cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά Βιολογία Κατ. ότι κάτσεις και κάνεις μόνη σου. Εγώ έκανα με έναν από Δυδιμότειχο και χαίρι δεν βρήκα , όπως κανείς από τους φετινούς υποψηφίους της θετικής από Ορεστιάδα και τα περίχωρα. Ο τυπάς αυτός δεν είχε ούτε μεταδοτικότητα ούτε τίποτα, άσε που δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τους μαθητές του την ημέρα που δίναμε. Πήγε 3 το μεσημέρι και ακόμα τα θέματα δεν τα ήξερε. Όχι πως δεν έγραψα καλά, αλλά εδώ και 9 χρόνια αυτό γίνεται. Τα παιδιά που γράφουν καλά, είναι όλο με δική τους προσπάθεια και η τύχη που έχουν εκείνη την μέρα, κακά τα πράγματα. Η μόνη λύση πλέον είναι να πας Αλεξανδρούπολη, αρά να σπαταλάς τσάμπα 3 ώρες πάνε-έλα, γιατί Ορεστιάδα ικανό βιολόγο ΔΕΝ θα βρεις!
Ολοι οι επαρχιωτες τα ιδια προβληματα εχουμε
Αυτο ακριβως το θεματακι ειχα περσι
Νταξ, ευτυχως ειναι βιολογια, δλδ με καλο διαβασμα μονος σου το σχολικο και ενα παααρα πολυ καλο βοηθημα μπορεις να εξασφαλισεις ανετα βαθμολογια 90-95+
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χημικοί μηχανικοί από τεχνολογική καλύτερα. Ναι μεν δε θα κάνει χημεία αλλά θα περάσει πρωτίστως στη σχολή που θέλει και μετά μπορεί να καλύψει το κενό. Προτιμότερο κατά τη γνώμη μου από το να δώσει Βιολογία κατ.Φυσικα τεχνολογική...γιατι απλά είναι πολύ πιο εύκολη...αν αναρωτιέσαι τώρα γιατι γράφουν αρκετοί καλά στη θετική είναι πολύ απλά γιατί πηγαίνουν καλύτεροι μαθητές.... (γενικα θετική πήγαινε μονο αν εχεις στο μυαλό σου ιατρική ,φαρμακευτική ή χημικούς μηχανικούς)
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικα τεχνολογική...γιατι απλά είναι πολύ πιο εύκολη...αν αναρωτιέσαι τώρα γιατι γράφουν αρκετοί καλά στη θετική είναι πολύ απλά γιατί πηγαίνουν καλύτεροι μαθητές.... (γενικα θετική πήγαινε μονο αν εχεις στο μυαλό σου ιατρική ,φαρμακευτική ή χημικούς μηχανικούς)
Και αν θες Πολυτεχνείο και σιχαίνεσαι ΑΟΔΕ!!!
Harry0000
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
epas
Νεοφερμένος
Χημικοί μηχανικοί από τεχνολογική καλύτερα. Ναι μεν δε θα κάνει χημεία αλλά θα περάσει πρωτίστως στη σχολή που θέλει και μετά μπορεί να καλύψει το κενό. Προτιμότερο κατά τη γνώμη μου από το να δώσει Βιολογία κατ.
Διαφωνώ :nono:. Το θέμα δεν είναι να μπεις στην σχολή αλλά και να την τελειώσεις σε κάποιο χρονικό διάστημα !
Η βιολογία επιπλέον είναι πολύ ενδιαφέρουσα σε σχέση με άλλα τεχνολογικά μαθήματα και ας πρέπει να την μάθεις απ' έξω !
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαφωνώ :nono:. Το θέμα δεν είναι να μπεις στην σχολή αλλά και να την τελειώσεις σε κάποιο χρονικό διάστημα !
Η βιολογία επιπλέον είναι πολύ ενδιαφέρουσα σε σχέση με άλλα τεχνολογικά μαθήματα και ας πρέπει να την μάθεις απ' έξω !
