who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζωγράφου δεν είναι δρόμος, είναι περιοχή. Εχμ, είναι με λεωφορείο κανένα τεταρτάκι από το κέντρο.
ναι την περιοχή την ξέρω...νόμιζα ότι υπήρχε κι οδός με το ίδιο όνομα... τέλος πάντων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε, θα υπάρχει, γιατί να μην υπάρχει άλλωστε; Απλά ο Γιάννης εννοούσε την περιοχή. Οπότε ας μην χαίρεται. Βέβαια κοντά στη σχολή του είναι οι φιλολογίες.
κάτι είναι και αυτό!!
spyridoul@
Νεοφερμένος
Κι εγώ Αθήνα θα είμαι μάλλον Πληροφορικής και Τηλεματικής Χαροκοπείου...
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Kαλα βρε Ανδρομεδα μου, εσυ δεν ηθελες αγγλικη φιλολογια στην Αθηνα?? Θυμαμαι που το λεγες μετα τους βαθμους, εκτος βεβαια αν κανω λαθος... Οπως και να χει, συγχαρητηρια!!Εγω ειμαι παιδαγωγικο αθηνα
lifeisgood
Νεοφερμένος
Εγω ειμαι παιδαγωγικο αθηνα
Μπραβο κοπελα μου...Μαζι θα ειμαστε!!!:no1:
-----------------------------------------
Kαλα βρε Ανδρομεδα μου, εσυ δεν ηθελες αγγλικη φιλολογια στην Αθηνα?? Θυμαμαι που το λεγες μετα τους βαθμους, εκτος βεβαια αν κανω λαθος... Οπως και να χει, συγχαρητηρια!!
Εσυ τελικα για που το κοβεις να πας???
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλα βρε Ανδρομεδα μου, εσυ δεν ηθελες αγγλικη φιλολογια στην Αθηνα?? Θυμαμαι που το λεγες μετα τους βαθμους, εκτος βεβαια αν κανω λαθος... Οπως και να χει, συγχαρητηρια!!
Δεν ηθελα αγγλικη!
Π.Τ.Δ.Ε απο Σεπτεμβριο !
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Με αυτα που ακουγονται, μαλλον Αλεξανδρουπολη περναω η Ρεθυμνο... Χαθηκε να κανε η μανα μου ενα παιδακι ακομη??Εσυ τελικα για που το κοβεις να πας???
Α, οκ τοτε, λαθος μου!! Παντως πολλη καλη επιλογη και αν αγαπας τα παιδια θα τη λατρεψεις τη σχολη... Εγω απο το γυμνασιο το ειχα αποφασισει!! Μονο που δυστυχως δεν πιανω Αθηνα...Δεν ηθελα αγγλικη!
Π.Τ.Δ.Ε απο Σεπτεμβριο !
maria1025
Εκκολαπτόμενο μέλος
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
spring_mx
Νεοφερμένος
Ευχομαι και σε καποια ψυχη να ειναι Παιδαγωγικο ΑΘΗΝΑΣ! Και θα ειναι!
Μαρακι μου τι γλυκουλι που εισαι !!!!!!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Mε ζηλευεις?? Για ποιον ακριβως λογο?? Θελεις να αλλαξουμε?? Εγω δεν εχω κανενα προβλημα...!!κι εγω παιδαγωγικο αθηνας...νταξει δεν τρελαινομαι και στον ενθουσιασμο....ψιλοπεζες καταστασεις.ηθελα επαρχια γι αυτο.FOREVERFREAK σε ζηλευω!!!
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------Μπραβο κοπελα μου...Μαζι θα ειμαστε!!!:no1:
εεε!ειμαι και γω εδω!στο club των παιδαγωγικων αθηνας!
foreverfreak σε ζηλευω γτ εγω ηθελα επαρχια........
αλλα αφου περασα αθηνα,δεν με αφηνουν να παω αλλου!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
εεε!ειμαι και γω εδω!στο club των παιδαγωγικων αθηνας!
foreverfreak σε ζηλευω γτ εγω ηθελα επαρχια........
αλλα αφου περασα αθηνα,δεν με αφηνουν να παω αλλου!
Εμενα που με αφηνουν να παω οπουδηποτε και δυστυχως δεν την πιανω, τι να πω?? Τυχερη εισαι, μην παραπονιεσαι!!
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σας!!!!λοιπον εδω ειναι το club των φοιτητων του Π.Τ.Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ!μολις εμαθα οτι περασα και ειμαι 93η!!χαχα!
ειμαι ενθουσιασμενη αλλα θα ηθελα να ακουσω και απο σας συναισθηματα και αποψεις για τη σχολη....ειτε ειστε για το πρωτο ετος ειτε εχετε εμπειρια.πως ειναι το πανεπιστημιο?οι νεοι?το κλιμα?
αντε συναδελφοι.καλη αρχη!
spring_mx
Νεοφερμένος
γεια σας!!!!λοιπον εδω ειναι το club των φοιτητων του Π.Τ.Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ!μολις εμαθα οτι περασα και ειμαι 93η!!χαχα!
ειμαι ενθουσιασμενη αλλα θα ηθελα να ακουσω και απο σας συναισθηματα και αποψεις για τη σχολη....ειτε ειστε για το πρωτο ετος ειτε εχετε εμπειρια.πως ειναι το πανεπιστημιο?οι νεοι?το κλιμα?
αντε συναδελφοι.καλη αρχη!
γεια σου. Κι εγω εκει περασα!
Απο Χαιδαρι ειμαι κι εγω...
maria1025
Εκκολαπτόμενο μέλος
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σου. Κι εγω εκει περασα!
Απο Χαιδαρι ειμαι κι εγω...
γειαα!!αληθεια?σε ποιοι σχολειο πηγαινες?
Ιωαννα 4 Εver!!!!! Μπραβο, Μπραβο, Μπραβο, Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι εσυ??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.