Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CF20
Νεοφερμένος
μάλιστα το αναφέρει και στη σελίδα του το πανεπιστήμιο :https://www.sed.uth.gr/sed/index.php?lang=gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
2)μαθήματα
3)προοπτικές
Επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει εάν με το πτυχίο της συγκεκριμένης σχολής μπορώ εκτός από την ειδική εκπαίδευση να ασχοληθώ και με την κλασσικη δημοτική εκπαίδευση...Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε δώστε μου σχετικές πληροφορίες γιατί βρίσκομαι σε αδιέξοδο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty
Δραστήριο μέλος
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι μπορεις να διδαξεις και σαν δασκαλος κλασσικης εκπαιδευσης αλλα μονο σε ιδιωτικο τομεα.Νομιζω πως δεν γινεται να διοριστεις σαν κανονικος δασκαλος.Νομίζω γιατί το ψάχνω και εγώ το θέμα , πως τελειώνοντας από το συγκεκριμένο τμήμα μπορείς να διδάξεις και σαν δάσκαλος γενικής εκπαίδευσης
μάλιστα το αναφέρει και στη σελίδα του το πανεπιστήμιο :https://www.sed.uth.gr/sed/index.php?lang=gr
mariathess
Νεοφερμένος
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορηση.Παντως θελει ψαξιμο η συγκεκριμενη σχολη γιατι νομιζς πως θα με συμφερε περισσοτερο να σπουδασω κλασσικο παιδαγωγικο και μετα να κανω μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη...δεν ξερω αν συμφωνεις,γιατι με αυτον τον τροπο τουλαχιστον θα μπορω εκτος απο κλασσικος δασκαλος να ειμαι και δασκαλος ειδικης αγωγης...Αληθεια υπαρχουνε σχολες φιλολογιας ειδικης αγωγης?Το παιδαγωγικό ειδικής αγωγής στη Θεσσαλία έχει δύο κατευθύνσεις : α) Νηπιαγωγών ειδικής αγωγής και β) δασκάλων ειδικής αγωγής . Ενδεικτικά μαθήματα: Ψυχοφυσιολογία μαθησιακών διαταραχών , στατιστική(!), ψυχοφυσιολογία,κλπ (Περισσότερα νομίζω μπορέις να βρεις στο site της σχολής). Σε μία ενημέρωση στο φροντιστήριο μας είπαν και εμάς ότι ένας απόφοιτος από τέτοιο τμήμα έχει περισσότερες πιθανότητες να διοριστεί από τους υπόλοιπους νηπιαγωγούς και δασκάλους γιατί εργάζονται και ως αναπληρωτές και αυξάνονται οι μονάδες ειδικής αγωγής (τώρα αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει λόγω λιτότητας κλπ) . Υπάρχει και τμήμα στη Θεσσαλονίκη στο Μακεδονία, Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής με κατευθύνσεις συνεχούς εκπαίδευσης και εκπαίδευσης ατόμων με ειδικές ανάγκες. Δεν νομίζω ό,τι μπορούν να διοριστούν ως κλασσικοί δάσκαλοι/νημιαγωγοί αλλά άκουσα ότι ίσως αλλάξει αυτό! Ελπίζω να βοήθησα!
mariathess
Νεοφερμένος
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
mariathess
Νεοφερμένος
christina123
Δραστήριο μέλος
παω τεχνολογικη κατευθυνση και με ενδιαφερουν σαν σχολες τοσο το παιδαγωγικο δημοτ. εκπαιδευσης αλλα τωρα τελευταια και το παιδαγωγικο ειδκης αγωγης...
καταρχας θελω να κανω μια ερωτηση...γινεται απο την κατευθυνση μου να παω σε αυτη τη σχολη(παιδαγωγικο ειδικης αγωγης)???(χωρις να χανω βεβαια μορια...)??
και επισης η σχολη αυτη υπαρχει μονο στο βολο ή και αλλου απλα δεν το ξερω εγω;
ευχαριστω εκ των προτερων
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
καταρχας θελω να κανω μια ερωτηση...γινεται απο την κατευθυνση μου να παω σε αυτη τη σχολη(παιδαγωγικο ειδικης αγωγης)???(χωρις να χανω βεβαια μορια...)??
Ναι, σιγουρα
ειναι κοινο τμημα στο 1ο και 2ο πεδιο
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσχημο δεν είναι, αρκεί να το θέλεις.
refresh
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.