γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,937 μηνύματα.
26-08-24
21:26
Αντε καλη αρχη..Μόλις παράγγειλα το πρώτο μου μουσικό όργανο!
Το όνειρο μου ήταν να μπορώ να παίζω είτε φλάουτο, Άρπα (όσο περίεργο κι αν ακουγεται) ή λύρα.
Βλέποντας τις τιμές του φλάουτου και της καλής Άρπας πήρα Άρπα Λύρα (μικρή άρπα στα γόνατα)
Τώρα το άλλο όνειρο που θέλω να πραγματοποιήσω είναι να μάθω ξιφασκία ή τοξοβολία… αν και είμαι αρκετά μεγάλος για αυτά
Φλαουτο ..θεικο οργανο ανωτερο ολων ...μετα κλαρινο και βιολι και στοπ.
πασε ειναι αλλα σορρυ προσωπικες αποψεις.
Ακουσε την δια συνθεση με φλαουτο και μαντολινο ...αλλα συναισθηματα.
Φλαουτο
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
26-08-24
21:31
Ευχαριστω!Αντε καλη αρχη..
Φλαουτο ..θεικο οργανο ανωτερο ολων ...μετα κλαρινο και βιολι και στοπ.
πασε ειναι αλλα σορρυ προσωπικες αποψεις.
Ακουσε την δια συνθεση με φλαουτο και μαντολινο ...αλλα συναισθηματα.
Φλαουτο
Μαντολινο
Είναι όντως καταπληκτικό αλλά τα καταπληκτικά φλάουτα είναι από ασήμι μέσα και βγαίνει ο ήχος πιο ωραίος… με τα φθηνά ακόμα και επαγγελματίας να είσαι και χωρίς καμία συνοδεία άλλων οργάνων δεν ακούγεται και τόσο ωραίο… θα μου πεις εξαρτάται κι όντως. Όταν ξεκινήσω ειδικότητα θα το σκεφτώ
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
26-08-24
21:37
Αυτό που πήρα
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 294 μηνύματα.
26-08-24
21:41
Μαγικός ήχος, καλή απόλαυση
Αυτό που πήρα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,937 μηνύματα.
26-08-24
21:47
Ναι ετσι ειναι θελουν ακοπανιαμεντα αυτα.Ευχαριστω!
Είναι όντως καταπληκτικό αλλά τα καταπληκτικά φλάουτα είναι από ασήμι μέσα και βγαίνει ο ήχος πιο ωραίος… με τα φθηνά ακόμα και επαγγελματίας να είσαι και χωρίς καμία συνοδεία άλλων οργάνων δεν ακούγεται και τόσο ωραίο… θα μου πεις εξαρτάται κι όντως. Όταν ξεκινήσω ειδικότητα θα το σκεφτώ
Δυο μονο οργανα μπορουν να παιξουν μονα τους για την παρεα.
κιθαρα και πιανο..
Και φυσικα η ηλεκτρονικη τους εκδοση το συνθεσαϊζερ ή πληκτρα οπως το λενε συντομως..
Καλη απολαυση στον φυσικο μαγικο ηχο.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,453 μηνύματα.
26-08-24
22:53
Σε περιμενουμε στο στεκι, στο τα cover μας να τραγουδας αρχααιοελληνικες προσευχές.
Αυτό που πήρα
Αντε, απαγγειλε μας και τον ομηρο με ηχητηικη υπόκρουση
Αχ εγω θελω μια κρητικη λυρα
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,578 μηνύματα.
20-10-24
00:28
Μωρέ μπράβο ο Bach απήχηση...
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,453 μηνύματα.
20-10-24
00:29
καύλα η τύπισσα. Μήπως έχει κάπου εκεί κανα βίντεο που παίζει debussy?Μωρέ μπράβο ο Bach απήχηση...
View attachment 140276
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,578 μηνύματα.
20-10-24
00:30
Να παίξω εγώ το minuet in g major να μαζέψω 25 προβολές.καύλα η τύπισσα. Μήπως έχει κάπου εκεί κανα βίντεο που παίζει debussy?
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,986 μηνύματα.
20-10-24
01:39
Σκέφτομαι να μάθω πιάνο ή βιολί.
vanessa99
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 361 μηνύματα.
20-10-24
01:46
Ωραίο το πιάνο! Ειδικά αν έχεις τέτοια ακούσματαΣκέφτομαι να μάθω πιάνο ή βιολί.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
20-10-24
10:01
Το βιολι ειναι για πολυ αισθηματιες διαφορετικα δεν αποδιδει.Σκέφτομαι να μάθω πιάνο ή βιολί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Hased Babis
- Reader
- nearos
- Bobaros32
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- brizoulis
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.