Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RAUL7
Νεοφερμένος
μακαρι να βρεθουμε γιατι μεχρι τωρα δεν γνωριζω κανεναν και οσους βρηκα στη φλωρινα οταν πηγα να νοικιασω το σπιτι ηταν ολοι βαλκανικων σπουδων σε ευχαριστω για το site θα το κοιταξωΝαι? Μπορεί και να βρεθούμε που ξέρεις?
Ναι, μακάρι γιατί να πάμε και να ξαναγυρίσουμε πίσω για να ψηφίσουμε και ξανά Φλώρινα θα είναι ζόρι!
Ακριβώς τι μαθήματα θα κάνουμε δεν ξέρω, ας μας διαφωτίσει και κανένας παλιότερος αλλά βρήκα αυτή τη σελίδα όταν έψαχνα κι εγώ για το τι είδους μαθήματα περιλαμβάνει η σχολή.Ελπίζω να σε βοηθήσει
https://www.didefth.gr/sxoles/334.htm
-----------------------------------------
να σε ρωτησω εσυ που εισαι και παλιοτερος ισαακ η γεωμετρια ειναι δυσκολη? γιατι ειμαι θεωρητικης1ο Εξάμηνο
Φυσική
Μαθηματικά
Στατιστική
Παιδαγωγική
Θρησκευτικά
Γραμματική
Αγλικά
Εικαστικά
2ο Εξάμηνο
Μεθοδολογία Ερευνας
Γεωμετρια
Διδακτική Μεθοδολογια
Εξελικτική Ψυχολογία
Αγγλικά
Παιδαγωγικά Υλικά και Μέσα
Ιστορία
Παιδαγωγική Αλληλεπίδραση
ΑΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Α ΕΤΟΣ..!
ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ....
Στατιστικη και Ψυχολογία
vasiliki!!!!
Νεοφερμένος
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος
RAUL7
Νεοφερμένος
η γεωμετρία είναι αρκετά εύκολη...! κ εγώ της θεωρητικής ήμουν και την πέρασα με 8.
μπραβο ισαακ!!!:thanks:εγραψες πολυ καλα πιστευω να τα καταφερω και εγω με την γεωμετρια γιατι δεν μου αρεσει και πολυ προτιμω την στατιστικη
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα μαθήματα ξεκινάνε Δευτέρα ε?Στις 5?
Α και καμιά πληροφορία Ισαάκ για το πρόγραμμα και τις ώρες? Θα έχουμε πολλές φορές απόγευμα μαθήματα?
vasiliki!!!!
Νεοφερμένος
RAUL7
Νεοφερμένος
ξερει κανεις ποτε ακριβως αρχιζουν τα μαθηματα για τους πρωτοετεις?
εγω οπως ρωτησα οταν πηγα να κανω την εγγραφη μου ειπαν στις 6 οκτωμβριου αλλα δεν ξερω ουτε τι ωρα ουτε τι μαθηματα θα κανουμε
αν ξερει καποιος ας μας βοηθησει
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
RAUL7
Νεοφερμένος
Ναι, κι εγώ σήμερα πήρα τηλέφωνο κ μου είπαν ότι ατις 6 Οκτωβρίου ξεκινάμε...Λογικά τότε θα γίνει η ξενάγηση και θα μας πουν και τι πρέπει να κάνουμε...Αλλά η ώρα είναι όντως ένα θέμα...Να φανταστώ κατά τις 9...
ναι και εγω ετσι νομιζω κατα τις 9 θα ξεκιναμε τα μαθηματα τωρα για το τι θα κανουμε την πρωτη μερα μας στο παιδαγωγικο ειναι ενα ερωτημα
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμεις στο Παιδαγωγικο Βολου αρχισαμε στις 21 Σεπτεμβρη Επιλεξαμε ηδη και τα Υ(Ε)Ναι, κι εγώ σήμερα πήρα τηλέφωνο κ μου είπαν ότι ατις 6 Οκτωβρίου ξεκινάμε...Λογικά τότε θα γίνει η ξενάγηση και θα μας πουν και τι πρέπει να κάνουμε...Αλλά η ώρα είναι όντως ένα θέμα...Να φανταστώ κατά τις 9...
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα ειναι. Τουλαχιστον ετσι φαινεται. Αν ειναι ευκολο δεν ξερω ακομη σιγουρα. Ειμαστε ολοι ενα τμημα στα υποχρεωτικα μαθηματα (που ειναι 4) χωριζομαστε στα επιλογης. Απουσιες δεν μπαινουν παρα μοναχα στο Εργαστηρι Πληροφορικης που ειναι επιλογης και ευκολο.Αυτα για το Παιδαγ. Βολου.Σοβαρά? Πως είναι? Είναι εύκολα? Χωριζόμαστε σε τμήματα κι έτσι? Μπαίνουν απουσίες κανονικά? Πες, πες...
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bγήκε και το πρόγραμμα στη σελίδα της σχολής...
vasiliki!!!!
Νεοφερμένος
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΔΕΝ γίνεται καμια ξενάγηση από καν'εναν. ΔΕΝ είμαστε μουσείο... Θα πάτε στην Τάξη που έχετε μάθημα την Τρίτη και όλα καλά θα πάνε.
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ για την σχολή έχει 9 παρα τέταρτο νομίζω και 9 ακριβώς
καλύτερα με το παρατέταρτο να έρθετε...
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ...!!!
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.