Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ vs Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ vs Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών ΠΑΜΑΚ vs Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε ΑΠΘ

Hased Babis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 380 μηνύματα.
Γειά σας. Ώς υποψήφιος του 1ου πεδίου, θα ήθελα την γνώμη ως προς το ποιά σχολή να βάλω πρώτη στο μηχανογραφικό μου. Απο την μία μέσα απο το Παιδαγωγικό που στην αρχή δεν μου άρεσε μπορώ να ασχοληθώ με κάτι που δεν έχει σχέση με την εκπαίδευση και αυτό μου αρέσει. Απο την άλλη μου αρέσει η πολιτική αλλά ξέρω οτί το πτυχίο Πολιτικών Επιστημών δεν είναι και τόσο αξιοποιήσιμο. Μετά είναι το Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ που έχει το πλεονέκτημα οτι μπορώ να ασχοληθώ με τα οικονομικά, και μετά είναι το Δημοσιοογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας επιδή μου αρέσει η δημοσιογραφία. Λοιπόν πείτε την γνώμη σς.
 

Hased Babis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 380 μηνύματα.
Θελω μια γνώμη για τις παραπάνω σχολές.
 

xakounaamatata

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 342 μηνύματα.
καμια.. η 1η θα γινει φιλολογια σε λιγο. οι αλλες δεν εχουν ηδη πολλα να προσφερουν.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 19,416 μηνύματα.
Πραγματικά καμμία όμως. Η μία πιο άνεργο από την άλλη θα σε βγάλει. Το πρώτο πεδίο μας δυστυχώς αυτά έχει. Αν δεν υπάρχει διαφυγή δώσε προτίμηση σε διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών και δημοσιογραφία. Με ένα καλό μεταπτυχιακό κάτι μπορεί να πετύχεις. Λέμε τώρα.
 

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,929 μηνύματα.
Ολες ειναι καλες επιλογες, αρκει στα 22 σου να επισκεφθεις αυτο το θεμα

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top