mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος
οποιος εχει περασει σε ενα απο τα δυο μερη ας μας πει τις εντυπωσεις του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
στη θέση σου,αν έπιανα εκεί,θα διάλεγα τη ρόδο πάντως. απ'όσο βλέπω,μένεις λειβαδιά.
τόσο για ρόδο,όσο και για κρήτη,τα ίδια μεταφορικά θα παίρνεις.
απ'όσο ξέρω επίσης,το παιδαγωγικό της κρήτης έχει κάποια...θεματάκια,χωρίς να ξέρω αναλυτικές πληροφορίες.
δε θέλω να σε αποθαρρύνω ή να σε πάρω στο λαιμό μου,απλά σου είπα τη γνώμη μου.
πάντως στο δικό μου μηχανογραφικό η ρόδος θα προηγείται της κρήτης,δεν ξέρω,μου αρέσει περισσότερο,κι ας μην έρθω σε καμιά από τις 2 τελικά .
βασικά,με αυτά τα μόρια πιάνεις και αλεξανδρούπολη,όπου θα μπορείς να πηγαίνεις οδικώς,άρα και με λιγότερα έξοδα.
προτείνω να το συζητήσεις κυρίως με τους γονείς σου,για το πού υπάρχει η καλύτερη φοιτητική ζωή είναι ένα θέμα εντελώς υποκειμενικό απ'την πλευρά του κάθε φοιτητή...
'
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εγώ είχα το ίδιο δίλημμα σε περίπτωση που δεν έπιανα τη βόρεια ελλάδα,την οποία τελικά ευτυχώς πιάνω...παιδαγωγικά θέλω κι εγώ...
στη θέση σου,αν έπιανα εκεί,θα διάλεγα τη ρόδο πάντως. απ'όσο βλέπω,μένεις λειβαδιά.
τόσο για ρόδο,όσο και για κρήτη,τα ίδια μεταφορικά θα παίρνεις.
απ'όσο ξέρω επίσης,το παιδαγωγικό της κρήτης έχει κάποια...θεματάκια,χωρίς να ξέρω αναλυτικές πληροφορίες.
δε θέλω να σε αποθαρρύνω ή να σε πάρω στο λαιμό μου,απλά σου είπα τη γνώμη μου.
πάντως στο δικό μου μηχανογραφικό η ρόδος θα προηγείται της κρήτης,δεν ξέρω,μου αρέσει περισσότερο,κι ας μην έρθω σε καμιά από τις 2 τελικά .
βασικά,με αυτά τα μόρια πιάνεις και αλεξανδρούπολη,όπου θα μπορείς να πηγαίνεις οδικώς,άρα και με λιγότερα έξοδα.
προτείνω να το συζητήσεις κυρίως με τους γονείς σου,για το πού υπάρχει η καλύτερη φοιτητική ζωή είναι ένα θέμα εντελώς υποκειμενικό απ'την πλευρά του κάθε φοιτητή...
'
δεν με ενδιαφερει η αποσταση.. αντιθετα οσο πιο μακρια, τοσο το καλυτερο! ετσι κι αλλιως δεν θα εχω και δεν θελω να εχω στηριξη απο τους γονεις μου(πρεπει παση θυσια να βρω δουλεια)
ξερω οτι και τα δυο νησακια ειναι πανεμορφα και εχουν καλη φοιτητικη ζωη. σκεφτομαι για Κρητη γιατι εχει απο τα καλυτερα πανεμιστημια στην Ελλαδα απ οτι διαβασα στο ιντερνετ με πολυ καλες υποδομες ομως αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι εξω απο το ρεθυμνο και η μετακινηση γινεται με λεωφορειο αρα επιπλεον εξοδα. βεβαια αναλυτικες πληροφοριες δεν ξερω οπως αν οι αποστασεις ειναι μικρες και μπορω να πηγαινω με τα ποδια.
ειναι οντως υποκειμενικη υποθεση η φοιτητικη ζωη, απλα ενδιαφερομαι να μαθω για την δυνατοτητα να βρω δουλεια, τα μεταφορικα μεσα, τις αποστασεις κ.τ.λ και οσο και αν εχω ψαξει στο ιντερνετ ακρη δεν εχω βγαλει
ποσα μορια εβγαλες??
"απ'όσο ξέρω επίσης,το παιδαγωγικό της κρήτης έχει κάποια...θεματάκια" τι ειδους θεματακια? για διαφωτισε με πλιζζζζ!!
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος
λογικά θα τα πιάσεις και τα 2 τα παιδαγωγικά θα είναι πεσμένα από εδώ και πέρα για ευνόητους λόγους!
ναι το πιστευω οτι θα πεσουν οι βασεις στα παιδαγωγικα.αλλα θελω να κανω και την καλυτερη επιλογη και απο την στιγμη που δεν ξερεις τι γινεται ειναι δυσκολη η αποφαση και ισως και λανθασμενη
N.F
Εκκολαπτόμενο μέλος
mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος
N.F
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
babletheone
Νεοφερμένος
mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη θέση σας, θα διάλεγα το πιο εύκολο παιδαγωγικό που υπάρχει
υπαρχει ευκολο και δυσκολο παιδαγωγικο???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.