xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
και κατι αλλο....πρεπει να διαλεξουμε κυμαινομενο μονο απ' αυτα που εχει το προγραμμα του α' εξαμηνου ????
oχι!!επιλεγομενα και κυμαινομενα μπορεις να διαλεξεις απο οποιοδηποτε εξαμηνο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melinakef
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαθηκα λιγακι...δηλ μπορεις να διαλεξεις κ κυμαινόμενα απο γ' ετος πχ?
ελα μελινα!!ναι εχω αυτην την εντυπωση.κοιτα για τα επιλεγομενα ισχυει σιγουρα!και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι και κυμαινομενα διαλεγεις οποια θελεις!
melinakef
Νεοφερμένος
αρα κανουμε κ λίγη υπομονή μεχρι τρίτη που θα τα μαθουμε για τα καλα...
ευχαριστώ πάντως!!!!
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
spring_mx
Νεοφερμένος
ουσιαστικα....αυριο θα μαθουμε!!(μπηκε η δευτερα)
ανυπομονωωωωωω να αρχισουμε
κοριτσια να κανονισουμε να συναντηθουμε στ σχολη μιας και θα 'μαστε συμφοιτητριες
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
ANNE Κι εσυ εισαι μεσα!!
-----------------------------------------
οκ!!σε εχω!!let you know οτι ειμαι μεσα!!see yaaa!
melinakef
Νεοφερμένος
ανυπομονώ!!!!!
αντε να αρχισουμε!!
ANNE
Νεοφερμένος
summertime1996
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.