m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
το εχω καταλαβει πως δεν μαθαινεις προγραμματισμο μεσω του μαθηματος αυτου, αλλα τουλαχιστον εχει περισσοτερη σχεση με τις σχολες που στοχευω αποτι η βιολογια και η χημεια.άμα περιμένεις να μάθεις προγραμματισμό από αυτό το μάθημα, πλανάσαι πλάνην οικτράν φίλτατε, καλύτερα ψάξε στο νετ αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ για κανένα χαντμπουκ για αρχή και έπειτα βλέπεις, παρόλαυτα μην θεωρείς ότι στην τεχνολογική θα τα βρεις πιο εύκολα, γιατί μπορεί να τα μαθήματα να είναι πιο εύκολα, αλλά τα βαρύτητας μαθηματικά και φυσική παραμένουν σαφώς σε ανώτερη κλίμακα δυσκολίας από την βιολογία και την χημεία
έπειτα, πιστεύω πως θετική αξίζει να πας μόνο καθάρα από ενδιαφέρον ή άμα θες να ακολουθήσεις ιατρική σταδιοδρομία, η τεχνολογική σου ανοίγει περισσότερες πόρτες στο μηχανογραφικό
Υ.Γ με το πέρας των εξετάσεων, κατάλαβα πως το μάθημα αποκαλούμενο ΑΟΔΕ μου είναι τόσο άχρηστο όσο και η πληροφορία ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης
οσον αφορα την παρομοιωση σου του ΑΟΔΕ με τον αγιο βασιλη, δεν διαφωνω καθολου.αλλα καλως η κακως, πολλοι(οπως και εγω) διαλεγουν αυτο το 'αχρηστο' μαθημα για να μπορεσουν στην πορεια να εχουν μεγαλυτερη ανεση, αρα κα(τις περισσοτερες φορες)ι περισσοτερες πιθανοτητες,για να συνεχισουν την πορεια τους με κατι που ειναι πραγματικα 'χρησιμο' για αυτους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kay
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ τοκανα μόνο και μόνο επειδή είχα κανει τη μισή ύλη της χημείας από τη 2α!!!
Όντως η χημεία είναι μάλλον το πιο εύκολο μαθημα και από τις 3 κατευθύνσεις αλλά η βιολογία δε συγκρίνεται με την ΑΟΔΕ αμά κοιτάξεις τη διαφορά στον αριθμό σελίδων,στο μέγεθος σελίδας και στο μέγεθος γραμμάτων!!Θέλει 5 πλάσιο διάβασμα!!
Άσε που στη βιολογία σε σύγκριση με το ΑΟΔΕ είναι πολύ πιο δύσκολη η εξέταση!
Εβλεπα φέτος τους δικούς μας της Τεχνολογικής που μου έλεγαν ότι είχαν τελειώσει στη μισή ώρα με 3 τέταρτα και σε μας στη βιολογία δεν υπήρχε άτομο να τελειώσει πριν τις 2,5 ώρες!!!!!!!
από την άλλη σίγουρα στη θετική θαχεις καλύτερο τμήμα αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς το 99% το'κανα από το φροντιστήριο!!
Και εννοείται ότι δε μαθαίνεις προγ/μο από αυτό που κάνουν στο σχολείο!!
Και σταματήστε να λέτε Θετική στάνταρ ή τεχνολογική σίγουρα και τέτοια!!!Δεν εχει νόημα να το λέτε έτσι σκέτο!
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο πού το συμπέρανες αυτό?Και εννοείται ότι δε μαθαίνεις προγ/μο από αυτό που κάνουν στο σχολείο!!
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο πού το συμπέρανες αυτό?
Αν δεν ασχοληθεις και μονος σου,δν προκειται να μαθεις.Στο λυκειο κανεις τετριμμενα πραγματα,οχι τα παντα ή πολλα σχετικα με τον προγραμματισμο
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω στη 2α ημουν θετικη..αλλα αλλαξα.. βασικα αν σε ενδιαφερουν σχολες 3ου πεδιου μεινε εκει..γτ απο τεχνολογικη χανεις αρκετα μορια..εγω παντως πιστευω οτι αν εμενα θετικη θα τα πηγαινα χειροτερα.. τι να πω αν εισαι πολυ καλος μαθητης ομως δε νομιζω να χεις προβλημα..πιστευω πως αοδε ειναι λιγοτερη αποστηθιση απο βιολογια, αν ομως σε ενδιαφερει η βιολογια θα ειναι πιο ευκολο οπως λεει κ ο exc...
Αν δν μπορεις να αποφασισεις..σκεψου η σχολη που σε ενδιαφερει σε ποιο πεδιο ειναι κ κοιταξε το ετσι..
:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Ακριβώς . Εγώ είμαι θετική γιατί δεν θέλω να αποκλείσω ακόμα το 3ο πεδίο . Μια συμμαθήτρια μου έβγαλε όλη την ύλη ΑΟΔΕ μέσα στο καλοκαίρι και λέει οτι είναι ευκολή . Απο εκεί μπορείς να κερδίσεις χρόνο για να διαβάσεις περισσότερο ένα πιο απαιτητικό μαθημα.
Tanatsos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω παντως τεχνολογικη ειμαι και δεν εχω κανενα παραπονο. Οι καλοι αναγνωριζονται, μην ανησυχεις.
Αν θες απαντα, δεν θα σε πουμε posthunter. :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
topsis
Νεοφερμένος
Smaragda55
Νεοφερμένος
εγω προσωπικα τελειωνω τη Β λυκειου κ με προβληματιζει τον εαν θα συνεχισω θετικη ή θα παω τεχνολογική Α, για την οποια ξερω ότι το μαθημα χημεία-βιοχημεία μοιάζει με τη χημεία της θετικής.. σκέφτομαι αυτή τη λυση μηπως κ αποφύγω τη βιολογία που ξερω πως θελει αποστηθιση..
ξερετε αν απο την τεχνολογική Α εχω προσβαση στο 3 πεδιο/ τι με συμβουλεύετε να κάνω??
(* ειμαι καινουρια στο φόρουμ κ δεν προσεξα στο προφιλ μου να δηλώσω φυλο : γυναίκα πως μπορω να το διορθωσω? )
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Smaragda55
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Smaragda55
Νεοφερμένος
αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω είμαι 50-50..
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Smaragda55
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Takis_Kal
Νεοφερμένος
Smaragda55
Νεοφερμένος
αυτο για τη βιοχημεια, οτι δηλαδη ειναι πιο δυσκολη απο τη χημεια ισχυει??
και σχετικα με την ηλεκτρολογια γνωριζει κανεις κατι?? απ' οτι ξερω ασχολειται κυριως με κυκλωματα κτλ ..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.