Αυτό είναι υποκειμενικό
LMinas
Νεοφερμένος
δεν ήμουν σίγουρος για το αν έπρεπε να το ρωτήσω εδώ αυτό ή να ανοίξω δικό μου thread και γι'αυτό θα το γράψω εδώ ούτως ή άλλως
στη Β' λυκείου ήμουν θετική κατεύθυνση και δεν ήμουν σίγουρος για το σε τι είδους σχολές ήθελα να πάω
τώρα έχω καταλήξει σε κάποιες σχολές 2ου και 4ου πεδίου οι οποίες αφορούν απ'τη μία τους υπολογιστές και απ'την άλλη φυσική και χημεία
επειδή με τη βιολογία δεν τα πολυπάω καλά σκεφτόμουν να αλλάξω και να πάω στην τεχνολογική
αλλά και από κει είναι ο προγραμματισμός ο οποίος μου έχουν πει ότι είναι δύσκολο μάθημα
όποια ιδέα ευπρόσδεκτη
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
LMinas
Νεοφερμένος
αα και έτσι για να το πω κι αυτό έχω βλέψεις για φυσικό, χημικών μηχανικών και μηχανολόγων μηχανικών
το θέμα πάντα ήταν να μην έχω μετά κενά στη σχολή
Katerina!
Νεοφερμένος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι απλα απομνημονευση! μην κανεις το λαθος που εκανα εγω και ξεκινησα καλο πολυ καλο διαβασμα το πασχα κ μετα ετρεχα! Άρα συνιστω ανεπιφυλακτα να συνεχισεις θετικη και δωσε ισαξιο βαρος στη βιολογια οπως κ στα αλλα μαθηματα με λιγο πιο συγκεντρωμενο διαβασμα εδω ομως!! Ελπιζω να σε βοηθησα
Katerina!
Νεοφερμένος
Γεια! Τελειωσα φετος απο θετικη και θα σου πω την γνωμη μου! Η τεχνολογικη έχει προγραμματισμο και αοδε που ειναι κατι σαν τη χημεια κ την βιολογια αντιστοιχα. Το αοδε αν δεν ενδιαφερεσαι για επιχειρησεις και οικονομικα και τα συναφη ειναι ενα μαθημα μηδενικου ενδιαφεροντος και στειρας απομνημονευσης. Βεβαια η υλη ειναι γυρω στις 60 σελιδες ενω της βιολογιας ειναι 120. επισης το αοε δεν εχει καθολου ασκησεις ενω η βιολογια εχει πολλες κ διαφορες ασκησεις! ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον μαθημα και θα βρεις αρκετα πραγματα της καθημερινοτητας εκει μεσα. για τον προγραμματισμο εχω να σ πω πως δεν ζοριζει πολυ κοσμο οπως και η χημεια οπου μπορεις χαλαρα να γραψεις πανω απο 18 στις πανελλαδικες!! Τωρα για το θεμα των σχολων η θετικη κατεχει το πλεονεκτημα γιατι περνας στις σχολες που περνας απο τεχνολογικη + σχολες που σχετιζονται με επιστημες υγειας οπως φαρμακευτικη ιατρικη κλπ κλπ. αρα αν αλλαξεις γνωμη εχεις για την ιατρικη κ τις υπολοιπες σχετικες σχολες ενα παραπανω πλεονεκτημα. Τωρα ξαναγυρνωντας στη βιολογια έχω να σ πω να μην κάνεις το λάθος να αφήνεις κενα και να την μαθαίνεις πολυ καλα και ουσιαστικα!
οχι απλα απομνημονευση! μην κανεις το λαθος που εκανα εγω και ξεκινησα καλο πολυ καλο διαβασμα το πασχα κ μετα ετρεχα! Άρα συνιστω ανεπιφυλακτα να συνεχισεις θετικη και δωσε ισαξιο βαρος στη βιολογια οπως κ στα αλλα μαθηματα με λιγο πιο συγκεντρωμενο διαβασμα εδω ομως!! Ελπιζω να σε βοηθησα
ευχαριστω πολυ..τωρα παλευω να μαθω το 2ο κεφαλαιο στη βιολογια...:s
Katerina!
Νεοφερμένος
kounelopita
Νεοφερμένος
Kallia..
Νεοφερμένος
Zod
Δραστήριο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.