Δεν έχει το τμήμα μου δικό του θέμα;
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!
Ελάτε συμφοιτητάκια μου να μαζευτούμε, μη διστάζετε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.eled.auth.gr/documents/programme_ma8imatwn_xeimerinou_2011-12.pdf
δεν έχω καταλάβει Χριστό.
Αυτό το Α-Λ και Μ-Ω τι είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Κατανομή σε τμήματα βάσει του αρχικού του επιθέτου.Αυτό το Α-Λ και Μ-Ω τι είναι;
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους..! Για να δούμε, πόσοι από εμάς πέρασαν παιδαγωγικό στο Αριστοτέλειο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
εκεί στοχεύω κι εγώ το 2013 που δίνω πανελλήνιες ^^ συγχαρητήρια κιόλας στους επιτυχόντες φέτος!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστώ κι εγώωΕυχαριστούμε!! Κι εσύ καλή επιτυχία! Ψάχνω συμφοιτητές, αλλά δεν βρήκα κανέναν...
κοίτα,εγώ ξέρω άτομα από το παιδαγωγικό θεσ/νίκης,αλλά από μεγαλύτερα έτη (δεν εχουν λογαριασμο εδω ischool)
..ελπίζω του χρόνου με το καλό όλοι μαζίι χεχε..πραγματικά,ζηλεύωω
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι το μόνο που δε χρειάζεται να σε αγχωνει,μιας και θα βρεις ΕΝΑ ΣΩΡΟ με την έναρξη των μαθημάτωνΝαι άντε μακάρι! Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν βρήκα κανέναν συμφοιτητή και ψάχνω από χθες....
Θελω να ρωτησω, η σχολη βγαινει "ευκολα"? Έχει μαθηματα που περνιουνται δυσκολα και πολλες απαιτησεις? Οι παρακολουθησεις ειναι υποχρεωτικες και σε ποια εξαμηνα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.