Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά την συχάθηκα την πληροφορική τόσα χρόνια! Αφήστε που βαριέμαι και τις πολυσέλιδες εργασίες που βάζουν αντί των εξετάσεων.. χζμρ!!!
Στην αστρονομία μας κάνει ένας απ' τους μαθηματικούς μας που είναι υπερμέγιστος, τρομερότατος! αλλά γενικότερα το βρίσκω και πολύ ενδιαφέρον:iagree:
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
Στο σχολειο μου δημιουργηθηκαν 3 τμηματα σχεδιου με 20 ατομα το καθενα!!!και στο δικό μου σχολείο το τμήμα για σχέδιο που δημιουργήθηκε,αποτελείται μόνο από 5 παιδιά...:iagree:
androuan1992
Νεοφερμένος
DespinaP
Νεοφερμένος
Δεν ήμουν τόσο ευχαρθστημένη όμως από άποψη καθηγητή και απαιτήσεων και ζήτησα αλλαγή!
Δυστυχώς δεν με αφήνουν
mar0oZz
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgakisss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liza_Korniza
Νεοφερμένος
Πως σου φαινεται η αστρονομια και η λογοτεχνια ξενων συγγραφεων;
Dias
Επιφανές μέλος
(Θα πω την κατάσταση στο σχολείο μου γιατί αλλού μπορεί να είναι διαφορετική και να παρεξηγηθώ, όπως κάποτε)
1) Αν κάποιος θέλει να περνά έτσι η ώρα και να έχει μάθημα χωρίς βαθμό και εξετάσεις παίρνει πληροφορική. Υποτίθεται ότι αν πάρεις πληροφορική στη Β δεν μπορείς να πάρεις στη Γ, αλλά υπάρχει κόλπο: στη Γ παίρνεις πολυμέσα-δίκτυα που στην ουσία είναι πληροφορική και επίσης δεν εξετάζεται και δεν μετράει ο βαθμός.
2) Αυτοί (συνήθως αυτές) που μισούν τους υπολογιστές και αυτοί που θέλουν έναν εύκολο βαθμό παίρνουν κάποια γλώσσα που την ξέρουν ήδη (Γαλλικά ή Γερμανικά) ή ελεύθερο σχέδιο.
3) Όσοι ενδιαφέρονται για αρχιτεκτονική παίρνουν γραμμικό σχέδιο. (Βέβαια γρήγορα καταλαβαίνουν ότι στο σχολείο σιγά μην μάθουν σχέδιο και άδικα κουβαλάνε όλο τον εξοπλισμό τους).
4) Όσοι θέλουν να κάνουν αρχή σε μια άλλη γλώσσα παίρνουν Ιταλικά ή Ισπανικά (φέτος άρχισαν σχολείο μου αυτές οι γλώσσες πρώτη φορά)
5) Όσοι είναι μουρλαμένοι (π.χ. εγώ) παίρνουν μάθημα που να τους δώσει κάποιες γνώσεις: αστρονομία, ΑΠΕ (περιβάλλον), ανθρωπολογία (με την προυπόθεση όμως ότι "λέει" ο καθηγητής που θα το κάνει. (έχει και άλλα τέτοια μαθήματα όπως κάποια λογοτεχνία που τα ζητάνε 1-2 και δεν γίνονται).
-- Διαλέγεις και παίρνεις (ανάλογα πάντα με τις συνθήκες του σχολείου σου)
thanous18
Περιβόητο μέλος
Υπαρχει και η β ξενη γλωσσα. Βασικα ειναι ενα σωρο μαθηματα, αλλα θα πρεπει να υπαρχει και καθηγητης που να τα διδαξει και κυριως ικανοποιητικος αριθμος ατομων ωστε να βγαινει τμημα (στο σχολειο μου τουλαχισοτν ετσι γινοτανε).
love 2 b hated
Νεοφερμένος
επειδη στ γ θα ειμαι τεχνολογικη θα ηθελα να ρωτησω τα μεγαλυτερα παιδια αν η πληροφορικη που κανουν στη β εχει καμια σχεση με την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ που θα κανω στη τριτη..
ας μου απαντησει καποιος παρακαλω...αυριο δινω το χαρτι και πρεπει να αποφασισω..εγω ειμαι αναμεσα σε πληροφορικη και αστρονομια (πιο πολυ μ'αρεσει η συγχρονη λογοτεχνια αλλα δεν θα γινει τμημα 99%)
επειδη στ γ θα ειμαι τεχνολογικη θα ηθελα να ρωτησω τα μεγαλυτερα παιδια αν η πληροφορικη που κανουν στη β εχει καμια σχεση με την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ που θα κανω στη τριτη..
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην τεχνολογια επικοινωνιων παντως μολις τελειωσαμε την υλη καναμε εισαγωγη στην ΑΕΠΠ.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
VakocNE
Νεοφερμένος
Κρητικός είμαι, βεντέτες ξέρω να ανοίγω, οπότε ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ θα κάνω σίγουρα, ο κόσμος να χαλάσει..!! Θα πείσω 2 - 3 άτομα... Εξάλλου, δεν υπάρχουν και τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα μαθήματα σ' αυτή την τάξηΕξαρτάται τι θέλει ο καθένας:
(Θα πω την κατάσταση στο σχολείο μου γιατί αλλού μπορεί να είναι διαφορετική και να παρεξηγηθώ, όπως κάποτε)
1) Αν κάποιος θέλει να περνά έτσι η ώρα και να έχει μάθημα χωρίς βαθμό και εξετάσεις παίρνει πληροφορική. Υποτίθεται ότι αν πάρεις πληροφορική στη Β δεν μπορείς να πάρεις στη Γ, αλλά υπάρχει κόλπο: στη Γ παίρνεις πολυμέσα-δίκτυα που στην ουσία είναι πληροφορική και επίσης δεν εξετάζεται και δεν μετράει ο βαθμός.
