katigko
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blackmyrto
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
*censored*
Notis
Νεοφερμένος
Μουσικό είδος.. ξεκίνησα κλασικό και μετά στην jazz η οποία πρέπει να αναφέρω οτι είναι ίσως το πιο δύσκολο είδος. Η μάθηση είναι δια βίου! Και οι σπουδές στο εξωτερικό είναι must!
Δυστηχώς που χρόνος όμως, τελευταία χρονιά φέτος, παίζω που και που ότι και όταν μου κάνει κέφι.
DimiMoli
Νεοφερμένος
Όργανο δεν είναι, αλλά είναι μουσική.:xixi:
mikel0uko
Νεοφερμένος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παιζω ντραμς 5 χρονια κ υποχρεοτικο πιανο για αρμονια ξερεις για ενα διαστιμα παιζαμε μαζι στην ορχηστρα της νικαιας....
Hello Μιχαέλα
Ο Μιχάλης ο τρομπετίστας εδώ
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
angelikii
Νεοφερμένος
PROFESSORE
Νεοφερμένος
sabbath
Νεοφερμένος
bicoolini
Νεοφερμένος
ginak
Νεοφερμένος
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
ebe
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
Αν θες τίποτα άλλο πες μου, οχι οτι είμαι ο πλέον ειδικός, αλλά έχω ασχοληθεί λίγο.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
εγω παίζω 5 χρόνια κοντά κιθάρα κ λέω φέτος να πάρω κ κανα μπάσο...παλιά έπαιζα κ πιάνο αλλά δεν ήταν κ στο στύλ μου....μήπως παίζει κανείς απο εδώ μπάσο για να μου πεί πως περίπου είναι...?
Αφου παιζεις κιθαρα θα ειναι ευκολο να παιξες μπασο.
Σχετικα με την ταστιερα εχει δικιο ο Anarki, αλλα δεν ειναι δυσκολο να προσαρμοστεις. Η βασικη διαφορα του μπασου σε σχεση με την κιθαρα ειναι οτι παιζει στο κλειδι του φα, οχι σολ.
Απο εκει και περα εξαρτατε και πως θες να παιξεις.. Αν θες απλα να παιζεις μερικα κομματια, απο μια ταμπλατουρα, δεν ειναι τιποτα... Θα σου φανει βαρετα ευκολο, αν παλι θες να γινεις μπασιστας, και οχι ενας κιθαριστας που παιζει μπασο, θα πρεπει να δουλεψεις λιγο, αλλα σιγουρα θα ου φανει πιο ευκολο απο οτι αν ητανε το πρωτο σου οργανο, αν και στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο να αφησεις πισω καπιες ιδιοτροπιες τις κιθαρας...
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως ένα πολύ καλό στοιχείο με το μπάσσο είναι ότι αν μάθεις σχετικά καλά, τότε θα βρίσκεις εύκολα μπάντα να παίξεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Hased Babis
- Reader
- nearos
- Bobaros32
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- User2350
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.