Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρινακι εσυ σε ποια πόλη μεγάλωσες?
λαρισα
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήγες στο παιδαγωγικό τη χρονιά που πέρασε ετσι λίγο να δεις πώς είναι? Πώς σου φάνηκε?
ναι αλλα δεν ειμαι και πολυυυ ευχαριστημενη.ευκολη σχολη αλλα τα μαθηματα πρεπει να σε ενδιαφερουν πολυ για να σ αρεσουν
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Αν ο κύριος λόγος που σε κάνει να θες να φύγεις είναι ότι δεν έχεις παρέες ξανασκέψου το σοβαρά.
Ένας φίλος μου λέει σε τέτοιες περιπτώσεις "Εσύ θα πας σε άλλη πόλη αλλά το πρόβλημα θα το κουβαλήσεις κι αυτό μαζί σου.Δε φταίει η πόλη".
καταλαβες.οσον αφορα αφορα για το θεμα της δικτυωσης στην Αθηνα την πρωτη μερα θα καταφερω να γνωρισω πολλα ατομα?γιατι δεν συγκρινονται τα πανεπιστημια της επαρχιας με της Αθηνας πιστευω.στην Αθηνα ειναι πιο μεγαλες οι αιθουσες τα αμφιθεατρα.
κοιτα η αποφαση ειναι δικη μου.οι γονεις μου με αφηνουν αλλα μη φανταστεις οτι χαιρονται με τη χαρα μου.δηλαδη μου λεν πηγαινε αλλα....
καταλαβες.οσον αφορα αφορα για το θεμα της δικτυωσης στην Αθηνα την πρωτη μερα θα καταφερω να γνωρισω πολλα ατομα?γιατι δεν συγκρινονται τα πανεπιστημια της επαρχιας με της Αθηνας πιστευω.στην Αθηνα ειναι πιο μεγαλες οι αιθουσες τα αμφιθεατρα.
Συγγνώμη αλλά μη νομίζεις ότι Αθήνα θα είναι καλύτερα όσον αφορά τις παρέες.Μπορεί να ναι και χειρότερα.Μεγάλη πόλη και χάνεσαι.
Αν ο κύριος λόγος που σε κάνει να θες να φύγεις είναι ότι δεν έχεις παρέες ξανασκέψου το σοβαρά.
Ένας φίλος μου λέει σε τέτοιες περιπτώσεις "Εσύ θα πας σε άλλη πόλη αλλά το πρόβλημα θα το κουβαλήσεις κι αυτό μαζί σου.Δε φταίει η πόλη".
κοιτα συμφωνω μαζι σου αλλα δεν γινεται να μην βρεις μια παρεα.εζησα και στην επαρχια και ειδα πως ειναι λιγο πολυ.το θεμα ειναι οτι προσπαθουσα ενα χρονο και δεν εγινε τιποτα.ισως ειναι νωρις αλλα οταν βλεπεις οτι εισαι μονος και καποιοι αλλοι εχουν δικτυωθει και γνωρισει ατομα λες κατι δεν παει καλα.να σου πω τα παιδαγωγικα μ αρεσουν με την εννοια οτι ειναι ευκολη σχολη χωρις πολυ διαβασμα και το τελειωνεις σε 4 χρονακια.τα μμε ομως μ αρεσουν λιγο περισσοτερο γιατι μπορεις να σχοληθεις με πιο πολλα πραγμτατα,δεν ασχολεισαι μονο με ενα δηλαδη να εισαι σε μια αιθουσα με παιδια και να κανεις καθε χρονο τα ιδια.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Και μια ερώτηση που πρέπει νομίζω να κάνεις στον εαυτό σου σοβαρά.Αν είχες δικτυωθεί θα σκεφτόσουν να αλλάξεις σχολή;
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
GlobalMiNd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λες οτι ο βολος δεν εχει νυχτερινη ζωη,μαγαζια να πας κλπ.Αδυνατω να σκεφθω πως μια πολη 200.000 κατοικων σχεδον και πολυ ωραιο λιμανι δεν εχει μερη.
Εκτος αυτου,μηπως εσυ φταις που δεν εκανες πολλες παρεες ωστε να βγαινεις εξω συχνα;
Αν καποιος φοιτητης εχει καλη παρεα,ειτε στην Αθηνα ειτε στη Σαμο σπουδαζει καλα θα περναει.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Στη ζωή όταν είναι να κάνεις πίσω σε κάτι πρέπει να έχεις κάποιον σοβαρό λόγο για να αξίζει και να βγεις κερδισμένος.
Νομιζω οτι κοιτας το θεμα απο λαθος οπτικη.
Λες οτι ο βολος δεν εχει νυχτερινη ζωη,μαγαζια να πας κλπ.Αδυνατω να σκεφθω πως μια πολη 200.000 κατοικων σχεδον και πολυ ωραιο λιμανι δεν εχει μερη.
Εκτος αυτου,μηπως εσυ φταις που δεν εκανες πολλες παρεες ωστε να βγαινεις εξω συχνα;
Αν καποιος φοιτητης εχει καλη παρεα,ειτε στην Αθηνα ειτε στη Σαμο σπουδαζει καλα θα περναει.
επειδη εγιναν καποια πραγματα που δεν μπορω τωρα να εξηγησω.το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειχα ολη την καλη διαθεση και στο τελος εμενα εγω και μια κοπελα να κανουμε παρεα.οσον αφορα τον βολο θα θελα να σου πω φιλε μου οτι το χειμωνα δεν κυκλοφορει ψυχη ουτε στους κεντρικους δρομους και οι καφετεριες ειναι σχεδον αδειες.δεν ξερεις τι λεν για τους βολιωτες??αν ειναι να βγαινω εξω και να μου πιανεται η ψυχη αστο καλυτερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.