X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και μια συμβουλη...Εφοσων δεν κανεις μαθηματα ουτε σκοπευεις, και ουτε ξερω σε πιο βαθμο θελεις να ασχοληθεις, σκεψου το καλα πριν κανεις καποια αγορα....Τουλαχιστον παρε καποια φτηνη..Γιατι Εχω καποια φιλαρακια, που ετσι ξεκηνησαν, χωρις μαθημα, και δεν μαθαν ουτε τα βασικα, και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να παιζουν το smoke on the water...Για αυτο σου το λεω σκεψου το καλα, γιατι μπορει σε ενα χρονο απο τωρα να την τρωει η σκονη την κιθαρα!!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
κλασικη ειναι πιο δυσκολη και το ξανασκεφτομαι...
Δεν είναι αυτό...Δεν κατάλαβες καλά...
Για μένα, ναι είναι δύσκολή, γιατι με την ηλεκτρικη μπορω καλύτερα..και μου αρεσει περισσοτερο, και την εχω συνηθισει..οπως επισης και η φυσική για μενα είναι ευκολότερη, και τα μαθηματικά, και μου αρεσουν και τα 2 πολυ. Τα ΑΡΧΑΙΑ είναι δυσκολα για μενα.Και δεν μου αρεσουν, και δεν τα μπορω...
Καταλαβες?
Εχω φιλους που την κλασικη την παιζουν πολυ καλά, αλλα την ηλεκτρικη δεν την μπουρούνε καθολου..τους είναι δυσκολη...
Ακομα οι ροκ-σταρ που την ηλεκτρικη την "σπανε" δυσκολευονται να παιξουν με τα δαχτυλα αν οχι καθολου...Και ακομα αυτοι που παιζουν τελεια κλασικη, το ίδιο πραμμα συμβαινει με την ηλεκτρικη...
Καταλαβες? Αμα σου αρεσει να παιζεις με τα δαχτυλα πιστευω θα σου είναι πιο ευκολο κιολας
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα δεν αξίζει να μάθεις και τις 2..Εκτός αμα θες..Είναι σαν να θες να παίξεις ποδόσφαιρο, και πριν παίξεις, να μαθαίνεις τεννις , επειδή και αυτό είναι δυσκολο..Αμα θες να παιξεις ηλεκτρικη, και το ξέρεις, τσαμπα χρονος να παρεις κλασικη και να αλλάξεις...Αυτο μου το είχε πει και ο δικος μου καθηγητης..Καλυτερα να παρεις ηλεκτρικη και να λιωσεις στις ασκησεις εκει, να μαθεις ολες τις τεχνικες της , και να κάνεις οσα cover μπορεις , καθως μια απο τις καλυτερες ασκησες ειναι να παιζεις στο συγκροτημα, και να μαθαινεις τραγουδια.
Ενας φίλος μου εχει μάθει να παιζει με δαχτυλα κλασικη..ΣΕ αυτόν του εδωσα μια φορα την ηλεκτρικη και δεν μπορουσε να σταυρωσει νοτα με την πένα..
Το μονο που μπορει να σε βοηθησει ειναι η θεωρια...Αλλα ποιος ο λογος? Ξεκινα ηλεκτρικη κατευθειαν , μαζι με θεωρια..
Ασε που με την θεωρια το χουμε μαμησει το θεμα...Οπως είπε ο Αγγελακας " το Ωδειο σκοτωνει την μουσικη"
Εντάξει, αν είναι να λιώσεις στις ασκλησεις, οκ.:no1:
Για την πένα δεν το συζυτώ, είναι κάτι τελείως καινούριο.
Δυστυχώς το Ωδείο όντως σκοτώνει τη μουσική. Εγώ τέλειωσα τη θεωρία στην Α Γυμνασίου και την είχα μισήσει. Μετά από δύο χρόνια κατάλαβα την αξία της και την ξανάπιασα μόνος μου. Μετά το Λύκειο θα αρχίσω Αρμονία
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι αυτό...Δεν κατάλαβες καλά...
Για μένα, ναι είναι δύσκολή, γιατι με την ηλεκτρικη μπορω καλύτερα..και μου αρεσει περισσοτερο, και την εχω συνηθισει..οπως επισης και η φυσική για μενα είναι ευκολότερη, και τα μαθηματικά, και μου αρεσουν και τα 2 πολυ. Τα ΑΡΧΑΙΑ είναι δυσκολα για μενα.Και δεν μου αρεσουν, και δεν τα μπορω...
Καταλαβες?
Εχω φιλους που την κλασικη την παιζουν πολυ καλά, αλλα την ηλεκτρικη δεν την μπουρούνε καθολου..τους είναι δυσκολη...
Ακομα οι ροκ-σταρ που την ηλεκτρικη την "σπανε" δυσκολευονται να παιξουν με τα δαχτυλα αν οχι καθολου...Και ακομα αυτοι που παιζουν τελεια κλασικη, το ίδιο πραμμα συμβαινει με την ηλεκτρικη...
Καταλαβες? Αμα σου αρεσει να παιζεις με τα δαχτυλα πιστευω θα σου είναι πιο ευκολο κιολας
Στην εξάσκηση παίζονται όλα. Είναι το πιο σημαντικό
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην εξάσκηση παίζονται όλα. Είναι το πιο σημαντικό
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ
Ακριβως..Και ναι, υπαρχουν και "ταλεντα" και μουσικα αυτια κτλ, αλλα αν δεν κανεις εξασκηση δεν προκειται να εξελιχτεις....Λενε " κοιτα , αυτος είναι ταλεντο!!! απο μικρος επαιζε ετσι , το χε μεσα του!!"
Βρε ας μην εκανε εξασκηση , και σου ελεγα εγω...Οπως και να χει.ΕΞΑΣΚΗΣΗ ουσιωδης , και γινεσαι ο καλυτερος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβως..Και ναι, υπαρχουν και "ταλεντα" και μουσικα αυτια κτλ, αλλα αν δεν κανεις εξασκηση δεν προκειται να εξελιχτεις....Λενε " κοιτα , αυτος είναι ταλεντο!!! απο μικρος επαιζε ετσι , το χε μεσα του!!"
Βρε ας μην εκανε εξασκηση , και σου ελεγα εγω...Οπως και να χει.ΕΞΑΣΚΗΣΗ ουσιωδης , και γινεσαι ο καλυτερος
:no1:
Devina
Τιμώμενο Μέλος
ήθελα να ξεκινήσω και πιάνο αλλά επειδή δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος στο σπίτι, και μπήκα και στο λύκειο την ξέχασα αυτή την ιδέα...
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zouzounaaa^^
Νεοφερμένος
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sulfur
Νεοφερμένος
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eχω και εγω το ιδιο προβλημα ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΟΝΟΥ αλλα μαθαινω κιθαρα εδω και κατι μηνες 4 νομιζω!
Το νομιζω πηγαινε στο χρονο που μαθαινεις κιθαρα ή στο τι μουσικο οργανο μαθαινεις ???
*κακος :mad2: *
ninaki4ever
Νεοφερμένος
@ntri@
Νεοφερμένος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Ion.
- Hased Babis
- Reader
- nearos
- Bobaros32
- Ουριήλ
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Micro
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- ultraviolence
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- User2350
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.