Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
μπα. έχει τόσες σελίδες στο ίντερνετ.Παιζω πιανο περιπου 9 χρονια, αν και απο φετος θα ασχοληθω μονη μου. Θελω παρα πολυ να μαθω και κιθαρα.Θα ηταν πολυ δυσκολο, αν προσπαθουσα μονη μου?
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
IoannelaMetal<3
Νεοφερμένος
Αγαπημένος μου κιθαρίστας είναι ο Slash αλλά και ο Erik Adams
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
-Τρίγωνο
-Πιατίνια
-Μαράκες
-Ντέφι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IoannelaMetal<3
Νεοφερμένος
Παίζω ηλεκτρική κιθάρα
Αγαπημένος μου κιθαρίστας είναι ο Slash αλλά και ο Joey Demaio
bekker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ποια μουσικά όργανα έχετε διδαχθεί και ποια εξακολουθείτε να παίζετε ή σκοπεύετε να μάθετε;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Με τα σημερινά μυαλά είναι στους στόχους μου να μάθω το μπουζούκι μιας που ο έρωτας μου για το ρεμπέτικο και το λαϊκό είναι έκδηλος εις κάθε έκφανση της ζωής μου.
Εν συνεχεία σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή μου θα μάθω την Ποντιακή λύρα ( όπως και να χορεύ'νε τση Ποντιακούς χορούς ). Ως γνήσιος Πόντιος θα γίνω και εγώ μία παρακαταθήκη του χαμένου πολιτισμού των παππούδων μου, γιατί έτσι πρεπ'. Δεν θα τα αφήσουμε όλα αυτά να χαθούν.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Εγώ προσωπικά είχα ασχοληθεί με πιάνο πιο μικρή ηλικιακα (δημοτικό) για 1 χρόνο...αλλά δεν μου ταιριάζε. Αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή στη ζωή μου να ασχοληθω με την ηλεκτρική κιθάρα..αν και χλωμό το κόβωΑυτό το νήμα είναι αφιερωμένο στη μουσική αγωγή!
Ποια μουσικά όργανα έχετε διδαχθεί και ποια εξακολουθείτε να παίζετε ή σκοπεύετε να μάθετε;
Υγ Η φλογέρα στο μάθημα μουσικής μετράει;
Joji
Επιφανές μέλος
Poirot
Περιβόητο μέλος
Γαλλικά και πιάνο, μες την αλητεία ήμουν ο άτιμος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Πολυ ωραιο και ενδιαφερον ηταν, αλλα πολυ ακριβο ( 30€ το μαθημα), αλλα και πολυ δυσκολο το βιολι. Στο μελλον θα δουμε για κατι πιο ευκολο.
AfroChem
Εκκολαπτόμενο μέλος
τώρα με θύμησες όταν ήμουν δημοτικό, είχαμε έναν ποντιακό σύλλογο εδώ που πήγαινα για χορό. Ο δάσκαλος ήξερε λύρα και μετά το μάθημα καθόταν έξτρα για να μας μάθει. Θα τον ευχαριστώ για πάντα.Κανένα. Στο γυμνάσιο το είχα παλέψει για κιθάρα αλλά το παράτησα. Τότες δεν είχα την ωριμότητα να καταλάβω ότι ένα όργανο πρέπει να το μάθεις όταν έχεις και μία τρέλλα στην ανάλογη μουσική.
Με τα σημερινά μυαλά είναι στους στόχους μου να μάθω το μπουζούκι μιας που ο έρωτας μου για το ρεμπέτικο και το λαϊκό είναι έκδηλος εις κάθε έκφανση της ζωής μου.
Εν συνεχεία σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή μου θα μάθω την Ποντιακή λύρα ( όπως και να χορεύ'νε τση Ποντιακούς χορούς ). Ως γνήσιος Πόντιος θα γίνω και εγώ μία παρακαταθήκη του χαμένου πολιτισμού των παππούδων μου, γιατί έτσι πρεπ'. Δεν θα τα αφήσουμε όλα αυτά να χαθούν.
Τότε βρε Γιάννη από χορούς να μάθεις Ουτσαι, Τικ και Τρυγώνα. Το ιστορικό-αρχαιολογικο ακόμα δεν το έχω εντοπίσει για να σου δείξω (στην φιλοσοφική μήπως κάνετε?) αλλά αφησε για το τέλος Σερρα και Κότσαρι. Είναι τα αγαπημένα μου
Resaldis
Δραστήριο μέλος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
μπα δεν ισχυει ..αν πας για πιανο δεν θα σε περασουν πρωτα απο τα μπονκος.Υποθέτω ότι η σπουδή της μουσικής τυπικά ξεκινά με τον ρυθμό και τα κρουστά, έχω άδικο;
AfroChem
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν εννοείς να πας να μαθεις όργανο και να σου δείξουν πρώτα κάποιο κρουστό, όχι δεν ισχύει. Ο ρυθμος όμως ναι είναι απαραίτητος.Υποθέτω ότι η σπουδή της μουσικής τυπικά ξεκινά με τον ρυθμό και τα κρουστά, έχω άδικο;
Αν μιλάμε γενικά, τότε ίσως απο κρουστά όπως ντέφι, μαράκες, τριγωνο παίζουμε από μικρά ως παιχνίδι. πχ είχα μεταλλόφωνο που επαιζα τα κάλαντα για να μαζεύω περισσότερα λεφτά τα Χριστούγεννα.. Ρώτα με αν έγινα πλουσια χαχαχ
Στα περισσότερα δημοτικά πάντως, τα παιδιά ξεκινάνε με φλογέρα (πνευστό)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Hased Babis
- Reader
- nearos
- Bobaros32
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- brizoulis
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.