~Melania~
Περιβόητο μέλος
5
και σημερα 5 και την δευτερα 7
Εμείς που ακόμα δεν έχουμε δει τάξη;
Γυμνάσιο mood.
Κατάλαβα. Κι εγώ έτσι ήμουν!
Γεια θαθ.
Δημητράκη,είσαι πάρα πολύ τυχερός κάνεις Αρχαία. Εγώ μόνο Άλγεβρα,Φυσική και Χημεία είχα κάνει.
Σημείωση: Το σχολείο για μερικές μέρες τελούσε υπό κατάληψη.
Αναστασία,αν πεταχτείς να πεις για τα σύνολα θα ρίξω καντήλια.
Επίσης,υπάρχει κανένας που ο Θεολόγος του να τον έβαλε να μάθει τα βιβλία της Κ.Δ ή μόνο εγώ πληρώνω τα σπασμένα που δεν διάβαζα;
Σύνολα σύνολα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
Εμείς που ακόμα δεν έχουμε δει τάξη;
Κατάλαβα. Κι εγώ έτσι ήμουν!
Σύνολα σύνολα!
γειά σου μελ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια θαθ.
Δημητράκη,είσαι πάρα πολύ τυχερός κάνεις Αρχαία. Εγώ μόνο Άλγεβρα,Φυσική και Χημεία είχα κάνει.
Σημείωση: Το σχολείο για μερικές μέρες τελούσε υπό κατάληψη.
Αναστασία,αν πεταχτείς να πεις για τα σύνολα θα ρίξω καντήλια.
Επίσης,υπάρχει κανένας που ο Θεολόγος του να τον έβαλε να μάθει τα βιβλία της Κ.Δ ή μόνο εγώ πληρώνω τα σπασμένα που δεν διάβαζα;
Δημητράκη??????,σε παρακαλώ 15 χρονών μαντράχαλος ,άκου εκεί Δημητράκη .Να πω την αλήθεια καλά που κάνουμε μάθημα, ειδικά τώρα που αυτά τα τρία χρόνια θα καθορίσουν το μέλλον μας,καλά είναι δυνατόν σας έβαλε να μάθετε τα βιβλία της κ.δ. ότι να'ναι (ελπίζω εμάς να μην μας τα βάλουνε).
~Melania~
Περιβόητο μέλος
γειά σου μελ
Γεια σου Θωμά!
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
1η ερώτηση: ποια είναι η βασική διαφορά πρώιμης Ελληνικής ιστοριογραφίας από αντίστοιχες προσπάθειες των ανατολικών λαών
2η ερώτηση: Ποιες είναι οι φάσεις του πελ. πολέμου και πως έληξε η καθεμιά?
3η ερώτηση: Πως χωρίζονται τα έργα του Ξενοφώντα (δηλ. ιστορικά,Σωκρατικά και διδακτικά) και να δώσουμε 2 παραδείγματα για το καθένα
4η ερώτηση: που έγκειται η πρωτοτυπία των Ελλήνων ιστορικών?
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Άι πνίξου.Σύνολα σύνολα!
Ε,καλά.Δημητράκη??????,σε παρακαλώ 15 χρονών μαντράχαλος ,άκου εκεί Δημητράκη .Να πω την αλήθεια καλά που κάνουμε μάθημα, ειδικά τώρα που αυτά τα τρία χρόνια θα καθορίσουν το μέλλον μας,καλά είναι δυνατόν σας έβαλε να μάθετε τα βιβλία της κ.δ. ότι να'ναι (ελπίζω εμάς να μην μας τα βάλουνε).
Εγώ μια χαρά ήρεμη είμαι και συνηθίζω να αγχώνομαι για βαθμούς. Εγώ στα Θρησκευτικά χθες εκνευρίστηκα και έβγαλα και διάβαζα Αγγλικά.
Ωραιότατα.
(Σήμερα τελεί υπό κατάληψη)
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Εμεις στο σχολειο ειμαστε αρκετα πισω : Μαθηματικα κατ. γωνιες διανυσματων , Φυσικ κατ. Νομοι των αεριων , Χημεια κατ. καναμε ενα μαθημα για το δεσμο υδρογονου....Εκθεση , Λογοτεχνια , Θρησκευτικα δεν εχουμε κανει ουτε ενα μαθημα...
Ο θεολογος ειναι υποχρεωμενος να σας διδαξει την υλη του βιβλιου η οποια κατα το μεγαλυτερο μερος της δε σχετιζεται με την Κ.Δ.
καημενο
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Τσαριστώ τσαριστώ.Ο θεολογος ειναι υποχρεωμενος να σας διδαξει την υλη του βιβλιου η οποια κατα το μεγαλυτερο μερος της δε σχετιζεται με την Κ.Δ.
καημενο
Ο θεολόγος είναι βλαξ. Θα μπει από εβδομάδα στο βιβλίο. Εγώ έχω εκνευριστεί.
