lakis
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emmanuella
Νεοφερμένος
lakis
Νεοφερμένος
nemeshs
Νεοφερμένος
1.Ενδυμασία
α)γνωστές φύρμες
β)τρέντυ
γ)emo style
δ)απλά ρούχα
ε)άλλο
2.Διασκέδαση
α)έξοδοι
β)clubing
γ)μουσική
δ)παρέες
ε)υπολογιστές
στ)άλλο
Σας παρακαλώ βοηθήστε εμένα και την ομάδα μου δίνοντας ιδέες και γνώμες.Ευχαριστώ.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλο θα ηταν,τις προτιμησεις των παιδιων να τις καταγραψετε σε υπολογιστικο φυλλο αφου τις συγκεντρωσετε κι επειτα να κανετε τα αναλογα διαγραμματα!
Καλη επιτυχια
lakis
Νεοφερμένος
Καλη επιτυχια με την εργασια
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
ντυσιμο
διασκεδαση
ελευθερος χρονος
Επισης θα μπορουσες να βαλεις το ερωτηματολογιο σου σε καποιο blog or smth για να εχεις περισσοτερα αποτελεσματα. αα και καλο θα ηταν να βαλεις και πεδιο συμπληρωσης για το φυλο στο ερωτηματολογιο..θα ειναι πιο ειδικευμενη η εργασια σου αν μπορουν να διακριθουν τα γουστα αγοριων και κοριτσιων,να συγκριθουν κλπ
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
α)γνωστές φύρμες
β)τρέντυ
γ)emo style
δ)απλά ρούχα
ε)άλλο
α) Φίρμες γενικά γνωστές και διαδεδομένες στους νέους: carhart, volcom, element, dc, billabong, fallen, ethnies, paul frank (αν κ περασε η μόδα του), fox, blind, darkstar, baker, es, emerica, circa, propaganda, wesc, replay κι εννοείται στα παπούτσια all star και vans (τα vans ρούχα εμένα προσωπικά δεν μου πολυαρέσουν) (άμα θυμηθώ τίποτ'άλλο θα συμπεριλάβω)
β) Οι trendy έχω την υπόνοια πως φοράνε πάνω κάτω τα ρούχα των sk8 δηλαδή όσα ανέφερα πιο πάνω. Θέλω να πω άμα κοιτάξω λίγο πίσω θυμάμαι τους τρεντυ παλιότερα ως γυαλί ray-ban, ένα replay και μια μπλούζα με στάμπα απ τις απο πάνω, δεν παίρνω κι όρκο έχει περάσει καιρός...
γ) Το εμο... πάει πέρασε πέραν της πλάκας το emo έφυγε απ'τη μόδα, ήρθε το scene για να μην τα πολυλογώ, πολύ μαύρο, διαμάντια, κορόνες, στο μαλλί εξτένσιονς σε διάφορα χρώματα ή racoons (δεν είμαι 100% σίγουρη αλλά κάπως έτσι)
δ) Απλά ρούχα, ε απλά ρούχα δεν ξέρω πως να επεκταθώ :$
ε) Άλλο... χμ.. έχει έρθει λίγο το diva style, οπότε από τσάντες βάλε longchamp (πήξαμε) ίσως κάτι λίγα από tous, μαντίλι στο μαλλί, ειδικά το καλοκαίρι που πέρασε. Ακριβά γυαλιά ηλίου (βλ. dior xP) Το καλοκαίρι επίσης ήταν τα σανδάλια απ'το Μοναστηράκι στη μόδα.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου... Αν ναι χαρά μου να δώσω κι άλλες πληροφορίες, αν όχι.. δε βαριέσαι (:
Άμα μένεις Αθήνα κάνε μια βόλτα στου Ψυρρή, θα πιάσεις λαβράκι! (Πάνε και μαζεύονται όλα τα θύματα και μεθοκοπάνε)
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Αχαχ τις περισσότερες "φίρμες" δεν τις έχω καν ακουστά (!!)
Μη φανταστείτε κι εγώ απλά τις ξέρω, το βρίσκω ανόητο να πληρώνεις μια περιουσία για μια στάμπα και μόνο... =/ Είναι και τα γενικότερα νεανικά μαγαζιά που είναι πολύ γνωστά οπότε δεν τα συμπεριέλαβα (zara, bsb, attrativo, s.oliver, esprit, lee, levi's κοκ)
ουτε και γω ...καλα αυτο το scene τι ειναι παλι ??(ειμαι τελειως ασχετη)
Δυστυχώς ούτε εγώ έχω πολυκαταλάβει τι είναι! :$
Είναι αυτό που λέμε, η νέα μόδα!
Κάπως πιο extreme καταστάσεις απο το εμο, από μουσικη νομιζω hardcore (δεν θελω σχόλια, ό,τι εχω ακουσει λεω) και γενικα το παιζουν καπως... "μαγκες"! Πάντως οπτικά, για μένα είναι ακόμα χειρότερο απ'των εμο, έχουν κ τις τρεσες στα μαλλιά βάζουν κ 93085025 χρώματα... άστα να πανε!
nemeshs
Νεοφερμένος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουτε και γω ...καλα αυτο το scene τι ειναι παλι ??(ειμαι τελειως ασχετη)
Δεν είσαι η μόνη!
Έκανα ένα γρήγορο search αλλά δε βρήκα τίποτα γι'αυτό το ντύσιμο!!
Μάλλον είναι αρκετά καινούργιο! (Δηλαδή στη Φλώρινα θα έρθει σε 2-3 χρόνια!)
prinCess.
Επιφανές μέλος
αμα ψαξεις σε site οπως το myspace or hi5 θα δειτε οτι εχουν κ ενα κόλλημα με hello kitty, αρκ0υδάκια, μακρια κολιέ , μπαρέτες και τεσπα ειναι πιο κοριτσίστικο ολο αυτο...
ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουτε και γω ...καλα αυτο το scene τι ειναι παλι ??
οεο;;;;
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
εχω αγνωστεσ λεξεις!!!
miv
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.