Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Οπότε αναγκαστικά θετική;(αν επιλέξω βιολογία 2ου πεδίου; )
νομιζω οτι η χημεια και βιολογια δεν εχουν αμεσα σχεση με τη βιολογια της σχολης. αλλωστε με λιγο διαβασμα τα κενα ξεπερνιουνται!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Οχι,αυτο που λες δεν γινεται.Δεν μπορεις απο τεχνολογικη να εχεις προσβαση στο 3ο πεδιο χωρις να χασεις μορια.Αυτο που γινεται ειναι να περασεις βιολογια χωρις να χασεις μορια.Η βιολογια ειναι και στο 2ο πεδιο.Και εγώ αυτό θέλω! Είμαι Τεχνολογική και θέλω να περάω βιολογία! Γίνεται στην Γ Λυκείου να δώσω βιολογία Γ.Π. και να πάρω το 3ο παιδίο ΧΩΡΙΣ να χάσω μόρια, όμως έχω κολλήσει με τη Θετική και θέλω στην τρίτη να αλλάξω κατεύθυνση!
Και τελος παντων γιατι δεν το ψαχνετε και λιγο μονοι σας πριν ρωτησετε στο φορουμ?
-----------------------------------------
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
gourlis
Νεοφερμένος
Απο οτι το εχω ψαξει λιγο απο την τεχνολογικη κατευθυνση αν επιλεξεις το 3ο πεδιο, θα εχεις στανταρ χασουρα μοριων, οτι σχολη και να επιλεξεις, οποιο μαθημα γενικης παιδειας και να επιλεξεις.Και εγώ αυτό θέλω! Είμαι Τεχνολογική και θέλω να περάω βιολογία! Γίνεται στην Γ Λυκείου να δώσω βιολογία Γ.Π. και να πάρω το 3ο παιδίο ΧΩΡΙΣ να χάσω μόρια, όμως έχω κολλήσει με τη Θετική και θέλω στην τρίτη να αλλάξω κατεύθυνση!
Αφου θες βιολογια απο Τεχνολογικη, και σου αρεσει το αντικειμενο, επελεξε το 2ο πεδιο που και εκει εχει βιολογικα τμηματα και ακομα καλυτερα τον δευτερο κυκλο της τεχνολογικης με χημεια-βιοχημεια, ηλεκτρολογια και μαθημα επιλογης τη βιολογια γενικης παιδειας.
Εαν θες ΜΟΝΟ βιολογικες σχολες αυτο ειναι το καλυτερο πιστευω.
Orlando
Δραστήριο μέλος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Ο δεύτερος κύκλος της Τενολογικής Κατεύθυνσης, δεν διδάχθηκε ποτέ στο σχολείο μου.
Και εγώ που νόμιζα ότι διαλέγοντας Βιολογία Γ.Π., μπορώ να διαλέξω 3ο πεδίο, χωρίς να χάσω μόρια!
Orlando
Δραστήριο μέλος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
pinkheart
Νεοφερμένος
Επίσης, είμαι καλή μαθήτρια, διαβάζω.. Με συστηματικό διάβασμα, προσοχή στο σχολείο και καλά ιδιαίτερα πιστεύετε γίνεται να γράψει κάποιος -αν όχι άριστα- πολύ καλά;
Απαντήστε μου παρακαλώ γιατί σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και πρέπει να βιαστω..
Ευχαριστώ όσους/όσες απαντήσουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπόν, είχα αναφέρει σε ένα άλλο θέμα μου πως επειδή θέλω να περάσω βιολογικό πρέπει αναγκαστικά να πάρω θετική κατεύθυνση..
Όχι αγαπητή μου δεν πρέπει. Το βιολογικό είναι σχολή του δεύτερου πεδίου, με μαθήματα βαρύτητας τη φυσική, μαθηματικά, προγραμματισμό. Συναποτελεί και σχολή του τρίτου πεδίου, χωρίς όμως να είναι μονόδρομος η επιλογή σου. Έχει να κάνει καθαρά με δική σου επιλογή ως προς το ποια μαθήματα θεωρείς πιο ταιριαστά για σένα. Κατά άλλο οι δρόμοι είναι απολύτως ισοδύναμοι.
Το παρών θέμα αποτελεί μέρος της κοινότητας του i-school και λογικά σύντομα θα μεταφερθεί εκεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pinkheart
Νεοφερμένος
εσύ θετική κατεύθυνση ήσουν;
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
pinkheart
Νεοφερμένος
μα ας απαντήσει κάποιος σε αυτό που ρώτησα..
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
μα ας απαντήσει κάποιος σε αυτό που ρώτησα..
Κανείς δεν είναι απο το πουθενά καλός σε όλα,αν εισαι Α λυκειου,έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου.Πήγαινε θετική και κυνήγησε αυτο που θέλεις.
Dias
Επιφανές μέλος
pinkheart
Νεοφερμένος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
δηλαδή τελικά ισχύει πως αν πάω θεωριτική με μάθημα επιλογής βιολογία για βιολογικό, θα χάσω οπωσδήποτε μόρια και θα δυσκολευτώ στη σχολή ε;
Ισχύει.Το εχω πει και σε αλλο θεμα:Η βιολογια ειναι καθαρα επιστήμη βασισμένη στη Χημεία.Η Βιολογια Γενικης Γ Λυκείου είναι ενα μάθημα βασισμένο στην αποστήθιση.(κι ας μην έχεις ιδέα τι διαβάζεις.)Τον τρόπο υπολογισμού μορίων τον έχω ανεβάσει στο παρελθόν και βρίσκεται εδώ
Dias
Επιφανές μέλος
Από τη θεωρητική για βιολογικό, αν γράψεις σε όλα 20 (και έχεις και προφορικά σε όλα 20) το μέγιστο που μπορείς να βγάλεις είναι 18600 μόρια. Στα βιολογικά οι βάσεις είναι από 18100 (Κρήτη) ως 18700 (Αθήνα). Άρα ξέχασέ το εντελώς. Και σίγουρα θα δυσκολευτείς στη σχολή. Μπές στη σελίδα ενός βιολογικού. Όλο βιολογίες και χημείες κάνουν. Σίγουρα δεν αρχίζουν από το μηδέν και θεωρούν γνωστή την ήλη βιολογίας και χημείας της θετικής.δηλαδή τελικά ισχύει πως αν πάω θεωρητική με μάθημα επιλογής βιολογία για βιολογικό, θα χάσω οπωσδήποτε μόρια και θα δυσκολευτώ στη σχολή ε;
pinkheart
Νεοφερμένος
Dias να σε ρωτήσω θετκή/τεχνολογική είσαι;
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.