Nelly
Νεοφερμένος
Πάντως εγώ κατά περιόδους ψιλοβαριέμαι το ωδείο κι όλα αυτά, ενώ άλλες που πορώνομαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ όταν ξεκίνησα μουσική, έκανα 40 λεπτά κιθάρα και 2 ώρες θεωρία, οι οποίες έγιναν 3 μετά από 2-3 χρόνια!
Nelly
Νεοφερμένος
Aggelos!
Νεοφερμένος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
θελω να παιζω κλασσικα ροκ κομματια κυριως, και ειπα να παρω μια ακουστικη
και μαλιστα σκεφτομαι σοβαρα να παραγειλω αυτη την κουκλα
https://www.thomann.de/gr/fender_cd60_ce_sb.htm
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω μετά απο πολλά χρόνια αποφάσισα επιτελους να παρω κιθαρα :xixi:
Πολύ ωραίες και οι 2!!! Άντε καλή αρχή!!!!
Mad1kas
Νεοφερμένος
η μουσικη δεν μπορει να γραφτει σε βιβλιο κι ουτε την μαθαινει καποιος απο το τεφτερι με σημειωσεις...η μουσικη ειναι να την ακους ολη μερα κι να πιανεις καθε νοτα ξεχωριστα..
να καταλαβαινεις ΜΟΥΣΙΚΗ
αυτο που ακουγεται "θα παω στο ωδειο να μαθω καλη κιθαρα" αι παρατα μας...καλη κιθαρα θα μαθεις μονος σου αν δεν περιοριζεσαι σε νοτες κι σε πενταγραμμα.
Anarki
Διάσημο μέλος
Για να καταλάβεις και να συνθέσεις μουσική πρέπει να ξέρεις την θεωρία απο πίσω. Η γνώση αυτή θα αναμειχθεί αργότερα με το συναίσθημα και θα παράγει κάτι ευχάριστο για το αυτί και το πνεύμα.
Πέρα απο αυτό, πρέπει να μάθεις κιόλας να παίζεις με σωστή τεχνική για να μην πάθεις καμία σοβαρή ζημιά (τενοντίτιδα κτλ).
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω μετά απο πολλά χρόνια αποφάσισα επιτελους να παρω κιθαρα :xixi:
Πραγματικά κούκλα Κι εγώ μια τέτοια θέλω...
παιδια αυτα που λετε περι θεωριων κτλ ειναι αηδιες..
η μουσικη δεν μπορει να γραφτει σε βιβλιο κι ουτε την μαθαινει καποιος απο το τεφτερι με σημειωσεις...η μουσικη ειναι να την ακους ολη μερα κι να πιανεις καθε νοτα ξεχωριστα..
να καταλαβαινεις ΜΟΥΣΙΚΗ
αυτο που ακουγεται "θα παω στο ωδειο να μαθω καλη κιθαρα" αι παρατα μας...καλη κιθαρα θα μαθεις μονος σου αν δεν περιοριζεσαι σε νοτες κι σε πενταγραμμα.
Διαφωνώ. Η θεωρία σε πάει πολύ μπροστά. Απλά πολλοί τη μισούν, αλλά είναι χρήσιμη.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια αυτα που λετε περι θεωριων κτλ ειναι αηδιες..
να καταλαβαινεις ΜΟΥΣΙΚΗ
Δεν είναι αηδίες. Η μουσική είναι μια ευρύτατη έννοια. Μουσική δεν είναι μόνο τα τραγουδάκια, είναι όλο το φάσμα της τονικής μουσικής καθως επίσης και της ατονικής!
Για να παίξεις λοιπόν κλασσικά κομμάτια πρέπει να ξέρεις θεωρία και μετά απο κάποιο επίπεδο αρμονία. Αν τώρα μιλάς για συγχορδίες, όχι δε χρειάζεσαι μαθήματα.
On topic τώρα: Κάνω 6 χρόνια κλασική κιθάρα και ταυτόχρονα παίζω μόνη μου λίγο ηλεκτρική, βλακειούλες όμως, δε ξέρω να παίζω καλά
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=oqSulR9Fymg[/ame]
...
Παίζω πιάνο, κιθάρα και λίγο μπουζούκι :p
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=tQ0iww5u6_I[/ame]
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι αηδίες. Η μουσική είναι μια ευρύτατη έννοια. Μουσική δεν είναι μόνο τα τραγουδάκια, είναι όλο το φάσμα της τονικής μουσικής καθως επίσης και της ατονικής!
Για να παίξεις λοιπόν κλασσικά κομμάτια πρέπει να ξέρεις θεωρία και μετά απο κάποιο επίπεδο αρμονία. Αν τώρα μιλάς για συγχορδίες, όχι δε χρειάζεσαι μαθήματα.
On topic τώρα: Κάνω 6 χρόνια κλασική κιθάρα και ταυτόχρονα παίζω μόνη μου λίγο ηλεκτρική, βλακειούλες όμως, δε ξέρω να παίζω καλά
Το Recital του Μπουντούνη κάνεις;
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
το Recital το εκανα κι εγω αλλα αυτο που κολλαει?...
Μία ερώτηση έκανα, που είναι το πρόβλημα; Δεν είμαι offtopic, σωστά;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Ion.
- Hased Babis
- Reader
- nearos
- Bobaros32
- Ουριήλ
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Micro
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- ultraviolence
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- User2350
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.