LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
εε αυτα... μια περιεργεια για τους καθηγητες εχω μονο... ετσι αυτο των πρωτων ημερων... τα υπολοιπα δεν τα θελω....
ΛΟΛ ΡΕ!!!! καλα δεν παιζεται!!χαχα ακριβως το ιδιο πραγμα και σε εμενα ...θυμαμαι περσυ στην τριτη γυμνασιου ολοι λεγαμε να κανουμε καποια πλακα για να αργησουμε..τελικα 5 "αγγελουδια" καταφεραν και πηραν το καπελο του παππα που μας εκανε τον αγιασμο...ποιο ηταν το αποτελεσμα?????να παιζουν τα παιδια ''κοροιδο''με το καπελο του παππα και με τον παππα στην μεση !!!!!!!!!!!!ΤΡΕΛΑ ΓΕΛΙΑ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οι πρώτες μέρες τέλειες! Νέοι καθηγητές, προσπαθούμε να τους ψυχολογήσουμε!
Μετά καταντάει ρουτίνα.
Όπως και να 'χει, καλή σχολική χρονιά να έχετε!
strangegirl097
Νεοφερμένος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Πίσω για τελευταία φορά. YEAH! =D
Pfff όντως. Μου φαίνεται διαφορετικό φέτος το όλο θέμα. Πέρυσι και άλλες χρονιές τέτοια εποχή συνήθως ανυπομονούσα να ανοίξουν, να δω πάλι φίλους, να κάνουμε καμιά πλάκα. Φέτος είναι λίγο μελαγχολικό το κλίμα. Αναρωτιέμαι αν όντως θα μου λείψει το σχολείο, ή όχι, αν πρέπει φέτος να το ευχαριστηθώ για να έχω να θυμάμαι τη 3η λυκείου., αν αν αν αν. Άκυρες σκέψεις μπορώ να πω. Πολλά αν.
Πφφφ νιώθω ότι μεγαλώνω χωρίς να το ξέρω. Ωραίες στιγμές τι να πεις.
milanopassion
Νεοφερμένος
Δεν πειραζει.Παμε για αλλες.Pfff όντως. Μου φαίνεται διαφορετικό φέτος το όλο θέμα. Πέρυσι και άλλες χρονιές τέτοια εποχή συνήθως ανυπομονούσα να ανοίξουν, να δω πάλι φίλους, να κάνουμε καμιά πλάκα. Φέτος είναι λίγο μελαγχολικό το κλίμα. Αναρωτιέμαι αν όντως θα μου λείψει το σχολείο, ή όχι, αν πρέπει φέτος να το ευχαριστηθώ για να έχω να θυμάμαι τη 3η λυκείου., αν αν αν αν. Άκυρες σκέψεις μπορώ να πω. Πολλά αν.
Πφφφ νιώθω ότι μεγαλώνω χωρίς να το ξέρω. Ωραίες στιγμές τι να πεις.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
μην το λες! εγω το εριξα στις εξετασεις!!ναι .....ειναι ωραιες οι πρωτες μερες..με λιγα λογια ριχνεις το γελιο της ζωης σου..
πέεεστα!Αχ! Σχολείο!
Οι πρώτες μέρες τέλειες! Νέοι καθηγητές, προσπαθούμε να τους ψυχολογήσουμε!
Μετά καταντάει ρουτίνα.
Όπως και να 'χει, καλή σχολική χρονιά να έχετε!
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε καλή αρχή σε όσους από σας ειστε μαθητές...
Εγώ δεν είμαι πια και παραδόξως δεν μου λείπει τίποτα. Δεν τους χρωστάω τίποτα...
Χριστίνα...
Νεοφερμένος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Χριστίνα...
Νεοφερμένος
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευτυχως εχω κανονισει απο τωρα: θα παρω ενα σωρο εξωσχολικα βιβλια οταν κατεβω ελλαδα σε λιγες μερες, θα εχω μαζι μου και μπογιες, λευκα φυλλα, μαρκαδορακια... Θα κλεισω και ενα κατασπρο θρανιο (να εχω χωρο να εκφραστω βρε αδερφε ) πισω πισω, ή μαλλον καλυτερα προς τη μεση της ταξης (που εισαι ανευ υποψιας και κρυβεσαι κιολας ) και θα την περασω φινα τη χρονια...
Αντε και μενουν ακομα καμια 700αρια μερες και τελειωνει η ρουτινα του λυκειου...
Καλη χρονια σε ολους σας παιδια! (Και του χρονου με υγεια και χαρα και τα λοιπα και τα λοιπα... )
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξεκινανε τα σχολεια... Πρεπει να μας το θυμιζετε ρε παιδια;
Ευτυχως εχω κανονισει απο τωρα: θα παρω ενα σωρο εξωσχολικα βιβλια οταν κατεβω ελλαδα σε λιγες μερες, θα εχω μαζι μου και μπογιες, λευκα φυλλα, μαρκαδορακια... Θα κλεισω και ενα κατασπρο θρανιο (να εχω χωρο να εκφραστω βρε αδερφε ) πισω πισω, ή μαλλον καλυτερα προς τη μεση της ταξης (που εισαι ανευ υποψιας και κρυβεσαι κιολας ) και θα την περασω φινα τη χρονια...
Αντε και μενουν ακομα καμια 700αρια μερες και τελειωνει η ρουτινα του λυκειου...
Καλη χρονια σε ολους σας παιδια! (Και του χρονου με υγεια και χαρα και τα λοιπα και τα λοιπα... )
Χουλιγκανάκιιι!!Καλή σχολική χρονιά ρεε! χαχαχαχα
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε οχι και χουλιγκανακι
Περσυ ειχαμε μονο ενα στενσιλ του Νταλι και το "Ο σουρρεαλισμος ολους μας ενωνει (και το γνωστο συνθημα παρακατω)"... ε, ισως να ειχαμε και κατι "αλλα"...
Εσυ τυχερη κοροϊδευεις ε; Χαχαχα Πού θα παει ρε; 735 μερες μενουνε περιπου μεχρι την 1η σεπτεμβριου 2012... θα δεις
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
PavloS
Νεοφερμένος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Ωραία΄ήταν φέτος το καλοκαίρι!Δεν ζήτησα κάτι παραπάνω!Υγεία-Πτυχίο στα Ισπανικά-Διάβασμα-Μυτιλήνη!Μια χαρα!Αλλά μέχρι πέρυσι ήθελα πάρα πολύ να ξεκινήσουν τα σχολεία φέτος όμως έχω ένα μικρο μέρχρι μεγάλο δισταγμό!Ίσως είναι το βαρύ πρόγραμμα που θα έχω, δεν ξέρω!Κουράζομαι μονο που το σκέφτομαι!Όχι να μπώ στην ρουτίνα για 9 μήνες!Το πρωινό ξύπνημα,σχολείο,φροντιστήριο,Ισπανικα,Αγγλικα,Computer,Πορτογαλικα!Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι αλλά τι να κάνω!Ή Β Λυκειου είναι δύσκολη χρονιά!Αν και απο φάρσες ένας συμμαθιτής έκανε πλάκες στον Μαθηματικό το τι γέλιο!
Λοιπόν άντε έχουμε ακομα 14 μέρες ακόμα μεχρι να ξεκινήσουμε με γεμάτες μπαταρίες και να βγούμε νικητές!
Καλή σχολική χρονιά!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.