maraki love
Διάσημο μέλος
εχω ακουσει οτι επειδη το επιλεγουν λιγοι,γραφουν αρκετα καλα σ αυτο το μαθημα...
και εγώ το ίδιο πιστεύω,ελάχιστοι μαθητές το επιλέγουν..Οι περισσότεροι προτιμούν βιολογία και μαθηματικά,αναλόγως και την λατεύθυνση βέβαια και το πεδίο που βρίσκεται η σχολή σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostaspotter
Νεοφερμένος
Τεσπα ξεκίνησα σήμερα με τον καθηγητή μου και δεν μου φαίνεται δύσκολη η φυσική γενικής!
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
black princess
Νεοφερμένος
Καλή επιτυχία!
hubblelaws
Νεοφερμένος
kostaspotter
Νεοφερμένος
Τελικά θα δώσω φυσική!
Μου αρέσει περισσότερο από τα μαθηματικά!
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ όλους σας παιδιά και επίσης τον Φυσικό hubblelaws!!
Τελικά θα δώσω φυσική!
Μου αρέσει περισσότερο από τα μαθηματικά!
Και μάλιστα η φυσικη γενικής της γ' είνα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Με την ελάχιστη προσοχή που δίνεται στη γενική παιδεία, αδικείται το μάθημα.... Καλή σου επιτυχία!
Stefanoskarras92
Νεοφερμένος
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
maraki_7
Νεοφερμένος
εχω τελειωσει την υλη κ τωρα θα αρχισω επαναληψεις τ θεωρω πανευκολο μαθημα και απο τισ πραξεις δεν σου κοβουν τιποτα στις πανελληνιες
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μάλιστα η φυσικη γενικής της γ' είνα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Με την ελάχιστη προσοχή που δίνεται στη γενική παιδεία, αδικείται το μάθημα.... Καλή σου επιτυχία!
ναι οντως αδικειται πολλοι μενουν αναυδοι και αν ακουσουν οτι το δωσες πανελλαδικα τουλαχιστον εμενα οσοι το ακουσαν ξινισαν καπως ξες "μα καλα υπαρχουν ατομα που δινουν αυτο το μαθημα;μονη στου το δινες;"αλλα πολυ κακως γτ ειναι ενδιαφερον και αρκετα ευκολο.
Dias
Επιφανές μέλος
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα μαθηματικα ειναι μονο 3 κεφαλαια που το 1ο ειναι ιδιο με της κατευθυνσης οποτε στην ουσια μενουν 2. Εχε στο νου σου οτι αυτοι που βαζουν τα θεματα στα μαθηματικα λαμβανουν υποψιν οτι πρεπει να γραψει και η θεωριτικη, και αυτο λεει πολλα..
Βιολογια παιρνουν τα περισσοτερα παιδια απο τη θεωριτική γιατι ειναι καθαρα αποστιθηση.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
mic91
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω φίλους που δίνουν φυσική και λενε οτι ειναι πανευκολη.
Τα μαθηματικα ειναι μονο 3 κεφαλαια που το 1ο ειναι ιδιο με της κατευθυνσης οποτε στην ουσια μενουν 2. Εχε στο νου σου οτι αυτοι που βαζουν τα θεματα στα μαθηματικα λαμβανουν υποψιν οτι πρεπει να γραψει και η θεωριτικη, και αυτο λεει πολλα..
Βιολογια παιρνουν τα περισσοτερα παιδια απο τη θεωριτική γιατι ειναι καθαρα αποστιθηση.
Και τα αλλα δυο κεφαλαια στα μαθηματικα γενικης ειναι μεσα στη δυσκολια..
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι ενταξει.. αλλα με το που διαβασα το μήνυμά σου,εντελως συνειρμικά ,μου ηρθε στο μυαλο ειναι παιδι που ειχε γραψει 20 στην κατευθυνση και 16,2 γενική.Και τα αλλα δυο κεφαλαια στα μαθηματικα γενικης ειναι μεσα στη δυσκολια..
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγω στο σχολειο εγραψα 100 κατεθυνση και 95 γενικη. -_-
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτος κι αν ηταν απλησιαστα τα θεματα/ησουν αδιαβαστος. :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostaspotter
Νεοφερμένος
Έχω να κάνω μια ερώτηση: Εαν μια ακτινοβολία είναι αόρατη στον αέρα θα παραμείνει αόρατη και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο έτσι;
Ρωτάω γτ σε ένα 2ο θέμα μου έδιναν πως μια ακτινοβολία έχει μήκος κύματοσ στο νερό λ=500nm (ανήκει στις ορατές ακτινοβολίες) αλλά στον αέρα έβγαινε κάμποσα nm τα οποία δεν ανήκαν στο ορατό φως...
Μου ζητούσε να βρω αν η ακτινοβολία αυτήείναι ορατή γενικά!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.