fostiras13
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα παλι δεν φοβιθηκες μη δεν τα πας καλα με καποιο μαθημα που το θεωρουσες ''σιγουρο''?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fostiras13
Νεοφερμένος
Πήρα ένα ρίσκο και μου βγήκε. Το να πω ότι δε φοβήθηκα θα ήταν μεγάλο ψέμα....Βέβαια ξαναλέω ότι εγώ είχα την πολυτέλεια να χαραμίσω ένα μάθημα γιατί δε στόχευα σε υψηλόβαθμη σχολή!εγω παλι τετοια πολυτελεια δεν ειχα,οποτε αναγκαστικα το διαβαζα!
αλλα παλι δεν φοβιθηκες μη δεν τα πας καλα με καποιο μαθημα που το θεωρουσες ''σιγουρο''?
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εγραψα 14.1 στα μαθηματικα κατ ,εχασα 1800 μορια μονο απ αυτα ,αλλα με κρατησαν τα υπολοιπα μαθηματα,αλλιως πολυτεχνειο!
fostiras13
Νεοφερμένος
εντάξει εγώ έχασα 1000 μόρια απ' τη διοίκηση και άλλα τόσα απ' τη φυσική.Τα 20αράκια σε μαθηματικά κ.-αοθ-μαθηματικα γ.π με σώσανε.....οπως και να χει το ρισκο ειναι ρισκο...
εγω εγραψα 14.1 στα μαθηματικα κατ ,εχασα 1800 μορια μονο απ αυτα ,αλλα με κρατησαν τα υπολοιπα μαθηματα,αλλιως πολυτεχνειο!
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
μαρια θετικη ησουΝ?
fostiras13
Νεοφερμένος
Για να έδωσε ΑΟΔΕ προφανώς τεχνολογική.....πολυ καψιμο αμα σου λεω!!!!!!
μαρια θετικη ησουΝ?
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
το καψιμο που λεγαμε!
fostiras13
Νεοφερμένος
δεν πειράζει ρε,χαλάρωσε:no1:ωχ....σορρυ ρε,αλλο ειχα στο μυαλο μου ,αλλο εγραψα τελικα!
το καψιμο που λεγαμε!
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ολοι μας :p
Α, βρηκα μια καινουρια μεθοδο. Βιντεοσκοπω τον εαυτο μου να λεω ενα κομματακι του μαθηματος, το βλεπω 4-5 φορες, μετα διαβαζω το κομματακι 2-3 φορες και προσπαθω να το πω ταυτοχρονα με το βιντεο.
Και μεσα σε 10 λεπτα εχω μαθει μια παραγραφουλα.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα νομιζω οτι ο καλυτερος τροπος ειναι να το λες σε καποιον!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
spystou
Νεοφερμένος
Κι εγω θελω.
Και ολοι μας :p
Α, βρηκα μια καινουρια μεθοδο. Βιντεοσκοπω τον εαυτο μου να λεω ενα κομματακι του μαθηματος, το βλεπω 4-5 φορες, μετα διαβαζω το κομματακι 2-3 φορες και προσπαθω να το πω ταυτοχρονα με το βιντεο.
Και μεσα σε 10 λεπτα εχω μαθει μια παραγραφουλα.
πολύ καλό κόλπο!!!!!! αν είσαι ακουστικός τύπος βοηθάει!!!! εγώ πάντως το αοδε δεν το έμαθα με τη μια αλλά μέσα από συχνές επαναλήψεις!!!! αυτό ειναι το μυστικο!!!!!! κάθε μέρα μάθαινα ένα κομμάτι και το σ/κ επαναληψεις...επίσης σημαντικό είναι να βγει η ύλη αρχές μαρτίου και μετα φυσικα επαναλήψεις.Στοχος κάθε φορα η επανάληψη να διαρκεί λιγότερο. Αν υπάρχει κάποιος στο σπίτι σας που μπορεί να σας κρατάει το βιβλίο εκμεταλλευτείτε τον!!!!! καλή επιτυχία!!!!!
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως βγαινει και πολυ πριν απο τον μαρτιο,εαν το διαβαζεις 2 φορες την εβδομαδα και καθε σκ κανεις επαναληψεις
anna_pas
Νεοφερμένος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγς το ιδιο προβλημα εχω με αυτο το μαθημα.δεν εχω κανει πολλα μαθηματα και ενψ μου φαινονται κατανοητα και ογικα καποιεσ φορεσ δεν μπορω να τα πω καταγραμμα......οσο να ναι ξεχναω την μια φορα μια κουκιδα την αλλη μια αλλη προταση.....αναρωτιεμαι αν λοιπον στο τελος μου ερθουν όλα....
το μυστικο ειναι να τα γραφεις κιολας οχι μονο να το αποστηθιζεις
anna_pas
Νεοφερμένος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
μου το ειπαν και αλλοι αυτο....αλλα να σας πω την αληθεια το θεωρω χασιμο χρονου....δεν εχω τον απεριοριστο χρονο να γραφω 2 σελιδες που θελω να μαθω καθε φορα.και ποτε δεν ημουν τοσο πολυ του γραψιματος.....το θεωρω τελειως αγγαρεια ομως.
ναι ειναι αληθεια χανεις παρα πολυ χρονο αλλα εμενα μονο αυτος ο τροπος με βοηθουσε αν και το καταλαβα στα μισα της χρονιας...
Morphinr
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.