Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην σε απασχολόυν τέτοιες λεπτομέρειες,λογικά δεν θα μπουν στις εξετάσεις.
(Ωχ,εγώ το είπα αυτό;Mε επηρέασε το σύστημα μάλλον)
Το μόνο που θα μπει θα είναι μια αντιστοίχηση με ενώσεις και είδη δεσμών.
Οι διαμοριακές δυνάμεις χρειάζονται ελάχιστα στη Γ'. Κοιτάξτε καλύτερα τη Χημ. Ισορροπία.
Merci...
Και μπράβο!
Thanx
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy
Δραστήριο μέλος
πιστεύω πως είναι εύκολη...
στη δευτέρα τα πράγματα δυσκολεύουν ????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι είναι... Μάλιστα στη Β' η Χημεία είναι κάπως δυσκολότερη από τη Γ'...Έτσι λένεΞεφεύγει από τα πιο απλοικά αν μπορούσαν να χαρακτηριστούν έτσι και σοβαρεύουν
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Απλά πρέπει να μάθετε τον τρόπο..μπορεί στην αρχή να φανούν 'κάπως' αλλά στην συνέχεια είναι απλά.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Ναι, οντως.Έτσι είναι... Μάλιστα στη Β' η Χημεία είναι κάπως δυσκολότερη από τη Γ'...
Εγω στη Β' διαβαζα μονο της γενικης γιατι μου φαινοταν πιο ενδιαφερουσα. Γενικα στη Β' περασα τη φαση του απολυτου ξυσιματος. Στη Χημεια κατ. ξεκινησα με 19-20 στα διαγωνισματα, αλλα προς το τελος δεν ανοιγα βιβλιο. Εχοντας να διαβασω κανα 3μηνο και με ενα απλο περασμα εγραψα 12,8 στις εξετασεις. Και φοβηθηκα οτι λογω αυτου θα δυσκολευτω στη Γ', αλλα τελικα στη Χημεια στις πανελληνιες εγραψα τον μεγαλυτερο βαθμο μου και τις 2 φορες (19 την πρωτη, 20 τη δευτερη).
Daisy
Δραστήριο μέλος
τι έχω να τραβήξω....
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Όχι.Η χημεία όσο προχωράει γίνεατι και πιο εύκολη γιατί έχεις αποκτήσει τις βασικές γνώσεις.η Χημεία μου αρέσει πιο πολύ από τη Φυσική:iagree:
-----------------------------------------
Εσύ δεν θα πας θεωρητική;Aνυπομονώ
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην Β η χημεια (κατευθυνσης) στην αρχη ειναι λιγο παρεξενη με τις δυναμεις Λοντον,διπολο κ.λ.π μετα ομως γινεται λιγο πιο ευκολη εως οτου φτασεις στα κεφαλαια χημικη κινητικη (ειναι λιγο δυσκολες οι ασκησεις αρκει ομως να καταλαβεις πως λυνονται) και οξειδωαναγωγη (εμενα μου φανηκε πολυ δυσκολο αλλ και αυτο αν το καταλαβεις απ'την αρχη δεν θα'χεις προβλημα).Αυτα αλλαζουν αναλογα με τον ανθρωπο (μπορει για σενα να σου φαινονται ευκολα).η Χημεία μου αρέσει πιο πολύ από τη Φυσική:iagree:
Η χημεια γενικης μου φανηκε πιο ευκολη και η θεωρια ηταν μια χαρα.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι είναι... Μάλιστα στη Β' η Χημεία είναι κάπως δυσκολότερη από τη Γ'...
Αλήθεια? Ωραία, μ'αρέσει αυτό.
#Roula#
Νεοφερμένος
ή μηπως ειναι λαθος?????
Η διπλη παυλα που προσδιοριζει τη 8εση για το ΒΟΥΤΕΝΙΟ ειναι στο ιδιο σημειο, παρ'όλο που ο αριθμος του αλλαζει ( 1 βουτενιο /// 2 βουτενιο )
To παραπανω ειναι σωστο???? Αυτο εννοώ.....
και αν ναι, τοτε γιατι η διπλη παυλα ειναι στην ιδια θεση???
Επιπλεον, μηπως μπορειτε να μ δωσετε περισσοτερα παραδειγματα με απαντησεις - οσον αφορα τις ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ με ΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΛΚΕΝΙΑ κ ΑΛΚΥΛΙΑ
Ευχαριστώ
Τασο, εισαι σιγουρος για αυτο??? τοτε, πώς θα γραψουμε το 3 μεθυλο - 1 βουτενιο ??
Zorc
Νεοφερμένος
Τι εννοείς στην ίδια σειρα;
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Zorc
Νεοφερμένος
Μήπως εννοεις στ 2-μεθυλο-1-βουτενιο και στο 3-μεθυλο-1-βουτενιο?
Η διπλη πηγαινει στην ιδια σειρα.
Εχει ν κανει μ το τι σοθ ζηταει καθε φορα.
Θα μας βοηθαγες αν ησουν λιγο πιο ξεκαθαρη.
#Roula#
Νεοφερμένος
Η διπλη παυλα που προσδιοριζει τη 8εση για το ΒΟΥΤΕΝΙΟ ειναι στο ιδιο σημειο, παρ'όλο που ο αριθμος του αλλαζει ( 1 βουτενιο /// 2 βουτενιο )
To παραπανω ειναι σωστο???? Αυτο εννοώ.....
και αν ναι, τοτε γιατι η διπλη παυλα ειναι στην ιδια θεση???
Επιπλεον, μηπως μπορειτε να μ δωσετε περισσοτερα παραδειγματα με απαντησεις - οσον αφορα τις ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ με ΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΛΚΕΝΙΑ κ ΑΛΚΥΛΙΑ
Ευχαριστώ
Zorc
Νεοφερμένος
Λοιπον δεν ειναι την ιδια θεση
το 2-μεθυλο-2-βουτενιο (ειναι προτιμοτερο να το διαβασεις ετσι) ειναι:
Οριστε παραδειγματα: (χρησιμοιποιησα και αλκοολες και αλδεϋδες αλλα δεν σ ενοχλει αυτο)
2,2,4-τριμεθυλο-πεντανιο
2,4-διμεθυλο-2-πεντανολη
3,5-διμεθυλο-3-εξεναλη
3,4,4-τριμεθυλο-1-πεντινιο
#Roula#
Νεοφερμένος
ευχαριστώ παντως
Zorc
Νεοφερμένος
Θα σκεφτω και αλλα και θα αναρτισω...οταν βρω χρονο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.