_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Επειδή θα πάρω την κρυάδα αύριο 1η ώρα.4η ώρα αρχές οικονομίας που τελικά δεν θα λέγεται έτσι το μάθημα και θα μας δώσουν άλλα βιβλία τα οποία μάλλον δεν έχουν ξεκινήσει καν να τα γράφουν,φυσικά μας μιλούσε για την οικονομία και για την κοινωνία
Πώς είναι το εξώφυλλο των βιβλίων σας που σας είπαν ότι θα τα αλλάξουν;
Άκυρο,βιβλίο πληροφορικής έχεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Εδώ μιλάγανε σε μας για το νέο λύκειο όλοι, λες και μας νοιάζει, τα απροσάρμοστα τα δικά μας δεν έχουν εμπεδώσει το δικό μας σύστημα, τους λένε και για το καινούργιο θα τα μπερδέψουν τελείως3η ώρα ιστορία:αυτή που μπήκε μας είπε ότι άλλαξαν τα σχέδια και δεν θα μας κάνει καθόλου μάθημα ,και μας μιλούσε για το νέο λύκειο,προσωπικά με άγχωσε
να μας έλεγαν τουλάχιστον πως θα μπορούμε να ξαναδώσουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ρίλι;Εδώ μιλάγανε σε μας για το νέο λύκειο όλοι, λες και μας νοιάζει, τα απροσάρμοστα τα δικά μας δεν έχουν εμπεδώσει το δικό μας σύστημα, τους λένε και για το καινούργιο θα τα μπερδέψουν τελείως
να μας έλεγαν τουλάχιστον πως θα μπορούμε να ξαναδώσουμε
Εμάς ούτε λόγος. Μόνο στον αγιασμό (μαζί μ το Γυμνάσιο) που ρίξανε ωραιότατο θάψιμο στην 1η Λυκείου του τύπου "Κακόμοιρα που θα΄στε τα πειραματόζωα" κλπ κλπ..
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή θα πάρω την κρυάδα αύριο 1η ώρα.
Πώς είναι το εξώφυλλο των βιβλίων σας που σας είπαν ότι θα τα αλλάξουν;
Άκυρο,βιβλίο πληροφορικής έχεις;
https://www.google.gr/search?q=αρχε...&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643&dpr=1
το πρώτο είναι το καινούργιο εξώφυλλο και το δεύτερο είναι το παλιό εξώφυλλο,εγώ έμεινα τελευταίος και επειδή δεν είχαν από το καινούργιο εξώφυλλο πήρα αυτό με το παλιό,εσύ πάρ'το για καλό και για κακό θα σας πει ο καθηγητής/τρία,έχει και τετράδιο εργασιών,της πληροφορικής δεν μας το έδωσαν γιατί ήθελαν να δουν τι τμήματα κάνουμε,κάναμε μόνο πληροφορικής και καλλιτεχνικής παιδείας πολλοί είχαν βάλει τον ευρωπαικό πολιτισμό σαν δεύτερη επιλογή και δεν έγινε τμήμα,εσύ τελικά τι μάθημα επιλογής διάλεξες?
Ρίλι;
Εμάς ούτε λόγος. Μόνο στον αγιασμό (μαζί μ το Γυμνάσιο) που ρίξανε ωραιότατο θάψιμο στην 1η Λυκείου του τύπου "Κακόμοιρα που θα΄στε τα πειραματόζωα" κλπ κλπ..
Εμάς μας έλεγε η καθηγήτρια πειραματόζωα και γκαντέμηδες
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Το παλιό έχω.Δαφάκ.https://www.google.gr/search?q=αρχε...&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643&dpr=1
το πρώτο είναι το καινούργιο εξώφυλλο και το δεύτερο είναι το παλιό εξώφυλλο,εγώ έμεινα τελευταίος και επειδή δεν είχαν από το καινούργιο εξώφυλλο πήρα αυτό με το παλιό,εσύ πάρ'το για καλό και για κακό θα σας πει ο καθηγητής/τρία,έχει και τετράδιο εργασιών,της πληροφορικής δεν μας το έδωσαν γιατί ήθελαν να δουν τι τμήματα κάνουμε,κάναμε μόνο πληροφορικής και καλλιτεχνικής παιδείας πολλοί είχαν βάλει τον ευρωπαικό πολιτισμό σαν δεύτερη επιλογή και δεν έγινε τμήμα,εσύ τελικά τι μάθημα επιλογής διάλεξες?
Εμάς μας έλεγε η καθηγήτρια πειραματόζωα και γκαντέμηδες
ΓΤΦ. Δεν έχουμε δηλώσει ακόμη επιλογής και έχω αύριο Πληροφορική.
