PROTEAS1992
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billkolok
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
γεια σας παιδια και απο μενα διαβαζα για εσας που παιζετε κατι...λεω να αρχισω και εγω κατα τον Μαρτη για τον λογο οτι εχω βαλει να κανω κατι βιντεο πιο πρι νκαι θελουν δουλεια...μπορει καποιος να μου πει ποσο καιρο χρειαζομαι για να μαθω καλα κιθαρα???
Εξαρτάται πόσο καλά εννοείς. Οι σπουδές είναι 12 χρόνια. Στα 3-4 μπορείς να παίζεις αρκετά κομμάτια (κλασικά) και στο χρόνο μπορείς να μάθεις να παίζεις συγχορδίες για συνοδεία σε τραγούδι.
billkolok
Νεοφερμένος
ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnakos
Νεοφερμένος
_marillia1
Νεοφερμένος
:no1:
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ παίζω βιολί 8 χρόνια....τώρα που πήγα 1η λυκείου,άρχισα να το βαριέμε και σκεφτομαι να το σταματήσω...ολοι ομως μου λένε οτι ειναι μια κρίση εφηβείας και όταν μου περάσει θα το μετανιώσω....όταν δεν παίζω καμιά βδομάδα βιολί μου λείπει λιγο αλλά σκέφτομαι οτι αν παίξω λίγο θα ξεχαστώ και δεν θα δω το έργο μου η κάτι αλλο που έχει δευτερέυον σημασία και δεν είναι τοσο σημαντικό.Help me πείτε μου τι να κάνω!!!!
Σε συμβουλεύω να συνεχίσεις και να το ξανασκεφτείς σοβαρά μετά από κανά χρόνο:iagree:
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ozzy
Νεοφερμένος
konfou
Νεοφερμένος
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
tasoula
Νεοφερμένος
Αντε με το καλο!..εγω ειχα αρχισει κιθαρα αλλα σταματησα...ακομα το μετανιωνω!πιανο, φετος δινω για ανωτερα να τελειωσω με το καλο την 3η αρμονια....
Nikoletta !!!
Νεοφερμένος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Πριν λιγο καιρο πειρα και ενα μπαγλαμαδακι για να μπω στα νερα του ρεμπετικου
Αμα βρεθει κανω και το μπασο να γλυκολαλαει μελανχολικα
Εχω και μια φυσαρμονικα αλλα δεν εχω ασχολιθει...
Και θελω και να βρω μια εΰραικη αρπα αλλα που να την βρω στην Ελλαδα που δεν την ξερει κανεις...
karxarini
Νεοφερμένος
Πιάνει?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
πέραν της πλάκας όμως,όταν έχω χρόνο (δλδ αραιά και που...) παιδεύω την ηλ.κιθάρα μου. Αν και για να είμαι ειλικρινής οι ήχοι που βγάζει ο μπαμπάς μου ακούγονται καλύτεροι.
*MARAKI*
Νεοφερμένος
AnastaZia
Νεοφερμένος
εγω παιζω 10 χρονια βιολι και 5 πιανο:no1:
κ γω θελω βιολιιιι....
MuseLara
Νεοφερμένος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Παίζω πιάνο 3 χρόνια και ήθελα και μπάσο. Πρόσφατα δοκίμασα να δω πώς τα πάω στην ηλεκτρική κιθάρα αλλά έχω ένα πρόβλημα: φεύγει το χέρι μου και η πένα χτυπάει και την πιο κάτω χορδή... Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω τίποτα παρόμοιο και με το μπάσο (αν και δε θέλει πένα και οι χορδές είναι πιο χοντρές)
Αυτο ειναι συνιθες φαινομενο για καπιον που δεν εχει συνιθισει.. Μετα απο λιγο καιρο δεν θα εχεις προβλημα.. Και μπασο να ξεκινισεις, ισως να μην παθενεις αυτο, αλλα κατι θα κανεις στραβα παλι.. Παντος αφου γουσταρεις, ασχολισου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Hased Babis
- Reader
- nearos
- Bobaros32
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- brizoulis
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.