PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, μήπως ξέρετε που θα βρω παρτιτούρες για κιθάρα κομματιών π.χ. το fairytale.Στο youtube εχει κάποιον που το ππαίζει σε κιθάρα, αλλά δεν έχει παρτιτούρα.
το ιντερνετ γεματο ειναι ..
Γραψε στον γοογλη guitar tabs και θα βρεις ΠΟΛΛΛΛΑ
πχ
https://www.ultimate-guitar.com/
https://www.guitaretab.com/
https://www.911tabs.com/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
ποιός παίζει μπουζούκι απο εδώ.???
Εγω ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
skeirin19
Νεοφερμένος
GUITARGIRL 7
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οταν αγαπας αυτό πoυ κάνεις δεν είναι ποτέ αργά!Live your dreams!Καλημέρα παιδιά.Είμαι 19 χρονών και εδώ και ένα χρόνο έχω τελειώσει το λύκειο.Τώρα ,λοιπόν, που έχω περοσσότερο χρόνο έχει αναβιώσει το παιδικό μου όνειρο να μάθω πιάνο.Νομίζετε πως είναι πολύ αργά τώρα;:thanks:
skeirin19
Νεοφερμένος
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για την ενθαρρυντική απάντηση!!Θα το προσπαθήσω, απλώς ρώτησα σε περίπτωση που κάποιος από τους ήδη μουσικούς που ξέρουν τη δυσκολία νομίζει πως είναι απαραίτητο να αρχίσεις από νεαρή ηλικία για να τα καταφέρεις.
Σιγουρα θα ηταν πιο ευκολο για σενα αν ξεκινουσες λιγο πιο νωρις αλλα και τωρα μπορεις να μαθεις... Τη σκληρη δουλεια δεν την αποφευγεις ουτε στα εξι ουτε στα εικοσι οσον αφορα το πιανο. Παντως αν σ αρεσει προσπαθα το, ειναι υπεροχη εμπειρια:iagree:.
skeirin19
Νεοφερμένος
GUITARGIRL 7
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε.
Σιγα τον κοπο!
Κάντο!Η μουσικη δεν βασίζεται σε πρέπει!(Πρεπει να ξεκινάς μικρος κτλ)
Η μουσική είναι συναισθημα και αφου νιώθεις οτι το θες τότε θα τα καταφέρεις!
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα παιδιά.Είμαι 19 χρονών και εδώ και ένα χρόνο έχω τελειώσει το λύκειο.Τώρα ,λοιπόν, που έχω περοσσότερο χρόνο έχει αναβιώσει το παιδικό μου όνειρο να μάθω πιάνο.Νομίζετε πως είναι πολύ αργά τώρα;:thanks:
Εγώ ξεκίνησα 7ο έτος πολυτεχνείο.
Οπότε, όχι, δεν είναι πολύ αργά.
Ίσως αν το σκεφτείς απο την άποψη οτι αν είχες ξεκινήσει νωρίτερα τώρα θα σουν ήδη σε πολύ καλό επίπεδο.
Είναι δύσκολο, αλλα νομίζω οτι μου είναι πιο εύκολο απο ότι αν άρχιζα στα 6 μου. Κάνω ταυτόχρονα και θεωρία μουσικής βέβαια και βοηθάει ΠΟΛΥ. Νομίζω οτι αν δεν έκανα και θεωρία ταυτόχρονα, θα μου παιρνε τον διπλάσιο χρόνο για να κάνω αυτά που έκανα μέχρι τώρα στο πιάνο.
Το σημαντικό βέβαια είναι να ματώσουν τα δάκτυλα σου στην εξάσκηση και να μην απογοητευτείς και τα παρατήσεις. Και καλό θα ήταν να έχεις δικό σου πιάνο (ή να πάρεις ένα ηλεκτρικό, δεν είναι πολύ ακριβά, 650 έκανε το δικό μου και είναι πολύ καλό) ωστε να μπορείς να λιώσεις σε αυτό. Απο τη στιγμή που πήρα δικό μου πιάνο (γιατί πριν είχα κάτι midi πλήκτρα 5 οκτάβες και πήγαινα αναγκαστικά και στο ωδείο να μελετάω) τα κομμάτια αρχίσαν και βγαίναν αρκετά γρήγορα (1-2 μαθήματα το κομμάτι, όσο δεν είχα εξεταστική), οπότε αφού ξεκινάς μεγάλος, δυο συμβουλές που μπορώ να σου δώσω και με βοήθησαν πολύ:
1. Κάνε ταυτόχρονα και θεωρία της μουσικής (ή έστω βρες ένα καλό βιβλίο θεωρίας και διάβαζε το)
2. Πάρε δικό σου πιάνο αν δεν έχεις ήδη.
