Guest 045911
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafaa
Νεοφερμένος
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
*Serendipity*
Εκκολαπτόμενο μέλος
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Ένα από τα χειρότερά μου μαθήματα ήταν! Το βαριόμουν.
flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφηστε που τα κεφαλαια μεταξυ τους πραγματικα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν
(ουτε στην σειρα που τα εχουν βαλει βεβαια)
το πιο ωραιο ειναι το ποσο δημοκρατικος ειναι αυτος που μας κανει δικαιο!
το πρωτο που μας εβαλε να γραψουμε ηταν :
το μαθημα δεν ειναι ακαδημαικη συζητηση.Ο καθηγητης υπαγορευει και οι μαθητες γραφουν...
tiger
Νεοφερμένος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
ειναι απιστευτα βαρετο μαθημα
αφηστε που τα κεφαλαια μεταξυ τους πραγματικα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν
(ουτε στην σειρα που τα εχουν βαλει βεβαια)
το πιο ωραιο ειναι το ποσο δημοκρατικος ειναι αυτος που μας κανει δικαιο!
το πρωτο που μας εβαλε να γραψουμε ηταν :
το μαθημα δεν ειναι ακαδημαικη συζητηση.Ο καθηγητης υπαγορευει και οι μαθητες γραφουν...
Χα! Καλό αυτό! Και η ειρωνεία ξέρεις ποια είναι;
4η παράγραφος προλόγου:
Τονίζεται ότι το μάθημα «Πολιτική και Δίκαιο» είναι μάθημα που προσφέρεται για συζήτηση, σύνδεση με την επικαιρότητα και διαθεματικές δραστηριότητες μέσα στην τάξη. [...] Το βιβλίο αυτό, (...) σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο αποστήθισης και παραδοσιακής από καθέδρας διδασκαλίας.
Τι να πω, προτείνετε στον ''καθηγητή'' σας ως τμήμα να μελετήσει κάπως το αντικείμενο διδασκαλίας του και, αν μπορεί, να εκσυγχρονιστεί λίγο με τα δεδομένα της εποχής του. Πείτε του, εν ολίγοις, εμμέσως πλην σαφώς, πως αν δεν αλλάξει μυαλά απλά δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά.
nymphadora
Νεοφερμένος
Τελείως άδικο για να πω την αλήθεια... μέχρι στιγμής δεν μ' αρέσει καθόλου... η καθηγήτρια είναι μια πρώην δικηγόρος που μπαίνει στο μάθημα και μας εξετάζει με τη λίστα... δεν γίνεται συζήτηση στο μάθημα, δεν έχει ενδιαφέρον... ούτε το βιβλίο μ' αρέσει για να πω την αλήθεια... σαν να ξαναγυρνάω στο γυμνάσιο νιώθω, με εκείνη την μπούρδα (με συγχωρείτε κιόλας, αλλά τι να κάνω η κακομοίρα) την αγωγή... το ίδιο πράγμα είναι σχεδόν...Πώς σας φαίνεται το δίκαιο;??
Νατσοπουλος βιλη
Νεοφερμένος
EleNouzZz
Νεοφερμένος
Mentalini
Νεοφερμένος
Εγώ χωρίς να διαβάζω γραφω 20 άνετα, οπότε το βρίσκω πολύ εύκολο.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουμε μια καθηγήτρια που ο Θεός να την κάνει καθηγήτρια, που είναι πάρα πολύ απαιτητική. Την είχα από 3η γυμνασίου στην ιστορία και μας βγάζει κάθε χρόνο το λάδι!!! Σε γραπτό ακόμα και ένα κόμμα να ξεχάσεις σου κατεβάζει βαθμό!!!
Με λίγα λόγια για το δίκαιο, μου έγινε αντιπαθητικό μάθημα εξ αιτίας της καθηγήτριας, παρόλα αυτό με άλλον καθηγητή νομίζω πως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον... (με άλλον όμως!!!)
ΥΓ:Και αύριο μάλλον θα μας βάλει τεστ στο μάθημα της ημέρας!!!
djimmakos
Διάσημο μέλος
Γενικά λυπάμαι που ένα τέτοιο άτομο σαν και αυτόν έγινε καθηγητής...Το δίκαιο είναι το ωραιότερο μάθημα γενικής παιδείας που έχω διδαχθεί ποτέ (εξαιρούνται τα θετικά μαθήματα φυσικά :p) αλλά και πάλι, δε νομίζω να αποκομίσω κάτι απ' αυτόν τον καθηγητή...Κρίμα, μιας και στηριζόμουνα σ' έναν καλό καθηγητή, έτσι ώστε να μάθω κάτι...Γιατί να κάτσω να διαβάσω μόνος μου αποκλείεται, δεν έχω την πολυτέλεια..Μόνο σε καμιά αργία ρίχνω καμιά ματιά...
A ρε αθάνατο ελληνικό σύστημα με τους γαματότερους καθηγητές στον κόσμο...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
ant1637
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.