Πάω να ελαιοχρωματίσω.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Σήμερα τελεί υπό κατάληψη)
Και εμείς σήμερα κατάληψη,καφέ και tichu ,τους πήρα τα σώβρακα .
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Μου το κρατάς εσύ για πολλά .Άι πνίξου.
Εγώ μπορώ σήμερα επίσημα να δηλώσω ότι είχα την ''πρώτη μέρα'' στο σχολείο . Άντε να δούμε τι θα συμβεί στην πορεία...
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Eγώ πήγα και διάβασα Αγγλικά.Και εμείς σήμερα κατάληψη,καφέ και tichu ,τους πήρα τα σώβρακα .
Συγγνώμη αλλά από το να κωλοβαράω όταν δίνω τον επόμενο μήνα προτιμώ να διαβάζω.
Τίτσου δεν ξέρω να παίζω ούτε τάβλι.
Κλέφτης και πολίτες φορ δε γουίν.
Ε,όι δα.Μου το κρατάς εσύ για πολλά .
Εγώ μπορώ σήμερα επίσημα να δηλώσω ότι είχα την ''πρώτη μέρα'' στο σχολείο . Άντε να δούμε τι θα συμβεί στην πορεία...
Όταν είχα 7ωρο εσύ δεν είχες.
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγώ πήγα και διάβασα Αγγλικά.
Συγγνώμη αλλά από το να κωλοβαράω όταν δίνω τον επόμενο μήνα προτιμώ να διαβάζω.
Καλά κάνεις και καλή επιτυχία,αλλά πρέπει και να ξεσκάμε και λίγο,όχι όλη την ώρα με ένα βιβλίο στο χέρι.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Ε,όι δα.
Όταν είχα 7ωρο εσύ δεν είχες.
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
Σαδίστρια μόουντ: on.
Χαχαχαχα, δεν μπορώ να πω ότι με πείραξε . Απλά όσο να 'ναι ήταν η "πρώτη" μου μέρα . Κι αύριο 6ωρο έχωωωω....
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμεις ολο αυτον τον καιρο που ειχα πει οτι ειχαμε καταληψη σταματησε την παρασκευη η καταληψη απο τοτε..ενας ολοκληρος μηνας ο Σεπτεμβρης χαθηκε στην καταληψη απο δευτερα κανονικο 7ωρο
Δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ψηφίστηκε ένα άρθρο το οποίο λέει ότι δεν χάνεται κανένα μάθημα, να ελπίζεται να μην ισχύει γιατί αλλιώς την πατήσατε.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ψηφίστηκε ένα άρθρο το οποίο λέει ότι δεν χάνεται κανένα μάθημα, να ελπίζεται να μην ισχύει γιατί αλλιώς την πατήσατε.
ασε λενε οτι τα χανουμε ολα..και εκδρομες..και πολυημερες και ολα!! τουλαχιστον ας μην μας κρατησουν τα Χριστουγεννα για μαθημα και σαββατοκυριακα
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ασε λενε οτι τα χανουμε ολα..και εκδρομες..και πολυημερες και ολα!! τουλαχιστον ας μην μας κρατησουν τα Χριστουγεννα για μαθημα και σαββατοκυριακα
Χάσατε την εκδρομή στο εξωτερικό κρίμα,εμείς κάναμε μόνο 3οις μέρες κατάληψη και το πολύ μετά τις γιορτές να κάνουμε μάθημα,και ευτυχώς δεν χάσαμε την τριήμερη (για Γιάννενα λέμε ).
Χάσατε την εκδρομή στο εξωτερικό κρίμα,εμείς κάναμε μόνο 3οις μέρες κατάληψη και το πολύ μετά τις γιορτές να κάνουμε μάθημα,και ευτυχώς δεν χάσαμε την τριήμερη (για Γιάννενα λέμε ).
αντεε τυχερεε εμεις τι να κανουμε; θα το υποστουμε
Gareth
Δραστήριο μέλος
Βασικα από ότι έχω ακούσει αυτός ο νόμος λέει ότι η κατάληψη μπορεί να διαρκεί μέχρι 3 μέρες, στην αντίθετη περίπτωση οι επιπλέον μέρες που θα χάνονται θα γίνονται αντικατάσταση μέσα στην χρονιά.
Βασικα από ότι έχω ακούσει αυτός ο νόμος λέει ότι η κατάληψη μπορεί να διαρκεί μέχρι 3 μέρες, στην αντίθετη περίπτωση οι επιπλέον μέρες που θα χάνονται θα γίνονται αντικατάσταση μέσα στην χρονιά.
ας μην κανουμε χριστουγεννα και σαββατοκυριακα και ολα τα αλλα οκ θα τα υποστουμε δεν μπορουμε και αλλιως..τελευταια χρονια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.