δυστυχως επιστρεφονται,αγραφος κανοναςφοβερος ο τιτλος,ε?
λοιπον,γραφαμε οικονομια την τεταρτη και το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει ηταν το τελευταιο,οποτε το αφησα για το πρωι.δεν ξυπνησα ομως,ουτε μπορεσα να διαβασω στο σχολειο,οποτε εκανα μονο 4 σκονακια στο θρανιο για τις εταιριες.το σκονακι ηταν αποτυχημενο βεβαια,γιατι ετσι οπως τα ειχα γραψει(μιγμα greeklish,αγγλικων και γερμανικων)ηταν ακατανοητο(δε μπορεσα να το χρησιμοποιησω!!!).και μαλιστα δεν επεσαν αυτα(με 1 εξαιρεση):mpam:να παω στο κυριως θεμα ομως.
οταν γραφαμε,ο καθηγητης(η μουσιτσα οπως τον αποκαλει ο διπλανος μου)εδε οτι κατι ειχα γραψει στο θρανιο και καθισε να το διαβασει.εγω,εχοντας βιωσει επιτυχως παρομοιες καταστασεις,συνεχισα να γραφω αταραχη.εκεινος μετα απο ενα λεπτο εφυγε.
ολα οκ,μας φερνει την παρασκευη τα διαγωνισματα(στο οποιο πηρα 12,2-εκανα ενα λαθος,ενα κυκλακι μου κοστισε 10 μοναδες!!!:boom:,και ολα τα αλλα ηταν +++++)και καπως το εφερε η κουβεντα και λεει η παλιομουσιτσα:
:!:εκεινη τη στιγμη...εμεινα!!!οχι επειδη το καταλαβε,αλλα για τη μοναδα!:scared:θα μου βαλει μοναδα στο 4μηνο,αυτο εννοουσε?θα προτιμουσα να μου παρει την κολλα,να με κραξει(κοινως να με εξευτελισει)παρα να μου παιζει το μαλ@κα και συνεπως να ανγκαστω να κατσω μεσα ολη την ωρα απο το φοβο μου μηπως δει ολα τα σκονακια ενω λειπω!!!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

KOMIS
Νεοφερμένος

Τομέας
Νεοφερμένος

1η και 2η Λυκείου απλά διαβάστε τα βιβλία που νομίζετε οτι σας οδηγούν στο ΑΕΙ/ΤΕΙ σχολή προτίμησης.Δε πειράζει αν είναι μέτριοι οι βαθμοί, δεν είναι καθοριστικοί.
shania
Νεοφερμένος

εμένα παντως μονο στο δημοτικο με ειχαν πιασει πριν πολλα χρονια

απο μικρη στον κακο τον δρομο..

παντως οσον αφορα το 8εμα..δεν νομιζω ρε συ να σου βαλει μοναδα στο τετραμηνο..ειπαμεε:s
Νένη
Νεοφερμένος

ιδιαίτερα στην φυσική που δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα!
απο μικρή κάνω κι εγώ σκονάκια δεν με εχουν πιάσει ποτε!
Στα θετικά μαθήματα που είμαι χάλια δεν έχω κάνει φέτος σκονάκια γιατί λέω σε τι θα μου οφελήσουν; να πάρω ένα καλό βαθμό; Ε...και ξέρω οτι δεν θα τον αξίζω!
Εξάλου γνωρίζω οτι θα πάρω θεωρητική κατεύθυνση οπότε φροντίζω να κάνω εκεί σκονάκια!

Πλάκα κάνω απλά κάθομαι να διαβάσω! Φετος δεν έχω κάνει καθόλου σκονάκια! και δεν αστειεύομαι!!!!

βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

για να παρεις ασσο στο τετραμηνο πρεπει να κανεις γραπτη ετησηφοβερος ο τιτλος,ε?
οταν γραφαμε,ο καθηγητης(η μουσιτσα οπως τον αποκαλει ο διπλανος μου)εδε οτι κατι ειχα γραψει στο θρανιο και καθισε να το διαβασει.εγω,εχοντας βιωσει επιτυχως παρομοιες καταστασεις,συνεχισα να γραφω αταραχη.εκεινος μετα απο ενα λεπτο εφυγε.
:!:εκεινη τη στιγμη...εμεινα!!!οχι επειδη το καταλαβε,αλλα για τη μοναδα!:scared:θα μου βαλει μοναδα στο 4μηνο,αυτο εννοουσε?θα προτιμουσα να μου παρει την κολλα,να με κραξει(κοινως να με εξευτελισει)παρα να μου παιζει το μαλ@κα και συνεπως να ανγκαστω να κατσω μεσα ολη την ωρα απο το φοβο μου μηπως δει ολα τα σκονακια ενω λειπω!!!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

guess
Δραστήριο μέλος

κάτι παραπάνω μωρέ...
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

guess
Δραστήριο μέλος

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.