Biology_HPV
Νεοφερμένος
Η Biology_HPV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

06-08-11

14:03
Σωστό κι αυτό.Όμως:Στη βιολογία αν διαβάσεις θα γράψεις.Τα μαθηματικά είναι μαθηματικά.Όσο εύκολα και να είναι,παίρνεις ρίσκο να χάσεις μόρια με το παραμικρό λάθος.Ειδικά αν ενδιαφέρεσαι για υψηλόβαθμες,όπως η topic-starter,τότε είναι κρίμα να το ρισκάρεις.
Εγώ δίνω βιολογία και δεν επιβαρύνομαι καθόλου,τη μαθαίνω σε 20 λεπτά στο σχολείο τη μέρα που έχω μάθημα.Αντίθετα βλέπω παιδιά με μαθηματικά γενικής να κάθονται να λύνουν άπειρες ασκήσεις όπως στην κατεύθυνση και να γράφουν συνεχώς διαγωνίσματα.Αφού διαβάζουν που διαβάζουν,κρίμα δεν είναι να μην έχουν σίγουρο βαθμό.Άλλωστε στη βιολογία παίρνεις και κάποιες χρήσιμες γνώσεις.
Αν δεν αντέχεις την παπαγαλία,τότε νομίζω πως η επιλογή είναι μονόδρομος.
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο εξής πράγμα, το οποίο και λέω στους μαθητές μου: Ένας πολύ καλά διαβασμένος μαθητής Βιολογία θα γράψει 20 (και να σημειώσω ότι το 20 δεν είναι παίξε γέλασε, όπως νομίζουν οι περισσότεροι, καθώς 20 ίσον γράφω τα πάντα τέλεια και δεν ξεχνώ μικρολεπτομέριες, ούτε αλλοιώνω το νόημα)... Στα μαθηματικά ένα μικρό λαθάκι μπορεί να σου κοστίσει πολλά μόρια, στη Βιολογία μπορεί και τίποτε έως ελάχιστα μόρια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.