Μα,τι στο λύκο;
Με τρομοκράτησες μωρέ!
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το παλιό έχω.Δαφάκ.
ΓΤΦ. Δεν έχουμε δηλώσει ακόμη επιλογής και έχω αύριο Πληροφορική.
Μα,τι στο λύκο;
Με τρομοκράτησες μωρέ!
Εμάς μας βάλανε και γρήγορα να επιλέξουμε και δεν μας εξήγησαν καν τι είναι τα μαθήματα,τώρα γιατί εσάς δεν σας βάζουν να επιλέξετε δεν ξέρω,παντός το νομοσχέδιο έγινε στο πόδι και κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο,εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνεται στις εξετάσεις αυτή της ιστορίας μας άγχωσε πιο πολύ από όλους
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Καλά. Εμείς είμαστε σε κατάσταση νιρβάνας. Πίνουμε καφέδες και παίζουμε προ.Εμάς μας βάλανε και γρήγορα να επιλέξουμε και δεν μας εξήγησαν καν τι είναι τα μαθήματα,τώρα γιατί εσάς δεν σας βάζουν να επιλέξετε δεν ξέρω,παντός το νομοσχέδιο έγινε στο πόδι και κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο,εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνεται στις εξετάσεις αυτή της ιστορίας μας άγχωσε πιο πολύ από όλους
Δεν ξέρω άνθρωπο στο τμήμα εκτός από 4 άτομα.
Για τα επιλογής ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τι είναι.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά. Εμείς είμαστε σε κατάσταση νιρβάνας. Πίνουμε καφέδες και παίζουμε προ.
Δεν ξέρω άνθρωπο στο τμήμα εκτός από 4 άτομα.
Για τα επιλογής ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τι είναι.
Διαφορετική κατάσταση σε εμάς όλοι οι καθηγητές μας λένε για το λύκειο και μας έχουν αγχώσει ήδη,μέχρι και στην προσευχή ένας καθηγητής είναι στο σύλλογο καθηγητών και μας διάβασε ένα χαρτί για την απεργία που θα κάνουν,ότι πρέπει να είμαστε μαζί τους σε αυτό και ότι καταστρέφουν την δημόσια εκπαίδευση και κάνουν μια εκπαίδευση για τους λίγους,μήπως πας σε άλλη χώρα λύκειο ,εσύ στο γελ είσαι ή στο επαλ?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Το πρώτο είναι το αλλαγμένο εξώφυλλο του δεύτερου. Κι εμείς το ίδιο είχαμε πέρυσιτο πρώτο είναι το καινούργιο εξώφυλλο και το δεύτερο είναι το παλιό εξώφυλλο,εγώ έμεινα τελευταίος και επειδή δεν είχαν από το καινούργιο εξώφυλλο πήρα αυτό με το παλιό,εσύ πάρ'το για καλό και για κακό θα σας πει ο καθηγητής/τρία,έχει και τετράδιο εργασιών
Το 2ο εξώφυλλο έχει ιστορία 15 χρόνων Το βιβλίο είναι το ίδιο.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
ΓεΛ μωρέ.Διαφορετική κατάσταση σε εμάς όλοι οι καθηγητές μας λένε για το λύκειο και μας έχουν αγχώσει ήδη,μέχρι και στην προσευχή ένας καθηγητής είναι στο σύλλογο καθηγητών και μας διάβασε ένα χαρτί για την απεργία που θα κάνουν,ότι πρέπει να είμαστε μαζί τους σε αυτό και ότι καταστρέφουν την δημόσια εκπαίδευση και κάνουν μια εκπαίδευση για τους λίγους,μήπως πας σε άλλη χώρα λύκειο ,εσύ στο γελ είσαι ή στο επαλ?
Το ΕΠΑΛ με πέφτει μακριά. Συν τοις άλλοις δεν άπτεται των ενδιαφερόντων μου.
Τζέι,μην κάνεις τη χουχού.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓεΛ μωρέ.
Το ΕΠΑΛ με πέφτει μακριά. Συν τοις άλλοις δεν άπτεται των ενδιαφερόντων μου.
Τζέι,μην κάνεις τη χουχού.
