Trifonas93
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
(τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; )
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"...
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος!Μερος του τραγουδιου ειναι...
Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"...
* "Λάμψη" (Φώσκολος)
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος!
* "Καλημέρα ζωή" (Φώσκολος)
Χαχα η πλακα ειναι οταν καθονται μπροστα απο την τηλεοραση και "μιλανε" με τους ηρωες. "Αντε, πες της οτι την αγαπας", "Προσεχε, πισω σου!" κι ετσι
(καλα αυτος ο Φωσκολος εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες στην Ελλαδα ζει ακομα; )
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
(τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; )
το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E
Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε..
γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E
ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά...
https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.