Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Το ξέρω ότι θα έχω πολύ χρόνο αλλά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Η βιολογια ομως ειναι ενα αλλο πακετο με αποστηθιση.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Έχω ξαναπεί πως είμαι θετική και θέλω να περάσω βιολογικό οπότε ότι και να διαλέξω το ίδιο μου κάνει.Είναι αναλόγως για ποιες σχολές ενδιαφέρεσαι! αν θέλεις σχολές του 3ου πεδίου (βιολογίας, φυσικοθεραπείας, νοσηλευτικής κτλ...) τότε πρέπει να πάρεις βιολογία.. αντίθετα αν θέλεις σχολές του 5ου (αστυνομία, στρατιωτικές κτλ...) μαθηματικά! εγω είμαι θεωρητική κ φέτος έδωσα βιολογία.. Μου φάνηκε εύκολη, υπολογίζω απο 19-20.. Απλά να ξέρεις οτι πρέπει να θυμάσαι κ την παραμικρή λεπτομέρεια...
chris_90
Διάσημο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Βασικα σιγα το επιπεδο που εχει η Βιολογια γενικης. Δεν προσφερει και καμια γνωση ουσιας (απλα πραγματακια ειναι), αλλα οσο να 'ναι η παπαγαλια της απαιτει χρονο. Κι εγω φοβομουν τα χαζα λαθη στα Μαθηματικα και αυτος ειναι ο μονος λογος που δεν τα επελεξα.
Έχει πολύ ορολογία έτσι; Αν δεν κάνω και εσύ Χρήστο Βιολογία δεν έδωσες; Σε δυσκόλεψε; Τουλάχιστον η ορολογία που πρέπει να χρησιμοποιήσεις..
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Προσωπικά νομίζω ότι αν δε θες οικονομικά δε χρειάζεται να πάρεις Μαθηματικά, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι Μαθηματικά, μπορούν άνετα να σου βάλουν κάτι δύσκολο ή κάτι που μπορείς να καλλήσεις. Αντίθετα, η Βιολογία έναι καθαρά παπαγαλία και οι ασκήσεις είναι άκρως γελοίες (άσε που φέτος δεν έβαλαν άσκηση)
Απλα με την βιολογια να ξερεις οτι καταδικαζεις τον εαυτο σου να διαβασεις πολυ διοτι προκειται σε ενα καθαροαιμο θεωρητικο μαθημα.
Ενω τα μαθηματικα, οταν βεβαια καποιος ανηκει στην θετικη ή τεχνολογικη κατευθυνση, μπορει να γραψει 19-20 με το μισο διαβασμα απο αυτο της βιολογιας.
annmary
Νεοφερμένος
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Ενω στα μαθηματικα, εκτος απο μια ερωτησουλα θεωριας τα αλλα δεν χρειαζεται να ξερει καποιος κατι απεξω εκτος απο καποιους τυπους που ειναι πολυ λιγοι και λογικοι. Τα βγαζει μονος του καποιος. Σαφως και μπορει να γινει καποιο υπολογιστικο λαθος
αλλα αυτα παιρνουν 2-3 μορια το πολυ συνηθως.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Άλλωστε αν γράψω 18 δεν θα είμαι και τόσο ευχαριστημένος.η βιολογια παντως ειναι πολυ ευκολο μαθημα και μπορεισ να γραψεις ανετα 18-20...με χαλαρο διαβασμα βγαινει πολυ ανετα η υλη...διαβαζεισ γραφεισ...τελοσ...τωρα τα μαθηματικα...δε λεω ειναι ευκολα ...αλλα σκεψου...μια ασκηση να μη σου βγει ...η μια πραξη να κανεις λαθος...τζαμπα μορια...η βιολογια δεν εχει συνηθως παγιδεσ..
kara1991
Νεοφερμένος
Αντιθετως,αν καποιος ο οποιος δεν αντεχει το πολυωρο διαβασμα και ξερει καποια πραγματα απο μαθηματικα,μπορει ανετα να γραψει ενα πολυ καλο βαθμο.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Παιδια,τα πραγματα εχουν ως εξης.Αν καποιος εχει την δυνατοτητα και εχει ορεξη να διαβασει για να πιασει ενα ευκολο πολυ καλο βαθμο,μπορει να επιλεξει την Βιολογια.Η υλη της ειναι αρκετα ευκολη,κατι που διευκολυνει αρκετα την αποστηθιση της!!
Αντιθετως,αν καποιος ο οποιος δεν αντεχει το πολυωρο διαβασμα και ξερει καποια πραγματα απο μαθηματικα,μπορει ανετα να γραψει ενα πολυ καλο βαθμο.
Ωραιος, πολυ αντιπροσωπευτικο μηνυμα αυτο. Nice:no1:
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Το θέμα όμως είναι και πόσο χρόνο έχει κάποιος για να διαθέσει στη βιολογία.Μπορεί να αντέχει το διάβασμα αλλά να μην προλαβαίνει.Παιδια,τα πραγματα εχουν ως εξης.Αν καποιος εχει την δυνατοτητα και εχει ορεξη να διαβασει για να πιασει ενα ευκολο πολυ καλο βαθμο,μπορει να επιλεξει την Βιολογια.Η υλη της ειναι αρκετα ευκολη,κατι που διευκολυνει αρκετα την αποστηθιση της!!
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
jbasm
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.