Και εγώ είχα καταλάβει ότι πας γελ αλλά είπα να το σιγουρέψω γιατί είπες αύριο ότι κάνεις πληροφορική ενώ τώρα πια είναι μάθημα επιλογής
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ναι και΄γω μόλις το συνειδητοποίησα.Και εγώ είχα καταλάβει ότι πας γελ αλλά είπα να το σιγουρέψω γιατί είπες αύριο ότι κάνεις πληροφορική ενώ τώρα πια είναι μάθημα επιλογής
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το πρώτο είναι το αλλαγμένο εξώφυλλο του δεύτερου. Κι εμείς το ίδιο είχαμε πέρυσι
Το 2ο εξώφυλλο έχει ιστορία 15 χρόνων Το βιβλίο είναι το ίδιο.
Ναι όντος το ίδιο είναι άλλα είναι χάλια το εξώφυλλο δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είναι αυτό πίσω από τα γράμματα
Ναι και΄γω μόλις το συνειδητοποίησα.
Μήπως έχετε χούντα εσείς και θα σας βάλουν με το ζόρι να κάνετε πληροφορική ώστε να μαζέψει ώρες ο καθηγητής
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Περίμενα περισσότερη συμπαράσταση από ένα πρωτάκι.Μήπως έχετε χούντα εσείς και θα σας βάλουν με το ζόρι να κάνετε πληροφορική ώστε να μαζέψει ώρες ο καθηγητής
Όχι να με χλευάζεις.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περίμενα περισσότερη συμπαράσταση από ένα πρωτάκι.
Όχι να με χλευάζεις.
Οκ θα συμπαρασταθώ,αρχικά ρωτήστε κάποιον καθηγητή αν όντος η πληροφορική έγινε μάθημα επιλογής,για να μην σας πάρω στον λαιμό μου που σίγουρα έγινε αλλά ρωτήστε για καλό και για κακό,δεύτερον πάτε στον διευθυντή σας και κάντε παράπονα,μπορεί όντος να τα έχουν κάνει αυτό που σου είπα για τον καθηγητή, εδώ σε άλλο σχολείο είπαν ότι δεν μάζεψαν δήθεν όσα άτομα χρειαζόντουσαν για να κάνουν τμήμα γερμανικών και πήγε η γερμανικού και διαμαρτυρήθηκε εκτός αν μας έλεγε βλακείες η καθηγήτρια μας
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ νομίζω πως απλώς περιμένουν χαρτί από το Υπουργείο ή κάτι τέτοιο.Οκ θα συμπαρασταθώ,αρχικά ρωτήστε κάποιον καθηγητή αν όντος η πληροφορική έγινε μάθημα επιλογής,για να μην σας πάρω στον λαιμό μου που σίγουρα έγινε αλλά ρωτήστε για καλό και για κακό,δεύτερον πάτε στον διευθυντή σας και κάντε παράπονα,μπορεί όντος να τα έχουν κάνει αυτό που σου είπα για τον καθηγητή, εδώ σε άλλο σχολείο είπαν ότι δεν μαζέψαν δήθεν όσα άτομα χρειαζόντουσαν για να κάνουν τμήμα γερμανικών και πήγε η γερμανικού και διαμαρτυρήθηκε εκτός αν μας έλεγε και βλακείες η καθηγήτρια μας
Στο μεταξύ από το λίγο που είδα έχουμε κάτι μαργαριτάρια..
Μπαίνει ο Μαθηματικός μέσα και αφού είδε 10 άτομα να λύνουμε εξίσωση λέει πάλι καλά.
Θα τον ρωτήσω αύριο.Αν και από τη στιγμή που ψηφίστηκε είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ νομίζω πως απλώς περιμένουν χαρτί από το Υπουργείο ή κάτι τέτοιο.
Στο μεταξύ από το λίγο που είδα έχουμε κάτι μαργαριτάρια..
Μπαίνει ο Μαθηματικός μέσα και αφού είδε 10 άτομα να λύνουμε εξίσωση λέει πάλι καλά.
Θα τον ρωτήσω αύριο.Αν και από τη στιγμή που ψηφίστηκε είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.
Καλά θα κάνεις, εμείς δεν κάναμε τίποτα ακόμα στα μαθηματικά μόνο μας έδωσε τις σελίδες 13-14 και 15 το πάνω να διαβάσουμε
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ούτε καν μας είπε τι να διαβάσουμε.Καλά θα κάνεις, εμείς δεν κάναμε τίποτα ακόμα στα μαθηματικά μόνο μας έδωσε τις σελίδες 13-14 και 15 το πάνω να διαβάσουμε
Εξάλλου είπε ότι ΜΠΟΡΕΙ να μας κάνει αυτός.
Δε συστήθηκε καν. Μας λέει "είμαι ο μαθηματικός" αν ήμουν Γυμνασιόπαιδο θα απαντούσα αλλά δεν το σήκωνε η ατμόσφαιρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.