mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babletheone
Νεοφερμένος
Μέχρι γυμανσίου το maximoum,και να μην τα καταλαβαίνεις αν σου τα εξηγήσει κάποιος ιδιαιτέρως θα τα καταλάβεις ακόμα ευκολότερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάποια τμήματα δίνουν βάση νομίζω στις θετικές επιστήμες ενώ άλλα στις κλασσικές..νομίζω
Μέχρι γυμανσίου το maximoum,και να μην τα καταλαβαίνεις αν σου τα εξηγήσει κάποιος ιδιαιτέρως θα τα καταλάβεις ακόμα ευκολότερα
Τι εννοείς?δεν καταλαβα :-p
babletheone
Νεοφερμένος
Τέτοια φάση και στο λέω επειδή και εγώ σκέφτομαι για παιδαγωγικό το 'χω κοιτάξει το θέμα λίγο
summertime1996
Εκκολαπτόμενο μέλος
babletheone
Νεοφερμένος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο παιδαγωγικό δημοτικης εκπαίδευσης τι μαθηματα διδασκονται??
Μαθηματικα ,φυσική,γλώσσα,ψυχολογία,ιστορία,πληροφορική, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ μαθηματα,διδακτική και είναι και η πρακτική στο σχολείο..μπορεις βέβαια να μπεις στα σαΐτ των σχολών και τα λέει αναλυτικά :-)
russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο τμήμα του ΕΚΠΑ που ακριβώς να πατήσω και να τα δω...;
babletheone
Νεοφερμένος
babletheone
Νεοφερμένος
μεταπτυχιακα εχει πολλα ψαξε google
βγαινοντας απο την σχολη το μονο νομιμο μεσο εργασιας ειναι η διδασκαλια σε δημοτικα σχολεια ιδιωτικα ή δημοσια
toure7
Νεοφερμένος
Η σχολή βγαίνει σε 3 χρόνια; Οι εξεταστικές είναι τρεις κάθε χρόνο ή τέσσερις; Τα μαθήματα αν κατάλαβα καλά ειναι 65-70, που σημαίνει οτι αν οι εξεταστικές είναι 9 στα 3 χρόνια θα πρέπει να περνάω 7-8 μαθήματα τουλάχιστον σε κάθε εξεταστική.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Λόγω έλλειψης χρημάτων δεν κατάφερα να παω πέρυσι στην Ρόδο. Μάζεψα κάποια λεφτά και θα παω φέτος
Η σχολή βγαίνει σε 3 χρόνια; Οι εξεταστικές είναι τρεις κάθε χρόνο ή τέσσερις; Τα μαθήματα αν κατάλαβα καλά ειναι 65-70, που σημαίνει οτι αν οι εξεταστικές είναι 9 στα 3 χρόνια θα πρέπει να περνάω 7-8 μαθήματα τουλάχιστον σε κάθε εξεταστική.
Εγώ τελείωσα στην Αλεξανδρούπολη, αλλά δε νομίζω να υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις ως προς τη δυσκολία των τμημάτων (με εξαίρεση βέβαια τον οδηγό σπουδών του κάθε τμήματος). Η σχολή βγαίνει σε 3 χρόνια, αλλά χρειάζεται συστηματική, συντονισμένη προσπάθεια από μέρους σου και φυσικά σοβαρό διάβασμα. Οι εξεταστικές είναι 3 κάθε χρόνο (εαρινού-χειμερινού εξαμήνου και η επαναληπτική εξεταστική του Σεπτέμβρη). Τα τελευταία χρόνια βέβαια υπάρχει η δυνατότητα να δώσεις τα χρωστούμενα μάθημα του χειμερινού εξαμήνου στο εαρινό και το αντίστροφο, αλλά αυτό νομίζει οτί αλλάζει από τμήμα σε τμήμα. Αν ισχύει το παραπάνω σενάριο, μπορείς να δώσεις τα μαθήματα που θα δηλώσεις στο χειμερινό εξάμηνο και να εξεταστείς ξανά σε όσα από αυτά θα κόπιες και στο εαρινό εξάμηνο, μαζί με όσα θα έχεις δηλώσει για το συγκεκριμένο εξάμηνο (είναι λίγο μπερδεμένη η διαδικασία, αλλά ελπίζω να έγινα κατανοητός). Στη χειρότερη περίπτωση δίνεις όλα τα χρωστούμενα μαθήματα το Σεπτέμβριο, οπότε μικρό το κακό. Είσαι σίγουρος όμως πως απαιτούνται 65-70 μαθήματα για την απόκτηση του πτυχίου;; Μου φαίνονται υπερβολικά πολλά. Κοιτά το λίγο καλύτερα, γιατί στα περισσότερα τμήματα έχω την αίσθηση ότι δεν υπερβαίνουν τα 60. Να έχεις επίσης στο νου σου ότι στο τελευταίο έτος θα χρειαστεί να κάνεις πρακτική άσκηση τουλάχιστον σε 2 εξάμηνα, οπότε θα χρειαστεί να μείνεις για κάποιο διάστημα στη Ρόδο.
Όσο για τη σχολή, αν και απ´όσο καταλαβαίνω ήταν συνειδητή επιλογή και χαίρομαι γι' αυτό, είναι τρομερά ενδιαφέρουσα, τα μαθήματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και γνώσεων, ενώ η πρακτική άσκηση είναι ίσως η πιο δυνατή και ουσιαστική εμπειρία στα 4 χρόνια των σπουδών σου.
Αν και καθυστερημένα συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και προσπάθησε να παρακολουθήσεις το τμήμα, στο μετρό που είναι φυσικά δυνατό. Είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις ικανοποιημένος και δεν πρόκειται να μετανιώσεις για την επιλογή σου.
toure7
Νεοφερμένος
Φυσικά τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα και μονιμοποιήσεις δεν γίνονται. Ίσως αλλάξουν τα πράγματα σε 3 χρόνια, ποιος ξέρει... Το μόνο σίγουρο οτι εγω σε 3 χρόνια θα είμαι δάσκαλος. Κάθε μέρα στο μάθημα θα είμαι για παρακολούθηση ,αλλά φυσικά σκοπεύω και να περάσω καλά ,μιας και δεν έκανα φοιτητική ζωή.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Καλη αρχη στο όμορφο νησί της Ρόδου συναδερφε και για ο,τι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ.
toure7
Νεοφερμένος
Τη θυμάμαι την περίπτωση σου απο πέρυσι, γιατι μου είχε κάνει εντύπωση η θέληση σου και το πείσμα σου. Εγώ έχω να πω και πίστεψε με, δεν είναι λόγια του αέρα: "Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα". Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι υπομονή, κουράγιο και ένα μικρό κεφάλαιο για να τα βγάζουμε πέρα. Όλα τα άλλα είναι ζήτημα επιμονής και προσπάθειας.
Καλη αρχη στο όμορφο νησί της Ρόδου συναδερφε και για ο,τι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
summertime1996
Εκκολαπτόμενο μέλος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομιζω με λιγο παραπανω διάβασμα μπορεις να ανταπεξέλθεις.αν εισαι και από θεωρητικη θα σου φανουν δυσκολα αλλα νομιζω δεν θα εχεις πρόβλημα.τουλαχιστον εγω δυσκολευτηκα αλλα τα περασαΕδωσα φετος πανελλαδικες κ συμπληρωησα το μηχανογραφικο βαζοντας μονο τα τμηματα του Παιδαγωγικου.Εβγαλα 17.200 κ νομιζω περναω Αθηνα που περισυ ειχε 16.609.Τα μαθηματικα κ η φυσικη του παιδαγωγικου τι δυσκολιας ειναι?
summertime1996
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στελλόνι
Νεοφερμένος
Είμαι απόφοιτος Νοσηλευτικής και ΕΚΠΑ και θέλω να δώσω κατατακτήριες για Παιδαγωγικό.
Όσοι σπουδάζετε ήδη εκει, για πείτε καμιά γνώμη.
Αξίζει? Υπάρχει επαγγελματική αποκατάσταση? (γιατί ακούγεται ότι είναι απ' τα επαγγέλματα με την υψηλότερη ανεργία)
Είναι εύκολη σχολή? (με την έννοια του να μην έχει πολλές υποχρεωτικές παρακολουθήσεις κτλ)
Αν δεν δουλέψεις σε δημοτικό, τότε που?
Γενικά, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 234 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Konstantina Alexiou
- Jamie
- Corfu kitty
- tomftw
- patatosalata22
- Fikos
- ScarletFox
- Eleni123-
- shuuu
- dioandi2010
- Joji
- BatGuin
- Viktor
- tonia3011
- katerinavld
- Coconut201
- carnage
- E.Z
- Hased Babis
- Natsuko
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- nicole1982
- XRY
- Kate1914
- Φινεύς
- constansn
- sofia07
- Sotiris.Y
- justvibingmeow
- Paragontas7000
- Schlimazel
- Ryuzaki
- Scandal
- Drglitterstar
- ένας τυχαίος
- charmander
- EllieKal
- Wonderkid
- blissele
- ρενακι 13
- hirasawayui
- Μαρια39
- Memetchi
- NeosUser2023
- P.Dam.
- Alexecon1991
- suaimhneas
- V@Per
- thecrazycretan
- Liberta_
- Claire05
- Teogab
- Maynard
- buffon85
- ioanna.k.3333
- kyriakos2005
- Kzaro
- guest24440
- jim2015
- nikol13
- angies
- UserGr2023
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- Νικολινα
- thenutritionist
- AnnaRd
- nilolo
- Kostas_Athens
- Μαριαννα20
- kiyoshi
- SoyN
- Nala
- Abiogenesis
- ivannag
- Than003
- fockos
- aggorf
- ilias_21
- Maria_Xagorari
- Έλενα Παπαμακαριου
- nearos
- Kitana
- oma06033
- DimitraA.
- Philologist
- Χάρις
- Mariakats
- phoni
- ggl
- tsiobieman
- shadow
- Frantzeska18
- mermaid89
- Aggelikiiii
- manosthegreek
- calliope
- PanMoonlight
- athinoula
- Giii
- Meow
- george777
- GeorgePap2003
- Miranda32
- oups
- kleoniki05
- redarrow
- uparxhgoss
- Barka
- Mary_03
- !oanna95
- Nikoletta-
- Magigi
- Carpe_Diem
- marakiloveee
- Henry_123
- katp
- dim6
- pinelopikaxrila20@gm
- maria20
- Nikoleta_Giann
- sophiaa
- Mammy Nun
- korlef
- Tommy_civil
- xakounaamatata
- Alin22
- Ody24
- alpha.kappa
- vasilis123321
- Ksenia. Ksenia77
- Stel67
- Mukumbura
- Appolon
- penelopenick
- Fortino
- Nikos05
- Clary
- Libertus
- Nick2325
- Eri0611
- n1ki20
- Jimmy20
- Theodora03
- NEKTARIOS11
- tfghp
- Athina2003
- imyrcarn
- Jocaste
- Dunedain
- Anna10
- Xristosdimitra
- SlimShady
- Ria99
- Mendem
- stefan
- Marifei
- lnesb
- KaterinaL
- Dimitris9
- An_uknown_world
- Monster Hunter
- panosveki
- Κλημεντίνη
- lelos2003
- Αναστασία197
- Johnman97
- sasou
- kostas2003
- maraki67383
- Mariliaaa
- eri548
- Olympiacos
- Haraa11
- Annabelle.
- uni77
- dimitra12
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.