Nad
Νεοφερμένος
Γιατι δεν παιρνεις Ιστορια;
Παντως,οι θετικοτεχνολικοι φιλοι μου πηραν ολοι μαθηματικα,γιατι μου λενε πως η υλη ειναι ιδια με αυτην της κατευθυνσης,και μαλιστα απλουστευμενη.
Αυτό δεν ισχύει. Μόνο το 1ο κεφάλαιο έχει ανάλυση, που όντως είναι γελοία σε σχέση με τα μαθηματικά κατεύθυνσης. Τα άλλα 2 όμως κεφάλαια είναι στατιστική και πιθανότητες, τα οποία θεωρούνται εύκολα από τη στιγμή που θα μπεις στο νόημα (όπως συμβαίνει με κάθε άγνωστο αντικείμενο).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marian
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Γιατι δεν παιρνεις Ιστορια;
Αμα αποφασισω να γραψω 0 θα επιλεξω ιστορια
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
ετσι ημουνα κ εγώ πέρισυ κ τελικά πήρα μαθηματικα....λοιτα βιολογια ευκολη λένε οτι ειναι αλλα θα εχεις 50 σελ απο ΑΟΔΕ που θα σου σπάσουν τα νεύρα δεν ειναι κρίμα να εχεις αλλες 60 βιολογία?μαθηματικα το πρώτο κεφάλαιο θα σου φαινεται γελοιο αφού θα εχεις κάνει πολυ δυσκολες ασκήσεις στην κατεύθυνση.οι πιθανότητες ειναι πολύ ευκολες κ η στατιστικη 5 πράγματα πρέπει να ξερεις κ οι ασκησεις βγαίνουν...
Αυτο ακριβως που ειπες ειναι που με κραταει μακρια απο την Βιολογια. Εχω το ΑΟΔΕ που ειναι αυτολεξει και πραγματικα θα ειναι μαρτυριο.. Μαλλον με βλεπω να κλινω προς Μαθηματικα Γ.Π..
Σας ευχαριστω και παλι ολους σας!!
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος
(ασε που θεωρια εχει και το ΑΕΠΠ).
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμα αποφασισω να γραψω 0 θα επιλεξω ιστορια
Εγω που την επελεξα,εγραψα 18,2
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Εγω που την επελεξα,εγραψα 18,2
Δεν ειναι δυσκολη??:!: Λενε εχει πολυ μεγαλη υλη και αποστηθιση...
(τι κατευθυνση ησουν?? συγχαρητηρια κιολας!)
QsLv
Πολύ δραστήριο μέλος
Το καινούργιο βιβλίο είναι εντελώς κακογραμμένο και μαθαίνεται πολύ δύσκολα imo. Μου έβγαλε το λάδι στις ενδοσχολικές, λωλ. Και η ύλη είναι όντως τεράστια.Δεν ειναι δυσκολη??:!: Λενε εχει πολυ μεγαλη υλη και αποστηθιση...
Πάντως μεταξύ βιολογίας ή μαθηματικών: αν θες βέβαιο βαθμό πάρε βιολογία γενικής. Πρέπει να στρωθείς για τα καλά όμως, όσον αφορά την παπαγαλία. Είναι σχετικά λίγες σελίδες και ευνόητα, μαθαίνεται μάλλον έυκολα (αν το συγκρίνω με τη βιολογία κατεύθυνσης λολ). Ένας θετικός/τεχνολογικός καλά διαβασμένος νομίζω κάτω από 90 δε θα γράψει. (στη χειρότερη περίπτωση)
Όσον αφορά τα μαθηματικά γενικής: είδα σε κάποια posts πως υποβαθμίζονται σε σχέση με τη βιολογία. Έχουν και αυτά θεωρητικό κομμάτι, διαφορετικής υφής απ'της βιολογίας εννοείται, το οποίο πιστεύω πως σε βοηθά να κατοχυρώσεις βαθμό (πχ. τα 5 της θεωρίας δεν μπορείς να τα πάρεις όλα μόνο με τις γνώσεις της κατεύθυνσης ή με πασάλειμμα συνήθως). Ο κόπος που πρέπει να καταβάλλεις είναι περίπου ίδιος με αυτόν για τη βιολογία, μόνο διαφορετικός (περισσότερες ασκήσεις, λιγότερο μπλα μπλα). Επίσης έχουν μεγαλύτερο ρίσκο. Παίρνεις ευκολότερα 20 αλλά και ευκολότερα 10, σε σχέση με τη βιολογία. =P
ψ. εγώ είχα μαθηματικά, και συνιστώ μαθηματικά, όμως δεν πρέπει να τα υποτιμήσεις αν θες να γράψεις.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Μαλλον με βλεπω να κλινω προς μαθηματικα.........:xixi:
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ειναι δυσκολη??:!: Λενε εχει πολυ μεγαλη υλη και αποστηθιση...
Δεν θελει στειρα αποστηθιση.Ασε που μαθαινεται ευκολα.Ισως επειδη ημουν θεωρητικη δεν δυσκολευτηκα.Για μαθητες αλλων κατευθυνσεων δεν την προτεινω,παντως.
chris_90
Διάσημο μέλος
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Νεοφερμένος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καθ΄ όλη την χρονιά εύκολα ήταν.
Εγώ έδωσα Μαθηματικά.
trela-7
Νεοφερμένος
NatasaMyk
Νεοφερμένος
Κι εγώ βρίσκομαι σε δίλημμα για το μάθημα επιλογής που θα διαλέξω..Αλλά το δίλημμά μου έγκειται μεταξύ μαθηματικών και φυσικής..Τα λατρεύω και τα 2 σαν μαθήματα..απλά φοβάμαι ότι στα μαθηματικά θα κάνω αριθμητικό λάθος..πάντα έτσι την πατάω...Απ την άλλη την ύλη των μαθηματικών κατεύθυνσης την έχω τελειώσει σχεδόν (έκανα όλη τη χρονιά φέτος..μόνο μια παράγραφος απ τα ολοκληρώματα μου έμεινε..)..Αλήθεια δεν ξέρω τι να επιλέξω..κανείς βοήθεια?:thanks:
Για αριθμητικο λαθος να φοβασαι και τη φυσικη.. Εχει χαλια νουμερα, απ'ο,τι θυμαμαι.. Οχι οτι τα μαθηματικα πανε πισω. Στις πανελ. βγαιναν ο,τι να 'ναι αποτελεσματα, που σε κανουν να αμφισβητεις την ορθοτητα της λυσης σου. Και τα δυο μαθηματα ειναι ευκολα, η φυσικη ΓΠ ειναι πολυ πιο ενδιαφερον μαθημα απο τη Στατιστικη, στην οποια βαριεσαι να λυνεις ασκησεις, απιστευτα.. Εγω, αν εδινα φετος, θα εδινα Φυσικη.
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
azio
Νεοφερμένος
Αν δηλαδή μπορείς να αποστηθίσεις πάρε βιολογία.
Αν όχι τοτε τα μαθηματικά γενικής ειναι καλή περίπτωση γιατί το πρώτο κεφάλαιο ειναι απλοποιημένο κομμάτι της κατευθυνσης ενω τα άλλα δυο ειναι ευκολα και δεν χρειάζονται προηγούμενες γνώσεις μαθηματικών.
Μου έχει τύχει μαθητής να ξεκινήσει Βιολογία, τα Χριστούγεννα να το γυρίσει σε Μαθηματικά Γενικής και τελικά έγραψε 17. (Την μιαμιση μονάδα την έχασε απο την θεωρία στο πρώτο θέμα )
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.