2) Αυτοί (συνήθως αυτές) που μισούν τους υπολογιστές και αυτοί που θέλουν έναν εύκολο βαθμό παίρνουν κάποια γλώσσα που την ξέρουν ήδη (Γαλλικά ή Γερμανικά) ή ελεύθερο σχέδιο.
3) Όσοι ενδιαφέρονται για αρχιτεκτονική παίρνουν γραμμικό σχέδιο. (Βέβαια γρήγορα καταλαβαίνουν ότι στο σχολείο σιγά μην μάθουν σχέδιο και άδικα κουβαλάνε όλο τον εξοπλισμό τους).
4) Όσοι θέλουν να κάνουν αρχή σε μια άλλη γλώσσα παίρνουν Ιταλικά ή Ισπανικά (φέτος άρχισαν σχολείο μου αυτές οι γλώσσες πρώτη φορά)
5) Όσοι είναι μουρλαμένοι (π.χ. εγώ) παίρνουν μάθημα που να τους δώσει κάποιες γνώσεις: αστρονομία, ΑΠΕ (περιβάλλον), ανθρωπολογία (με την προυπόθεση όμως ότι "λέει" ο καθηγητής που θα το κάνει. (έχει και άλλα τέτοια μαθήματα όπως κάποια λογοτεχνία που τα ζητάνε 1-2 και δεν γίνονται).
-- Διαλέγεις και παίρνεις (ανάλογα πάντα με τις συνθήκες του σχολείου σου)
elenaki92
Δραστήριο μέλος
nikospetroupoli
Νεοφερμένος
VakocNE
Νεοφερμένος
γιατί ρε παιδιά, η βιολογία τι έχει???? βιολογία και ξερό ψωμί!!!!
μπλιιιιιιιιιιιιιαχχ
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν είναι τόσο απλό:....ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ θα κάνω σίγουρα, ο κόσμος να χαλάσει..!! Θα πείσω 2 - 3 άτομα...
1) Δεν φτάνουν 2-3 άτομα για να γίνει τμήμα (τουλ. 7-8 χρειάζονται νομίζω).
2) Πρέπει να υπάρχει καθηγητής που να θέλει να κάνει το μάθημα (συνήθως τα σπάνια μαθήματα όλοι οι καθηγητές τ αποφεύγουν).
3) Αν μαζευτείτε άτομα και πιέσετε και γίνει το τμήμα, φαντάζεσαι να σου βάλουν κάποιο UFO (με σκούφο) για καθηγητή?
Θα μου επιτρέψεις να πω ότι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Εγώ βλέπω αρκετά εξαιρετικά ενδιαφέροντα μαθήματα: βιολογία, περιβαλλοντικά, αστρονομία (που τελικά και πήρα).... Εξάλλου, δεν υπάρχουν και τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα μαθήματα σ' αυτή την τάξη
VakocNE
Νεοφερμένος
Δεν είναι τόσο απλό:
1) Δεν φτάνουν 2-3 άτομα για να γίνει τμήμα (τουλ. 7-8 χρειάζονται νομίζω).
2) Πρέπει να υπάρχει καθηγητής που να θέλει να κάνει το μάθημα (συνήθως τα σπάνια μαθήματα όλοι οι καθηγητές τ αποφεύγουν).
3) Αν μαζευτείτε άτομα και πιέσετε και γίνει το τμήμα, φαντάζεσαι να σου βάλουν κάποιο UFO (με σκούφο) για καθηγητή?
Θα μου επιτρέψεις να πω ότι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Εγώ βλέπω αρκετά εξαιρετικά ενδιαφέροντα μαθήματα: βιολογία, περιβαλλοντικά, αστρονομία (που τελικά και πήρα).
Δία, θεέ της φιλοξενίας και βασιλιά των θεών ,
- στο σχολείο μας, ακόμη και με 5 άτομα δημιουργείται τμήμα. Εδώ πέρισυ έκανα τμήμα Θετικής Γ για δύο άτομα, ενώ σε απόσταση το πολύ πέντε λεπτών, υπάρχει άλλο. Οπότε τέτοιο θέμα, δεν τίθεται.
- θέμα δεν τίθεται επίσης για το δεύτερο σου σχόλιο... Δεν υπάρχουν αυτά..!! Είναι υποχρεωμένοι, τι δεν θέλουν;;; Όσο για την περίπτωση που θα φορτωθούμε κανένα UFO με σκουφάκι, έχουμε προ πολλού συνηθήσει με δαύτους.
- Μα και εγώ υποκειμενικά το είδα και απάντησα. Ήταν προσωπική μου άποψη.
Έχω βαρεθεί να βλέπω ποστς σου με φώτος...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.