annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοείς με το ''αλλάξεις'';
Άσχημο δεν είναι, αρκεί να το θέλεις.
εννοω να αλλαζεις καποιο παιδακι σε περιπτωση που τα κανει πανω του.....δεν μπορω να το θεσω διαφορετικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν ξέρω, αναπηρία με αναπηρία διαφέρει και επιπλέον δε γνωρίζω τον τρόπο οργάνωσης των ειδικών σχολείων.εννοω να αλλαζεις καποιο παιδακι σε περιπτωση που τα κανει πανω του.....δεν μπορω να το θεσω διαφορετικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω, αναπηρία με αναπηρία διαφέρει και επιπλέον δε γνωρίζω τον τρόπο οργάνωσης των ειδικών σχολείων.
κοιτα γενικα εχω καποια εξοικιωση με τετοια παιδια μιας κι εχω επισκεφτει αρκετες φορες το εκαμε της περιοχης μου κ πραγματικα θαυμαζ τετοια παιδια..σε αντιθεση με τα σχολια των συμμαθητων μου εχω γνωρισει ατομα με προβληματα ακοης κι εχω καταλαβει οτι μεχρι στιγμης εχω αποβαλλει την ρατσιστικη αντιληψη που επικρατει γι αυτα τ ατομα...αλλα δε νομιζω οτι θα ηθελα να κανω κτ τετοιο...δηλ να αλλαξω ενα παιδι.....
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια.. εγω μολις πηρα το πτυχιο ιστοριας και αρχαιολογιας ιωαννινων. σκεφτομαι τωρα το ειδικης αγωγης στο βολο. επειδη οι κατατακτηριες δεν ειναι και οτι πιο ευκολο μηπως ξερεις τι γινεται και πως με μεταπτυχιακο στο ειδικης αγωγης??
bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενδιαφερομαι να δωσω κατατακτηριες στο παιδ. ειδικης αγωγης. επειδη ομως πρεπει ταυτοχρονα να βοηθαω κ τους δικους μου στη δουλεια στη θεσσαλονικη μηπως ξερει καποιος να μ πει αν και ποσες ειναι οι υποχρεωτικες ωρες παρακολουθησης ? επισης ποσο ευκολο ειναι να πετυχεις στις κατατακτηριες? ευχαριστω..
γεια.. εγω μολις πηρα το πτυχιο ιστοριας και αρχαιολογιας ιωαννινων. σκεφτομαι τωρα το ειδικης αγωγης στο βολο. επειδη οι κατατακτηριες δεν ειναι και οτι πιο ευκολο μηπως ξερεις τι γινεται και πως με μεταπτυχιακο στο ειδικης αγωγης??
Απ οσο ξέρω έχει ενα μεταπτυχιακό στο ΠΑΜΑΚ...Νομίζω ότι ειναι με διδακτρα όμως....
https://www.uom.gr/index.php?tmima=213&categorymenu=3
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
παιδια οποιος ξερει κατι ας βοηθησει. μου ειπε σημερα μια κοπελα οτι αν τελειωσεις νηπιαγωγος μπορεις να κανεις μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη( δλδ για παιδια με ειδικες αναγκες) και ετσι να γινεις νηπιαγωγος για παιδια με ειδικες αναγκες. αν ξερει καποιος αν ισχυει κατι τετοιο ας μου πει γιατι εμενα δε μου πολυ στεκει αλλα αν ισχυει θα με ενδιεφερε πολυ.
Iσχύει! Αν κάνεις μεταπτυχιακό Ειδική Αγωγή θα εντάσσεσαι και στο ΠΕ60 Νηπιαγωγών και στο ΠΕ61 Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής. Επίσης νηπιαγωγός ειδικής αγωγής μπορεί να γίνεις και από το Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής στο Βόλο, απλά από εκεί δεν θα μπορείς να είσαι και γενικής αγωγής, αλλά μόνο ειδικής.
christina123
Δραστήριο μέλος
τελικα αν καποιος θελησει εχοντας περασει στο τμημα της ειδικης αγωγης να γινει δασκαλος κλασσικης εκπαιδευσης μπορει να δουλεψει και σε δημοσιο ή μονο σε ιδιωτικο;;
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
να ρωτησω και εγω.
τελικα αν καποιος θελησει εχοντας περασει στο τμημα της ειδικης αγωγης να γινει δασκαλος κλασσικης εκπαιδευσης μπορει να δουλεψει και σε δημοσιο ή μονο σε ιδιωτικο;;
Τι εννοείς με το κλασικής εκπαίδευσης;
christina123
Δραστήριο μέλος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
δασκαλος-α σε δημοτικο .ιδιωτικο και δημοσιο..??
Δεν μπορείς. Από το τμήμα Ειδικής αγωγής βγαίνεις δάσκαλος ειδικής αγωγής και μπορείς να εργαστείς μεν στο δημόσιο τομέα, αλλά μόνο σε τμήματα ένταξης ή ως δάσκαλος παράλληλης στήριξης. Ουσιαστικά δηλαδή δεν θα έχεις δική σου τάξη, απλά θα αναλαμβάνεις κάποια μεμονομένα παιδιά τα οποία έχουν πρόβλημα για κάποιες ώρες την ημέρα.
christina123
Δραστήριο μέλος
αα οκ.Δεν μπορείς. Από το τμήμα Ειδικής αγωγής βγαίνεις δάσκαλος ειδικής αγωγής και μπορείς να εργαστείς μεν στο δημόσιο τομέα, αλλά μόνο σε τμήματα ένταξης ή ως δάσκαλος παράλληλης στήριξης. Ουσιαστικά δηλαδή δεν θα έχεις δική σου τάξη, απλά θα αναλαμβάνεις κάποια μεμονομένα παιδιά τα οποία έχουν πρόβλημα για κάποιες ώρες την ημέρα.
αιθερόλαμνος
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.