mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
--- Στέλιος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσοι καθηγητές μας έκαναν πέρισυ έλεγαν οτι η χημεία της δεύτερας ειναι δυσκολότερη απο της τρίτης αλλα εκτός αυτού τη θετική την επιλέγεις γιατί σε ενδιαφέρουν οι σχολές του 3ου πεδίου....Εγώ σου λέω οτι ας έλθουν οι φωστήρες της Θετικής να κάνουν προγραμματισμό,ενα μάθημα που θέλει κριτική σκέψη ευστροφία και όχι παπαγαλία όπως η Βιολογία της θετικής...Ναι; είδες τη χημεία κατέυθυνσης της Β' λυκείου και απέκτησες άποψη και για τη θετική της Γ; Αν ήταν πιο έυκολη η θετική τότε γιατί μόνο το 1/10 των μαθητών την διαλλέγει; Είναι σαφώς δυσκολότερη η θετική, αλλά οι μαθητές γράφουν καλύτερα στα μαθήματα γιατί είναι κατά βάση πιο καλοί μαθητές.
ΥΓ:Μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά είναι και η πιο ωραία κατεύθυνση...
---
Στέλιο δες τα περυσινά στατιστικά των μαθηματικών κατεύθνυσης της τεχνολογικής και της θετικής. Δες τι ποσοστό έγραψε κάτω από τη βάση στην τεχνολογική και τι ποσοστό έγραψε κάτω από τη βάση στη θετική. Και σε αυτό μπορούμε να συγκρίνουμε, γιατί είναι τα ίδια τα μαθηματικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άποψή μου είναι ότι αν έχουμε δύο μαθητές με ίδια μόρια και ο ένας είναι από θετική και ο άλλος από τεχνολογική. Αυτός που είναι από τη θετική τα πήγε καλύτερα στις εξετάσεις.
---
Εγώ kristal παραδέχομαι ότι η βιολογία απαιτεί αποστήθιση σε μερικά σημεία, αλλά δεν είναι και ΑΟΔΕ...
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
--- Στέλιος
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
NatasaMyk
Νεοφερμένος
Οσο για την εκθεση.. Ο καθενας θετει τους προσωπικους του στοχους. Αν ενας περιμενει 17 και του ερθει 14, ειναι λογικο να απογοητευτει.(δεν μιλαω για μενα) Εξαλλου, δεν εχουμε ολοι τις ιδιες δυνατοτητες. Αυτο που λεει ο beautiful loser ειναι τελειως ακυρο.
---
Ναι το ωραία είναι υποκειμενικό, έχεις δίκιο. Συμφωνώ, γράψε λάθος.
---
Τέλος πάντων, αν σου αρέσουν τα μαθήματα μιας κατέυθυνσης σου φαίνεται έυκολη, απλώς στους περισσότερους μαθητές δεν αρέσει η χημεία και η βιολογία...
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
NatasaMyk
Νεοφερμένος
Όσοι καθηγητές μας έκαναν πέρισυ έλεγαν οτι η χημεία της δεύτερας ειναι δυσκολότερη απο της τρίτης αλλα εκτός αυτού τη θετική την επιλέγεις γιατί σε ενδιαφέρουν οι σχολές του 3ου πεδίου....Εγώ σου λέω οτι ας έλθουν οι φωστήρες της Θετικής να κάνουν προγραμματισμό,ενα μάθημα που θέλει κριτική σκέψη ευστροφία και όχι παπαγαλία όπως η Βιολογία της θετικής...
Το γ@μ το θεμα.Ολες οι ασκησεις στη Βιολογια απαιτουν κριτικη σκεψη( αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο). Αν εισαι ασχετος επι του θεματος, καλυτερα να μη μιλας. Και πως ρε φιλε συγκρινεις Βιολογια με προγραμματισμο? Τι αλλο θα δουμε
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γ@μ το θεμα.Ολες οι ασκησεις στη Βιολογια απαιτουν κριτικη σκεψη( αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο). Αν εισαι ασχετος επι του θεματος, καλυτερα να μη μιλας. Και πως ρε φιλε συγκρινεις Βιολογια με προγραμματισμο? Τι αλλο θα δουμε
Νατάσα, δε θες να σου δείξω το NP-Complete....
