mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι σα να 'σαι στο Άγιος Όρος και ψάχνεις για θηλυκό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina11
Νεοφερμένος
Λοιπόν φίλοι της θετικής......Ήταν επιλογής σας να διαλέξετε αυτή την κατεύθυνση.... είτε γαιτί θέλατε ιατρική...που απ ότι βλέπω σας ευνοεί η βιολογία και η χημεία να βγάλετε πολλά μόρια....είτε γαιτί γουστάρατε ή δν γουστάρατε κάποια μαθήματα... Σταματήστε την κλάψα και αποδεχτείτε μερικοί το λάθος σας να την ακολουθήσετε και μην λέτε ότι η μία κατεύθυνση είναι πιο εύκολη γιατί δείτε το και παιδαγωγικά αυτό δν μπορεί να ισχύει δλδ να εύννοεί το σύστημα συνηδιτά κάποιους μαθητές... Ολες οι κατευθυνσεις είναι ισάξιες και πάρτε το χαμπάρι όλοι...
Οι βαθμοί που βλέπω εδώ είναι εξωφρενικοί.... καλά που θα πάνε οι βάσεις αν όλοι γράψατε πάνω απο 19000... προφανώς μόνο αριστούχοι ποστάρουν....και όχι όλοι μόνο αυτοί που πήγαν ΄τελοια... Άπλώς καλό θα ήταν να υπάρχει μια γενική εικόνα για να δούμε πως κυμαίνονται οι βαθμόι στο σύνολο τους,,,,,,,,,,,,,,.........
+1000000000 !!!αντε γιατι μας ζαλισατε κ στη τελικη δεν ειδαμε πως τα πηγαν φετος τα παιδακια.μονο οι αριστουχοι λενε τους βαθμους τους.μη ντρεπεστε ρε παιδια!!κ γω περσι με 12600 μορια την εβγαλα καθαρη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
---
Είναι σα να 'σαι στο Άγιος Όρος και ψάχνεις για θηλυκό.
Chris0705
Νεοφερμένος
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά δεν μπορώ να ακούω τις μαλακίες σας και απλώς επισημαίνω οτι και εγώ ήμουν θετική οπότε έκανα τουλαχιστον στην Β Λυκείου χημεία και εκτός αυτού η βιολογία υπάρχει και σαν μάθημα γενικής...Θα μου πείς δεν είναι της ίδιας δυσκολίας...οκ συμφωνώ αλλα τουλάχιστον παίρνεις μια γεύση για το συγκεκριμένο μαθήμα επόμένως μπορώ να εκφέρω άποψη σε αντίθεση με σένα που δεν έχεις δεί στο ελάχιστο κανένα απο τα μαθήματα που διδάσκονται στην τεχνολογική κατεύθυνση...Ναι ρε, εγω δεν ειπα τιποτα για τον προγραμματισμο! Δεν διαφωνω οτι μπορει να ειναι ενα μαθημα που απαιτει κριτικη σκεψη, αλλα και παλι, επειδη ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ, δεν μπορω να εκφερω γνωμη γι αυτο. Ο αλλος ομως, οντας ασχετος, υποστηριζει ο,τι να 'ναι...
NatasaMyk
Νεοφερμένος
Απλά δεν μπορώ να ακούω τις μαλακίες σας και απλώς επισημαίνω οτι και εγώ ήμουν θετική οπότε έκανα τουλαχιστον στην Β Λυκείου χημεία και εκτός αυτού η βιολογία υπάρχει και σαν μάθημα γενικής...Θα μου πείς δεν είναι της ίδιας δυσκολίας...οκ συμφωνώ αλλα τουλάχιστον παίρνεις μια γεύση για το συγκεκριμένο μαθήμα επόμένως μπορώ να εκφέρω άποψη σε αντίθεση με σένα που δεν έχεις δεί στο ελάχιστο κανένα απο τα μαθήματα που διδάσκονται στην τεχνολογική κατεύθυνση...
!!!!! Δεν εξεφρασα καμια απολυτως αποψη για ΚΑΝΕΝΑ απο τα μαθηματα της Τεχνολογικης. Please, αν θες να ερχεσαι σε προσωπικη αντιπαραθεση μαζι μου, τουλαχιστον διαβαζε καλυτερα τα posts μου. Ελεος.
Εγώ προσωπικά όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχα διαβάσει όλο το βιβλίο της ΑΕΠΠ και είχα μάθει αρκετά πράγματα (τα έχω ξεχάσει τώρα πια βέβαια) και επίσης έχω διδαχθεί φέτος το αδερφάκι (κατά μία έννοια) του ΑΟΔΕ, το ΑΟΘ. Ξέρω πάνω κάτω τι παίζει με τα μαθήματα της τεχνολογικής...Απλά δεν μπορώ να ακούω τις μαλακίες σας και απλώς επισημαίνω οτι και εγώ ήμουν θετική οπότε έκανα τουλαχιστον στην Β Λυκείου χημεία και εκτός αυτού η βιολογία υπάρχει και σαν μάθημα γενικής...Θα μου πείς δεν είναι της ίδιας δυσκολίας...οκ συμφωνώ αλλα τουλάχιστον παίρνεις μια γεύση για το συγκεκριμένο μαθήμα επόμένως μπορώ να εκφέρω άποψη σε αντίθεση με σένα που δεν έχεις δεί στο ελάχιστο κανένα απο τα μαθήματα που διδάσκονται στην τεχνολογική κατεύθυνση...
