American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Φυλετικές, μακράν καλύτερο παιχνίδι...Μπήκα και εγω, παίζω φυλετικές μάχες καιρό, αλλα αυτό βλέπω ειναι λιγο διαφορετικό
Καλη φαση
Σε ποιον κόσμο ήσουν gaspar?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ημουν στον 38 οπου και εχασα, και τωρα στον 43Φυλετικές, μακράν καλύτερο παιχνίδι...
Οχι δεν θελει τοσο χρονο, απλα μπαινεις χτιζεις και βγαινεις. Ειδικα τωρα με τα κινιτα ειναι σαν να βλεπεις στο fb. Μπαινεις 5 λεπτα βλεπεις πως παει και βγαινειςτώρα θα κάνω το party pooper αλλά αν είναι να παίξεις ένα παιχνίδι που για να τα πας καλά πρέπει να σαι όλη μέρα πάνω απ' το pc πανε παίξε κάνα κανονικό καλύτερα να το ζεις κιόλας.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Οχι δεν θελει τοσο χρονο, απλα μπαινεις χτιζεις και βγαινεις. Ειδικα τωρα με τα κινιτα ειναι σαν να βλεπεις στο fb. Μπαινεις 5 λεπτα βλεπεις πως παει και βγαινεις
έλα πες το μας αυτό όταν αρχίσουν οι πρώτες λεηλασίες
δεν είναι χτίσιμο μόνο, αν κάποιος πάει να παίξει αυτό το παιχνίδι σαν να παίζει farmville θα βρεθεί να ταΐζει τα κοράκια
fockos
Επιφανές μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Ως τώρα έχουμε μπει
Σωτήρης7
Σωτήρης13
akikos
gaspar
Penelope97
και εγώ
Gaspar
Περιβόητο μέλος
στην επιδρομή βάλτε και τα εμπορικά πλοία για καλύτερη μεταφορά!
akikos
Επιφανές μέλος
Κάνω και εγώ την πρώτη μου επιδρομή στο βαρβαρικό χωριο.
Σωτηρης7
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σωτηρης7
Νεοφερμένος
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Πρώτος στόχος είναι να ελευθερώσουμε το κρασί και να κάνουμε ταβέρνα. Έτσι έχουμε πιο γρήγορη ανάτπυξη άρα περισσότερους εργάτες για να παίρνουμε περισσότερους πόρους.
Κάνω και εγώ την πρώτη μου επιδρομή στο βαρβαρικό χωριο.
Εγω λέω να πάψετε να εκμεταλλεύεστε την υπεραξία των εργατών. Γιατί δεν κάνετε μια σοβιετική ένωση;
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυλετικές, μακράν καλύτερο παιχνίδι...
Ημουν στον 38 οπου και εχασα, και τωρα στον 43
Οχι δεν θελει τοσο χρονο, απλα μπαινεις χτιζεις και βγαινεις. Ειδικα τωρα με τα κινιτα ειναι σαν να βλεπεις στο fb. Μπαινεις 5 λεπτα βλεπεις πως παει και βγαινεις
Έπαιζα στον Κ6, Κ13 (οπου τον έκλεισα).
Θα μπω για Ικαριαμ αφού τελειώσουν οι πανελλήνιες.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα το έβρισκα πιο ενδιαφέρον από αυτό το "τελειωμένο", πλέον, παιχνίδι....Εγώ λεω να φτιαξουμε ενα δικο μας ikariam και να τα κονομήσουμε. τι λετε;
Όταν θα βγάλεις οπλίτες θα συμφέρουν και μάλιστα πάρα πολύ.Επισης οι λεηλασιες στο βαρβαρικο χωριο μετα το επιπεδο 3 ειναι ασυμφορο γτ στο επιπεδο 4 υπαρχουν 8 βαρβαροι αρα πρεπει να δαπανησεις πολυ ξυλο και χρυσο για να φτιαξεις στρατο να τους φας
Για παράδειγμα -προσεγγιστικά- με 20 οπλίτες ρίχνεις άνετα 50 βαρβάρους με απώλειες της μιας μονάδες.
Έπαιζα το παιχνίδι αυτό και μάλιστα αρκετά αλλά πάνε κάτι χρόνια τώρα που το έχω παρατήσει κι απλά καμιά φορά άμα βαριέμαι μπαίνω σε νέο κόσμο για λίγο καιρό και μετά delete..
Σωτηρης7
Νεοφερμένος
Θα το έβρισκα πιο ενδιαφέρον από αυτό το "τελειωμένο", πλέον, παιχνίδι....
Όταν θα βγάλεις οπλίτες θα συμφέρουν και μάλιστα πάρα πολύ.
Για παράδειγμα -προσεγγιστικά- με 20 οπλίτες ρίχνεις άνετα 50 βαρβάρους με απώλειες της μιας μονάδες.
Έπαιζα το παιχνίδι αυτό και μάλιστα αρκετά αλλά πάνε κάτι χρόνια τώρα που το έχω παρατήσει κι απλά καμιά φορά άμα βαριέμαι μπαίνω σε νέο κόσμο για λίγο καιρό και μετά delete..
ναι σε αρχικο επιπεδο δεν συμφερει
fockos
Επιφανές μέλος
αλλά με το καλό όταν γίνω πλούσιος σε ένα μήνα που θα αρχισω δουλειά θα το αγοράζω να παίζουμε και να κάνουμε και εκεί υπερσυμμαχία ischool
Πόσο έχει στο steam παιδιά ...;
επίσης το έχετε πολλοί για να κάνουμε και εκεί υπερσυμμαχία ischool
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.