ή μάλλον δες το...
https://en.wikipedia.org/wiki/P_%3D_NP_problem
Have fun!
Ps: Προφανώς και δε συγκρίνονται. Όσο εγώ είμαι άσχετος από βιολογία, άλλο τόσο εσύ είσαι άσχετη από προγραμματισμό....
NatasaMyk
Νεοφερμένος
Τις συγκρίνω με την ίδια λογική που συγκρίνεις εσύ τη θετική με την τεχνολογική!Εσυ τη βιολογία με τι ήθελες να τη συγκρίνω με την αοδε???Τι μου λές τώρα...2 μαθήματα ειναι τα διαφορετικά αναγκαστικά αν θες να συγκρίνεις κατευθύνσεις θα συγκρίνεις μαθήματα και όχι μαθητές...Προφάνως εσυ εισαι η άσχετη εδώ...
Εγω δεν συνεκρινα κατευθυνσεις και ουτε μαθητες , βεβαια. Που το ειδες αυτο?
Chris0705
Νεοφερμένος
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
NatasaMyk
Νεοφερμένος
Ps: Προφανώς και δε συγκρίνονται. Όσο εγώ είμαι άσχετος από βιολογία, άλλο τόσο εσύ είσαι άσχετη από προγραμματισμό....
Ναι ρε, εγω δεν ειπα τιποτα για τον προγραμματισμο! Δεν διαφωνω οτι μπορει να ειναι ενα μαθημα που απαιτει κριτικη σκεψη, αλλα και παλι, επειδη ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ, δεν μπορω να εκφερω γνωμη γι αυτο. Ο αλλος ομως, οντας ασχετος, υποστηριζει ο,τι να 'ναι...
katerina11
Νεοφερμένος
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι βαθμοί που βλέπω εδώ είναι εξωφρενικοί.... καλά που θα πάνε οι βάσεις αν όλοι γράψατε πάνω απο 19000... προφανώς μόνο αριστούχοι ποστάρουν....και όχι όλοι μόνο αυτοί που πήγαν ΄τελοια... Άπλώς καλό θα ήταν να υπάρχει μια γενική εικόνα για να δούμε πως κυμαίνονται οι βαθμόι στο σύνολο τους,,,,,,,,,,,,,,.........
NatasaMyk
Νεοφερμένος
Έ οταν λέει ο άλλος η θετική είναι δυσκολότερη δεν πρέπει να βασιστείς κάπου???Πώς θα καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα αν δεν τις συγκρίνεις???ποιο το μέτρο σύγκρισης???Αναγκαστικά απο τη στιγμή που μπείς σε αυτή τη διαδικασία (λανθασμένα) πρέπει να συγκρίνεις μαθήματα...απλη λογική.
Μα δεν ειπα ποτε ρε οτι η θετικη ειναι δυσκολοτερη.. με κουρασε η συζητηση.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Το παιδι που ειπε οτι ειναι η πιο ενδιαφερουσα κατευθυνση,το λεει με το σκεπτικο οτι ειδικα στη βιολογια μαθαινεις πραγματα τα οποια βρισκουν εφαρμογη τωρα και ιδιαιτερα στο μελλον και θα απασχολησουν τις κοινωνιες ολου το κοσμου τα επομενα χρονιαΔεν ειναι δηλαδη πραγματα που πολυ πιθανον να τα ξεχασεις οσο περνουν τα χρονια αφου δεν τα χρησιμοποιεις
Τελος παντων,βγηκαμε οφφτοπικ και καλυτερα να πεσει ενα σπλιτ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.