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
NatasaMyk
Νεοφερμένος
Πώ ρε κορίτσι μου στον EXC αναφερόμουν και μπήκες στη κουβέντα ...απευθύνομαι σε σένα γιατί εσυ επισήμανες το γεγονός οτι ηταν άστοχη η σύγκριση των μαθημάτων...
Να μυρισω τα νυχια μου ρε φιλε? το δικο μου μηνυμα παρεθεσες.. 2 σελιδες ανουσια posts.
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον απλα πραγματα η Τεχνολογικη ειναι πιο δυσκολη γιατι εχει ΑΟΔΕ,οποιοδηποτε αλλο σχολιο περι συγκρισης δυσκολιας των 2 κατευθυνσεων ειναι περιττο..Την ωρα που ο αλλος κανει αντιδρασουλες(30% αριστουχοι στη Χημεια κατ. καθε χρονο εκει περιπου κυμαινεται το ποσοστο για να καταλαβετε τη δυσκολια,πιο δυσκολο να συμπληρωσεις παζλ με 2 κομματια)και μαθαινει πως αναπαραγεται η...σαλαμανδρα ξερω γω(ναι ξερω εχετε και ασκησεις πολυυυυ δυσκολες στη Βιολογια κατ.)εσυ καθεσαι στο γραφειο και εισαι αναγκασμενος να μαθεις ανθρωπινους πορους πχ(για μενα το πιο δυσκολο κομματι του ΑΟΔΕ) κατα λεξη και επισης να διαβασεις και τη θεωρια του ΑΕΠΠ στο πιο κακογραμμενο βιβλιο ever..Και υποσημειωση,ενα ΑΕΠΠ στο οποιο(δεν το χουν κανει ακομα αλλα θα γινει κι αυτο)υπαρχουν παλουκια ασκησεις που μπορουν να βαλουν-ειμαι σιγουρος οτι θα δυσκολεψει το ΑΕΠΠ με το περασμα του χρονου απο αποψη απαιτησεων..
(Τα σχολια για τη Χημεια Κατευθυνσης και τη Βιολογια τα γραψα μετα απο συζητηση με φιλους μου παιδια της Θετικης που οχι δεν ειναι Αινσταιδες αλλα και γενικα απο το πως το χω δει εγω.Τα γραψα βεβαια καπως ειρωνικα αλλα το κανα για να μαι σιγουρος οτι θα απαντησει καποιος και να γινει κουβεντα)
peace
Εκκολαπτόμενο μέλος
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για το ποια μαθήματα είναι πιο χρήσιμα στην καθημερινότητα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Άλλωστε στη σύγχρονη κοινωνία οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί κυριαρχούν στην οικονομική και κοινωνική ζωή και συνεπώς η οργάνωσή τους και η διοίκησή τους πρέπει να μελετώνται από τους μαθητές ( ). Και βέβαια κάποιες γνώσεις προγραμματισμού είναι απαραίτητες, για αυτό άλλωστε και οι περισσότερες σχολές διδάσκουν κάποια μαθήματα προγραμματισμού. Τώρα χημεία-βιολογία αν δεν ασχοληθείς επαγγελματικά λίγο θα σου φανούν απαραίτητα. Άντε να διαβάσεις κανένα αρθράκι και να βρεις γνώριμες έννοιες.
chris_90
Διάσημο μέλος
QsLv
Πολύ δραστήριο μέλος
[οφφτόπικ]Το βιβλίο χημείας κατ. της γ' είχα ακούσει και από άλλους οτι είναι κακογραμμένο, αλλά προσωπικά μου φάνηκε καλούτσικο. Στο κεφάλαιο της οργανικής είναι ό,τι να'ναι τελείως, αλλά γενικώς δεν ήταν ακατανόητο imho. Απλώς όντως χρειαζόσουν κάποιον να στα οργανώσει, όχι τόσο για το πρώτο κεφάλαιο (που είναι αρκετά θεωρητικό) αλλά για τον ιοντισμό και την οργανική κυρίως.[/οφφτόπικ]Το βιβλιο της Χημειας επισης ειναι εξαιρετικα κακογραμμενο και πρεπει να σε βοηθησει καποιος πολυ καλος καθηγητης για να το κατανοησεις. Το γεγονος αυτο πιστευω οτι απωθει τα παιδια απο την θετικη κατευθυνση, ιδιως αυτους που διδαχτηκαν το επισης κακογραμμενο βιβλιο Χημειας Κατευθυνσης της Β' Λυκειου.
chris_90
Διάσημο μέλος
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
NatasaMyk
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι εγώ! Κάπου στο 4ο θέμα με μπέρδεψαν τα νούμερα. Επίσης έχασα ένα Σ/Λ! (βλακεία το ξέρω)Απο λαθος σε ηλιθια πραξη εχασα το 20.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.