bobby1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ προσπαθώ να παίξω drums εδώ και 3 μήνες...
Να και ενας ντράμερ..Τι ντραμς έχεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sulfur
Νεοφερμένος
Το νομιζω πηγαινε στο χρονο που μαθαινεις κιθαρα ή στο τι μουσικο οργανο μαθαινεις ???
*κακος :mad2: *
Εννοειται οτι παει στο χρονο!Λες να μην ηξερα τι οργανο μαθαινω?:red:
Stella X
Νεοφερμένος
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως η έλλειψη χρόνου για να κάνεις κάθε μέρα εξάσκηση είναι γεγονός...!
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, εγώ πάλι, παίζω κοντά 2,5 χρόνια σαξόφωνο...Έχω ήδη μπει στη Φιλαρμονική Μεγάρων, αλλά ζήτημα να έχω διαβάσει 20 φορές....Δεν το λέω για μαγκιά...Ίσα-ίσα ντρέπομαι κιόλας!!!!!!!!!!!!
Το σαξόφωνο είναι ωραίο όργανο, φρόντισε να μάθεις καλά
Κι εγώ είμαι σε φιλαρμονική, παίζω τρομπέτα 5 χρόνια. Είμαστε κάπου 22 άτομα.
Εσείς πόσοι είστε;
potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος
-sTeV@-
Νεοφερμένος
kambana
Δραστήριο μέλος
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ παίζω τζένις κόρνο.Τώρα πολύ θα αναρωτιέστε τι είναι...Είναι πνευστό όργανο και λίγο μικρότερο από το βαρύτονο...Και εγώ είμαι μέλος της φιλαρμονικής του χωριού μου...Πολύ ωραία εμπειρία...
Κι εγώ παίζω στη φιλαρμονική του χωριού μου τρομπέτα
Είμαστε 22 περίπου άτομα. Εσείς αλήθεια πόσοι;
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπόν. Παίζω κιθάρα, ηλεκτρική και κλασική, μπάσο κι επίσης έκανα φωνητική για ένα διαστημα, και γενικότερα τραγουδάω.
Πόσα χρόνια;
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσα χρόνια;
κιθάρα κάνω 5μισι χρόνια.
Μπάσο 2 χρόνια.
Τραγουδάω (κανονικά) 2 χρόνια σχεδόν.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
κιθάρα κάνω 5μισι χρόνια.
Μπάσο 2 χρόνια.
Τραγουδάω (κανονικά) 2 χρόνια σχεδόν.
Εγώ κάνω 8 χρόνια κιθάρα. Και σκοπεύω να τη τελειώσω,αλλά έχω χρόνια μπροστά μου
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
kambana
Δραστήριο μέλος
Αναλόγως την περίσταση...Για παράδειγμα στην περιφορά της Μεγάλης Παρασκευής είμασταν γύρω στα 30 άτομα, ενώ χτες σε μια περιφορά γύρω στα 15..Κάθε καλοκαίρι μας πάνε κάπου εκδρομή.Προπέρυσι Κέρκυρα (7 μέρες),πέρυσι Εύβοια (5 μέρες),φέτος Χαλκιδική (5 μέρες).Εσείς πηγαίνετε εκδρομές ή παίρνετε λεφτά;Κι εγώ παίζω στη φιλαρμονική του χωριού μου τρομπέτα
Είμαστε 22 περίπου άτομα. Εσείς αλήθεια πόσοι;
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτσε να αρχίσω να έχω απαιτήσεις.......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Ion.
- Hased Babis
- Reader
- nearos
- Bobaros32
- Ουριήλ
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Micro
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- ultraviolence
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- User2350
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.