Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Έμαθες ή απέκτησες κάποιες επιφανειακές γνώσεις;Δεν είναι το ίδιο.Και μην το πάρεις προσωπικά,γενικά το λέω.Δεν αμφισβητώ ότι παόρνει καποιες γενικές γνωσεις αλλά διαφώνησα σε κάτι συγκεκριμένο που είπες.Δεν ξέρω τι κάνατε στο δικό σας σχολείο, εγώ πάντως έμαθα.
:p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Και δεν σε βοήθεισε να είσαι καλός στο μάθημα της
Νομίζεις..Ίσα ίσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Έμαθες ή απέκτησες κάποιες επιφανειακές γνώσεις;Δεν είναι το ίδιο.Και μην το πάρεις προσωπικά,γενικά το λέω.Δεν αμφισβητώ ότι παόρνει καποιες γενικές γνωσεις αλλά διαφώνησα σε κάτι συγκεκριμένο που είπες.
'Εμαθα πολλά πράγματα, ίσως γιατί πολλές φορές μας διάβαζε κομμάτια από ένα πανεπιστημιακό βιβλίο και εγώ κρατούσα σημειώσεις. Γενικά πολλές απορίες που είχα (πχ γιατί δεν μπορούμε να "παράγουμε" συνέχεια χαρτονομίσματα) μου λύθηκαν
chris_90
Διάσημο μέλος
Κοιτα, εμενα γενικα ο,τι εχει να κανει σχεση με οικονομικα μου προκαλει αφορητη νυστα. Καλα και ο καθηγητης δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, απλα διαβαζε μεσα απ' το βιβλιο στην παραδοση και μας εβαζε να παπαγαλιζουμε το μαθημα.τι βαρετο ειχε?
λιγο δυσκολο ηταν εκει με ΕΕ, περιορισμενες ευθυνης κτλ..
βασικα ειναι και ανλογα τον καθηγητη..εμεις ειχαμε κορυφη καθηγητρια!
Παντως για γνωσεις που λετε κλπ, εγω ειχα 20αρια στα τετραμηνα και 19+ στις εξετασεις και παρ' ολα αυτα δεν σκαμπαζω μια απο οικονομικα. Ουτε αυτα που λετε τα ξερω.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Μα δεν διαφώνησα στο ότι προσφέρει γνώσεις.'Εμαθα πολλά πράγματα, ίσως γιατί πολλές φορές μας διάβαζε κομμάτια από ένα πανεπιστημιακό βιβλίο και εγώ κρατούσα σημειώσεις. Γενικά πολλές απορίες που είχα (πχ γιατί δεν μπορούμε να "παράγουμε" συνέχεια χαρτονομίσματα) μου λύθηκαν
djimmakos
Διάσημο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος
maraki
Δραστήριο μέλος
Γενικά οι Αρχές είναι ένα ψιλοβαρετό μάθημα με απαράδεκτο βιβλίο.Ευτυχώς είχαμε φοβερή καθηγήτρια και μας έμαθε πολλά...
Bασικά εμένα δε μου φάνηκε βαρετό.Ίσως να φταίει το γεγονός ότι δε "χρησιμοποιήσαμε" καθόλου το βιβλίο.Μόνο στις εξετάσεις κάποια υπογραμμισμένα πράγματα που διαβάσαμε από εκεί.Κάθε φορά η καθηγήτρια μας παρέδιδε κάποια πράγματα,συμμετείχαμε κι εμείς στο μάθημα,ρωτούσαμε απορίες και γενικά ήταν ενδιαφέρον όλο αυτό.
superman
Δραστήριο μέλος
Bασικά εμένα δε μου φάνηκε βαρετό.Ίσως να φταίει το γεγονός ότι δε "χρησιμοποιήσαμε" καθόλου το βιβλίο
Πολύ λογικό...
-----------------------------------------
Πολύ λογικό...Bασικά εμένα δε μου φάνηκε βαρετό.Ίσως να φταίει το γεγονός ότι δε "χρησιμοποιήσαμε" καθόλου το βιβλίο.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Εμενα μου αρεσε παραπολυ, και ειχα και την τυχη να εχω εναν πολυ καλο καθηγητη ο οπιος ηθελε πραγματικα να μαθουμε και ασχολουταν παρα πολυ (αφου να φανταστιτε οταν απεργει ερχετε και κανει μαθημα στο σχολειο, απεργει τυπικα, δεν περνει λευτα, αλλα ερχετε μην χασουμε μαθημα, και ιδικα αμα δειτε πως κανει με τα παιδια της τριτης που δεινουν ΑΟΘ...!)
Μαθενεις πολα πραγματα που πρεπει να τα ξερεις για να βγεις σαν ενηλικας και να εχεις συναλαγες.
smartkid1
Νεοφερμένος
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
2 φορές έχουμε κάνει! Δεν μαθαίνουμε όλο το μάθημα απλά μας δίνει κάποια υπογραμμισμένα στα οποία εμείς θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή!! Μέχρι στιγμής έχω καλές εντυπώσεις!!
Κι εγώ το ίδιο με τη Ζαν!
migi
Νεοφερμένος
Παντως στο λεω απο τωτα το βιβλιο ειναι κακογραμμένο
Συμφωνώ απόλυτα!!! Και εγώ δεν βρίσκω το μάθημα πολύ σπουδαίο …αλλά μου αρέσει που συζητάμε μέσα στη τάξη διάφορα θέματα και μαθαίνουμε ενδιαφέρον πράγματα…παρόλο που δεν βλέπω που θα μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω…
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
μας λεει ακριβως τι ορισμους να διαβασουμε απ το βιβλιο
djimmakos
Διάσημο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε οικονομία, μη διαβάζετε μόνο τους ορισμούς. Σ' ένα κεφάλαιο θα μιλήσετε για το κόστος παραγωγής και τη ζήτηση και εκεί πρέπει να τα διαβάζετε ΟΛΑ αν θέλετε να καταλάβετε.
+1 :no1:
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.