Παιδοψυχιατρική - Σπουδές και αποκατάσταση

Katerina0728

Νεοφερμένος

Η Katerina0728 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά με το ποια ειδικοτητα να διαλέξω.
Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να διαλέξω παιδοψυχιατρική αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την αναμονή,με την ποιότητα ζωής αργότερα καθώς επίσης και με την οικονομική αποκατάσταση αργότερα αφού δηλαδή τελειώσω την ειδικότητα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.
Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να διαλέξω παιδοψυχιατρική αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την αναμονή,με την ποιότητα ζωής αργότερα καθώς επίσης και με την οικονομική αποκατάσταση αργότερα αφού δηλαδή τελειώσω την ειδικότητα.
Δεν ειμαι ειδικος ...μαλλον ασχετος.... αλλα αυτοι και οι νευρολογοι συνηθως κατοικουν στα νοσοκομεια παιδων.. μετα αναλαμβανουν δραση οι λογοθεραπευτες.
Και δεν εχω δει πουθενα σε κανενα μπαλκονι πινακιδα παιδοψυχιατρος.
Κατα τα αλλα η κορυφαια και δυσκολοτερη ειδικότητα ολων των ιατρικων... για μενα...
Πω πω ...γιατρος της ψυχης ε? κολυμπι σε αγνωστα νερα με αγνωστα αποτελεσματα.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,200 μηνύματα.
η αναμονή είναι πολύ μεγάλη περίπου 10 χρόνια αν πας στο παιδων (Αγίσ Σοφία) (για άλλα δε ξέρω). Η αποκατάσταση μετά πολυ καλά και οικονομικά το ίδιο εφόσον κοιτάς να κάνει ιατρειό μετά. Γενικά η ειδικότητα είναι πολύ χαλαρή (ακομα και τις αιμοληψίες τις παιρνουν άλλοι...)

Συμφωνώ με την επιλογή της ειδικότητας.
Εφόσον μένεις Αθήνα πέρνα από το παίδων (Αγίσ Σοφία) στο τμήμα να μιλήσεις με τους ειδικευόμενους του τμήματος και να δεις περίπου τι παιζει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και δεν εχω δει πουθενα σε κανενα μπαλκονι πινακιδα παιδοψυχιατρος.
ειναι λιγοι γενικά για αυτό οποιος ανοιξει και άσχετος ιατρικά να είναι θα βγάλι καλά λεφτα

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.
η αναμονή είναι πολύ μεγάλη περίπου 10 χρόνια αν πας στο παιδων (Αγίσ Σοφία) (για άλλα δε ξέρω). Η αποκατάσταση μετά πολυ καλά και οικονομικά το ίδιο εφόσον κοιτάς να κάνει ιατρειό μετά. Γενικά η ειδικότητα είναι πολύ χαλαρή (ακομα και τις αιμοληψίες τις παιρνουν άλλοι...)

Συμφωνώ με την επιλογή της ειδικότητας.
Εφόσον μένεις Αθήνα πέρνα από το παίδων (Αγίσ Σοφία) στο τμήμα να μιλήσεις με τους ειδικευόμενους του τμήματος και να δεις περίπου τι παιζει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ειναι λιγοι γενικά για αυτό οποιος ανοιξει και άσχετος ιατρικά να είναι θα βγάλι καλά λεφτα
ναι οκ ... μπορει να πανε στομα με στομα να βρεθουν..
Υπαρχουν παντως απειρα παιδια που πρεπει να περασουν αρχικα απο εκει να παρουν γνωματευση και μετα οτι αλλο να κανουν.
Οχι ψυχικα αρωστα ....αλλα αυτα περι δυσλεξιας κλπ..μπορει να ειναι και το 10% των παιδιων..
Αυτο ομως το μπλα μπλα ρε παιδι μου πολυ ειναι .. αλλα οκ για χαρη του μικρουλι χαλαλι...α βγαλουμε και αγαπη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια