kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικα μονο εμεις του Παιδαγ.Βολου αρχισαμε τα μαθηματα στις 21 Σπτεμβρη?Τελικα αρχιζουμε τα μαθηματα στις 7 Οκτωβριου!! Επιτελους, δε μπορω να περιμενω αλλο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλες για αρχη παντως το πανεπιστημιο ως κτηριο ειναι ολα τα λεφτα να σκεφθεις κανουμε μαθημα κ βλεπουμε τη θαλασσαΈλα βρε Κριτσίνι μην το παίρνεις κατάκαρδα...Καλύτερα, να μπείτε στο νόημα...Εντυπώσεις?
elen292
Νεοφερμένος
BlondeArya
Νεοφερμένος
Είμαι από Αλεξανδρούπολη και....ξαναδίνω οπότε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείται, μη διστάσετε:xixi:
Maraki!
Νεοφερμένος
ΓΕΙΑ! Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις κατατακτήριες στο παιδαγωγ ικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης. Βιβλία,ύλη,κλπ?Σου απάντησα μέσω Π.Μ.! Ελπίζω να βοήθησα
maraki love
Διάσημο μέλος
loreta
Νεοφερμένος
Σου απάντησα μέσω Π.Μ.! Ελπίζω να βοήθησα
γεια!σκέφτομαι και εγώ για κατατακτήριες στο παιδαγωγικό Θράκης. Μήπως θα μπορουσες να μου στείλεις και μενα info για θέματα κτλ.ό,τι περισσότερο θα βοηθήσει στην απόφασή μου! ευχαριστώ πολύ!!
:thanks:
anma
Νεοφερμένος
tzouli
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriaki
Νεοφερμένος
Μήπως υπάρχει κάποιος που έχει σημειώσεις παιδαγωγικών του 1ου εξαμήνου?
Η αν γνωρίζετε κάποιον που εισαχθηκε τώρα στο 1ο εξάμηνό;Ζηταω πολλά;:xixi:
Μένω Θεσσαλονίκη αλλά αν χρειαστεί έρχομαι και Αλεξανδρούπολη για τις πολυπόθητες...!
Φυσικά αν είναι καλές οισημειώσεις και ζητηθούν χρήματα θα δωθούν.
Ελπίζω να υπάρξει ανταπόκριση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Y.Γ: Μην κανεις το λαθος και δωσεις χρηματα σε κανεναν!! Οι περισσοτεροι τις σημειωσεις τις παιρνουμε εντελως δωρεαν απο τις παραταξεις και οσοι κρατουν δικες τους, ειναι ακριβως ιδιες με εκεινες...
jpa24
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω φιλε μου, αλλα με το που παω Αλεξανδρουπολη θα ρωτησω τη γραμματεια και επειδη αποκλειεται να παρω απαντηση, θα ρωτησω μια συμφοιτητρια μου που μπηκε με κατατακτηριες!! Τι λεει, εγραψες καλα?? Πως ηταν τα θεματα?? Αν τελικα περασεις, θα παρακολουθιες κανονικα η οχι?? Ευχομαι η εισαγωγη σου στο τμημα να ειναι το πρωτο δωρο που θα σου κανει το 2010!!Καλησπέρα και καλή χρονιά.Γνωρίζετε πότε περίπου θα βγούνε τα αποτελέσματα των κατατακτήριων εξετάσεων για το τμήμα της Αλεξ/πολης;
kiriaki
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Σε ευχαριστώ,σε ευχαριστώ,σε ευχαριστώ foreverfreak!
Α...δεν τις βιάζομαι καθόλου!Συγκεκριμένα σκεφτομαι να κάνω ένα ταξίδι προς Αλεξανδρούπολη πριν την εξεταστική του Ιούνη!Ισως και πιο σύντομα όμως.
Για τις κατατακτήριες τις θέλω (για του χρονου).Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να "κράξω" σαν το κακό πουλί,αλλά είχα διαβάσει τόσο καλά φέτος...και όταν είδα τα εκτός της ύλης θέματα τρελάθηκα!Το θεώρησα ...μη τίμιο γιατί κόπιασα πολύ!Θα ξαναεπικοινωνήσουμε έως τότε!:no1:
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω περάσει.2 στα 3 έχω περάσει σίγουρα την βάση(και με βαθμό ίσως).
foreverfreak
Διάσημο μέλος
athina2
Νεοφερμένος
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για παιδαγωγικό Αλεξανδρούπολης απο φιλολογία.
Όποιος θυμάται τα φετινά θέματα ας τα ανεβάσει!
το βιβλιο του Εξαρχάκου γιατί είναι τόσο δυσεύρετο;
κι εξυπακούεται ότι οιαδήποτε σημείωση ευπρόσδεκτη
ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους
Αθηνά
anny-anny
Νεοφερμένος
ferenikirodo
Νεοφερμένος
από ότι βλέπω ειστε πολλοι εδω που εχετε δώσει κατατακτήριες...μηπως μπορει καποιος απο εσας να μας κατατοπισει σχετικα με το τι γινεται με αυτες τις εξετασεις?τα θεμετα τα βαζουν οι καθηγητες που διδασκουν?πως ειναι ο τροπος εξετασης? αν γινεται ανεβαστε κανενα παλιο θεμα να μας βοηθησετε....
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ θα ήθελα να μπω κι εγώ στην παρέα του Παιδαγωγικού Αλεξανδρούπολης καθώς σκέφτομαι να δώσω στις επόμενες κατακτήριες.
Θα ήθελα κι εγώ μία απάντηση σχετικά με τις ερωτήσεις που κάνει η ferenikirodo. Θα ήταν πραγματικά πολύ βοηθητικό αν γνωρίζει κάποιος να μας πει πως μπορούμε να βρούμε παλαιότερα θέματα για να δούμε το στυλ των ερωτήσεων. Στο διαδίκτυο δεν υπάρχει τίποτε δυστυχώς.. Αν ρωτουσαμε τη γραμματεία θα βοηθούσε ή μπα;
ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.