tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τώρα στο φοιτητόσπιτο δεν έχω πιάνο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΟΜΝΑ
Νεοφερμένος
δεν ειναι κ τοσο δυσκολο...αλλα αναλογως γενικα το ποσο σου αρεσει και εχεις ορεξη να μαθεις ειναι αναλογο του ποσο γρηγορα θα μαθεις...αν εχεις και καλο δασκαλο!αυτο ισχυει γενικα...δεν ειναι και απ τα δυσκολα οργανα,οποτε νομιζω αρκετα συντομα ...!καλη αρχη!Σκεφτομαι να ξεκινησω ακορντεον! Ξερει κανεις ποσα χρονια χρειαζεται για να μαθεις?
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν είχα αρκετή υπομονή και επιμονή.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Diana Fire
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΟΜΝΑ
Νεοφερμένος
εγω παιζω βιολι κυριως(εχω καποιες γνωσεις πιανου κ κιθαρας επισης) και ασχολουμαι και με το τραγουδι...κατα προτιμηση φοιτητες η εστω ανω των 16ετων..ευχαριστω
navarhos
Νεοφερμένος
Ωραια φαση δεν ειναι Δημητρη να παιζεις στη μπαντα του Δημου σου?στη Μουσική του Δήμου μου....
Εγω επαιζα 5 χρονια τρομπετα στη Φιλαρμονικη του Δημου μου.Ημουν,αν οχι ο καλυτερος,απο τους καλυτερους τρομπετιστες!!
Εφυγα φετος ομως για σπουδες και τα παρατησα.Αλλα οταν γιρναω στον τοπο μου υπαρχει παντα η θεση μου στην μπαντα (μιας και με το μαεστρο ειμαστε φιλαρακια) !!!
Επισης παιζω κιθαρα.Εχω περασει την κατωτερα και τα παρατησα εκει λογω πανελληνιων.Εχω προχωρησει αρκετα και μονος μου στην κιθαρα (ορεξη να 'χεις).Ελπιζω οτι θα συνεχισω τα μαθηματα στο μελλον !
Παιδια η μουσικη ειναι "μαγεια" και αξιζει να ασχοληθειτε οσοι δεν ασχολειστε !!!
Ναι και για να πω την αλήθεια μου άρεσε περισσότερο από το ωδείο (γιατι παλιά πήγαινα σε ωδειο φλάουτο).... Κάνουμε πρόβες όλοι μαζί και περνάμε πάρα πολύ ευχάριστα... Την παρασκευή είμασταν σαξοφωνα, φλαουτα, αλτικορνα και παιζαμε χριστουγεννιατικα!!!Ωραια φαση δεν ειναι Δημητρη να παιζεις στη μπαντα του Δημου σου?
Είσαι πιο ελεύθερος πιστεύω!
Παιδια η μουσικη ειναι "μαγεια" και αξιζει να ασχοληθειτε οσοι δεν ασχολειστε !!!
Η μουσική είναι το καλύτερο πράγμα!!!
PavloS
Νεοφερμένος
Αν ενδιαφερεται κανεις να παιζει μουσικη με παρεα(συγκροτηματακι)..ας μου στειλει ενα μηνυμα...(αθηνα)
εγω παιζω βιολι κυριως(εχω καποιες γνωσεις πιανου κ κιθαρας επισης) και ασχολουμαι και με το τραγουδι...κατα προτιμηση φοιτητες η εστω ανω των 16ετων..ευχαριστω
μηπως εχεις καθολου παρτιτουρες απο rock κομματια γιατι εχω μπουχτισει με τις κλασσικουρες..
Nikitwinaki
Νεοφερμένος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο μικρή (περίπου 7 χρονών) ξεκίνησα μαθήματα φλογέρας, αφου οποιοδηποτε αλλο όργανο ήταν πολύ ογκώδες για εμένα συμφωνα με τους γονείς μου. Συνέχισα για περίπου 6 χρόνια και τον 7ο ξεκίνησα φλάουτο. Ο Μουσικός Όμιλος της πόλης που πηγαινα έκλεισε φέτος, και οποιαδήποτε άλλη σχολή ή Ωδείο δεν είναι ευκολα προσβάσιμη, δυστυχως.. Όσο συχνα μπορω εξασκώ το φλάουτο με τα βιβλία που έχω, αλλα είναι πολύ πιο δύσκολο να προχωρήσω χωρίς καθοδήγηση..
Αν έχεις όρεξη κάποια στιγμή στη ζωή σου μπορείς να δοκιμάσεις κλαρινέτο ή σαξόφωνο που βρίσκονται στη ίδια οικογένεια οργάνων και θα είναι πιο εύκολα σχετικά.
ALadinX
Νεοφερμένος
Ζεύς
Νεοφερμένος
kambana
Δραστήριο μέλος
vassonoff
Δραστήριο μέλος
notebook___ΑΡΚΑς
Νεοφερμένος
catmusic
Νεοφερμένος
Nikitwinaki
Νεοφερμένος
σιγουρα θα προσπαθησω να συνεχισω καποια στιγμη.. η αδερφή μου παίζει σαξόφωνο, εγω δεν μπορώ ούτε να φυσήξω!Αν έχεις όρεξη κάποια στιγμή στη ζωή σου μπορείς να δοκιμάσεις κλαρινέτο ή σαξόφωνο που βρίσκονται στη ίδια οικογένεια οργάνων και θα είναι πιο εύκολα σχετικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Hased Babis
- Reader
- nearos
- Bobaros32
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- brizoulis
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.