ΝΕΦΥ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GATE 7
Νεοφερμένος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
bj.eirini
Νεοφερμένος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
το προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω να κρατησω σταθερη μια νοτα(ακομα παλευω τις νοτες και εχω ενα βιβλιο με μελωδικες ασκησεις απο μια φιλη μου,γιατι δεν ξερω κατι παραπανω)και συνεπως οταν αλλαζω χορδη κανει αυτο το εκνευριστικο "γκτνννννν"
καμια συμβουλη?
Anarki
Διάσημο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η συμβουλή είναι να κάνεις κάποια μαθήματα για να μην πάθεις και καμιά ζημιά στα χέρια.
Αυτό.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
καμια συμβουλη?
Αν καταλαβα καλα, εχεις φιλη που ξερει κιθαρα. Αφου λοιπον δεν παιζει να πας σε δασκαλα, βαλτην κατω να σου δειξει τα απολυτος βασικα στο πως τοποθετεις τα χερια, πως παιζεις και τα σχετικα μην παθεις καμια ζημεια, να παρεις και οσο το δυνατων πιο σωστες βασης, και απο εκει και περα παλεψε το με το να ασχολισε πολυ και με το να χρησιμοποιεις το net σαν φιλο... (τοσα sites + youtube δεν υπαρχουν αδικα...)
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Metalrockheart
Νεοφερμένος
Είναι καταπληκτικό να παίζεις μουσική! Και ειδικά τώρα που έχω αποκτήσει κάποια πείρα και αρχίζω και παίρνω μέρος στις ορχήστρες του ωδείου μου..Επίσης είναι πολύ ωραίο όταν συναντάς κάποιον που έχει την ίδια τρέλα με εσένα...π.χ. να παίζετε το ίδιο μουσικό όργανο...Νιώθεις σαν να ξέρεις τον άλλον για χρόνια...
Το μόνο που δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμα είναι να φτιάξω το δικό μου ροκ γκρουπάκι αλλά πού θα μου πάει....:xixi:
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά ακουστε πραγμα, φέτος το συγκροτημα οργανωθηκε (καναμε live να πούμε και ετς) και οργανώνεται και αλλη μια συναυλια λιαν συντομως, και φέτος παννελήνιες...Μιλάμε τον π**λο, ίσα που προλαβαίνουμε να κάνουμε πρόβες..καθε κυριακες μόνο κανα 4ωρο..
Τι ήθελα να πω? Α ναι
Οποιος είναι απο κοντινη περιοχή (Βοιωτία κυριως...προς το παρον) και ασχολείται με μουσικη, φανταζομαι, δεν θέλετε εξηγηση περι τι είδους, να επικοινωνήσει , για να κανονησουμε τίποτα!!
Δεν εννοω να κανω μαθήματα κιθαρας!! Οποιος είναι σε συγκρότημα, ή δεν είναι αλλα ψήνεται να παιξει (αν μπορει φυσικα,κατι θα κανονησω) να μου πει, γιατι το καλοκαίρι ειδικα ψήνεται μια μεγαλη φαση, τύπου rockwave (λιγο μικροτερο).Αυτα..
Keep rockin' μάγκες, και metal up your ass!!
Metalrockheart
Νεοφερμένος
Ποο τώρα το είδα το θέμα..
Ρε παιδιά ακουστε πραγμα, φέτος το συγκροτημα οργανωθηκε (καναμε live να πούμε και ετς) και οργανώνεται και αλλη μια συναυλια λιαν συντομως, και φέτος παννελήνιες...Μιλάμε τον π**λο, ίσα που προλαβαίνουμε να κάνουμε πρόβες..καθε κυριακες μόνο κανα 4ωρο..
Τι ήθελα να πω? Α ναι
Οποιος είναι απο κοντινη περιοχή (Βοιωτία κυριως...προς το παρον) και ασχολείται με μουσικη, φανταζομαι, δεν θέλετε εξηγηση περι τι είδους, να επικοινωνήσει , για να κανονησουμε τίποτα!!
Δεν εννοω να κανω μαθήματα κιθαρας!! Οποιος είναι σε συγκρότημα, ή δεν είναι αλλα ψήνεται να παιξει (αν μπορει φυσικα,κατι θα κανονησω) να μου πει, γιατι το καλοκαίρι ειδικα ψήνεται μια μεγαλη φαση, τύπου rockwave (λιγο μικροτερο).Αυτα..
Keep rockin' μάγκες, και metal up your ass!!
Χα,χα!!! Από αύριο μετακομίζω Βοιωτία!!!
Αχ,πού θα μου πάει,όλο και κάποιος θα βρεθεί κ εδώ να ψήνεται για ροκιές!!!
A! Και φυσικά συμφωνώ: KEEP ROCKIN' YOUR WORLD!!!
jimbadunas
Νεοφερμένος
mariza100
Νεοφερμένος
katigko
Νεοφερμένος
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγω παιζω μπασο αλλα δεν εχω ακριβως συγκροτημα (τωρα φτιαχνομαστε)
Ψηστο, εκει μαθαίνεις πραγματικά..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Hased Babis
- Reader
- nearos
- Bobaros32
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- brizoulis
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.