3. Μακρυά απο τον Νάκα.
horhe1991
Νεοφερμένος
Alessandra
Διάσημο μέλος
Εγώ ξεκίνησα 7ο έτος πολυτεχνείο.
Οπότε, όχι, δεν είναι πολύ αργά.
Ίσως αν το σκεφτείς απο την άποψη οτι αν είχες ξεκινήσει νωρίτερα τώρα θα σουν ήδη σε πολύ καλό επίπεδο.
Είναι δύσκολο, αλλα νομίζω οτι μου είναι πιο εύκολο απο ότι αν άρχιζα στα 6 μου. Κάνω ταυτόχρονα και θεωρία μουσικής βέβαια και βοηθάει ΠΟΛΥ. Νομίζω οτι αν δεν έκανα και θεωρία ταυτόχρονα, θα μου παιρνε τον διπλάσιο χρόνο για να κάνω αυτά που έκανα μέχρι τώρα στο πιάνο.
Το σημαντικό βέβαια είναι να ματώσουν τα δάκτυλα σου στην εξάσκηση και να μην απογοητευτείς και τα παρατήσεις. Και καλό θα ήταν να έχεις δικό σου πιάνο (ή να πάρεις ένα ηλεκτρικό, δεν είναι πολύ ακριβά, 650 έκανε το δικό μου και είναι πολύ καλό) ωστε να μπορείς να λιώσεις σε αυτό. Απο τη στιγμή που πήρα δικό μου πιάνο (γιατί πριν είχα κάτι midi πλήκτρα 5 οκτάβες και πήγαινα αναγκαστικά και στο ωδείο να μελετάω) τα κομμάτια αρχίσαν και βγαίναν αρκετά γρήγορα (1-2 μαθήματα το κομμάτι, όσο δεν είχα εξεταστική), οπότε αφού ξεκινάς μεγάλος, δυο συμβουλές που μπορώ να σου δώσω και με βοήθησαν πολύ:
1. Κάνε ταυτόχρονα και θεωρία της μουσικής (ή έστω βρες ένα καλό βιβλίο θεωρίας και διάβαζε το)
2. Πάρε δικό σου πιάνο αν δεν έχεις ήδη.
3. Μακρυά απο τον Νάκα.
7ο έτος Πολυτεχνείο;:wow:
Χαλαρά το λες!
Γιατί μακριά από το Νάκα;
Anarki
Διάσημο μέλος
Ο Νάκας είναι ακριβός και έχει μικρή ποικιλία προϊόντων. Προωθεί συγκεκριμένες μάρκες κτλ.
Alessandra
Διάσημο μέλος
(εγώ τη σχολή μου την τελείωσα στα 8 χρόνια. 5 είναι κανονικά αλλά είχε μ.ο. αποφοίτησης τα 7.)
Sadie Moody
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Γιατί μακριά από το Νάκα;
Διότι εκτός του ότι είναι πανάκριβος, τα πιάνα τα οποία έχει είναι κυρίως Υamaha και έχουν πολύ μεταλλικό ήχο...
Εγώ έχω ένα Young Chang με πολύ γλυκά prima και όχι βαριά seconda - Δοκίμασε τον Νικοτιάν.
Alessandra
Διάσημο μέλος
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
5 χρόνια πιάνο
5 χρόνια ακορντεόν
3 χρόνια κιθάρα
3 χρόνια ταμπουρά
6 χρόνια τρομπέτα
και συνεχίζουμε...
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Η μουσική και μάλιστα να παίζεις κάποιο μουσικό όργανο είναι καταπληκτική εμπειρία! Σ΄ανεβάζει!!!
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο, Λίλη!!!!! Δεν μας τα ΄πες αυτά!!!! Πλάκα κάνω!!!
Η μουσική και μάλιστα να παίζεις κάποιο μουσικό όργανο είναι καταπληκτική εμπειρία! Σ΄ανεβάζει!!!
Στο άπειρο και ακομά παραπέρααααααααα:yeah::dance:
Εσύ Νικόλα παιδί μου παίζεις τίποτα(μουσικό όργανο)?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Hased Babis
- Reader
- Bobaros32
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- User2350
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.