Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Εγω δεν θέλω να ανοίξουν τα σχολεία, γιατί τα έχω βαρεθεί τόσα χρόνια και ειδικά φέτος που δίνω πανελλήνιες και το προγραμά μου θα είναι ιδιαίτερα βαρύ, γιαυτό θέλω η χρονιά να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να ησυχάσω. Άσε που έχω ήδη αρχίσει τα φροντιστήρια εδώ και δυο εβδομάδες και έχω αρχίσει να διαβάζω κανονικότατα, οπότε είναι σαν να έχω αρχίσει ήδη το σχολείο.
Αν δεν ανοίξουν παιδί μου δεν θα τελειώσει ποτέ η χρονιά.
Btw, wtf? Το σκέφτεστε αν θέλετε ή όχι να τελειώσετε το σχολείο; Να πείς ότι είναι καμιά πηγή γνώσης, κανένα δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον. Το πιο δημιουργικό που έχω δει στο σχολείο μας είναι ένα γκράφιτι σ'έναν μεγάλο τοίχο στο προαύλιο.
Πραγματικά θα είναι λύτρωση το τέλος του σχολείου. Και ειλικρινά δεν πρόκειται να μου λείψει καθόλου. =D
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή χρονιά να έχουμε εμείς οι μαθητές και εύχομαι καλή επιτυχία στις πανελλήνιες!!
Κι εμένα θα μου λείψει το καλοκαίρι,οι βόλτες,τα μπάνια (28 μέχρι τώρα )
Δεν έχω ΚΑΜΙΑ όρεξη να διαβάσω!!Τώρα θα πάω και 1η λυκείου και άντε από την αρχή αλλαγή σχολείου,μαθημάτων κτλ.
Πάντως από την άλλη θέλω να ξεκινήσει,για να βρεθώ με κάποιους φίλους απ'το γυμνάσιο,να κάνω νέες γνωριμίες και να δω τι στραβάδια καθηγητές θα έχουμε φέτος (είμαι πολύ κακός; )
Οπότε είμαι και εγώ ο τύπος του παιδιού ''σχολείο για 5 μέρες και καλοκαίρι άλλους 3 μήνες''
Δεν πειράζει..θα περάσει και αυτή η χρονιά χωρίς να το καταλάβουμε..εδώ 3 μήνες καλοκαίρι πέρασε έτσι αστραπή
φετος για ενα περιεργο λογο πιστευω πως η χρονια θα ειναι σουπερ!!!ειναι ισως το γεγονος οτι θα παω στην πρωτη λυκειου..νεοι καθηγητες,νεοι μαθητες....θα ειναι φοβερα..βεβαια στην κορινθο τα λυκεια ειναι μαζι με τα γυμνασια ιδιο προαυλιο αλλα δεν εχει σημασια..το θεμα ειναι να απολαυσουμε την καθε στιγμη και να αφησουμε την χρονια να περασει..!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλα στενοχωριεμαι που φετος θα ειναι η τελευταια χρονια που θα το κανιυμε . ΦΕΤΟΣ σκεφτομαι εκτος απο το παααραααα πολυ διαβασμα να προσπαθησω να κανω οσο μπορω περισσοτερους και καλιτερους φιλους και να κρατησω τις παλιες μου φιλιες (πραγμα δισκολο γιατι ειναι αλλο σχολειο αλλη κατευθυνση αλλο φροντηστηριο ) και να βγαινω οοσοο περισσοτερο μπορω ..!!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι καλύτερες πλάκες, οι ατελείωτες ώρες γέλιου γίνονται στο σχολείο!
Θέλω και εγώ!
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!
busted
Νεοφερμένος
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Δες το αλλιώς: Είναι ωραίες οι αλλαγές στη ζωή μας, διαφορετικά θα ήταν πολύ μονότονη. Τι πιο ωραίο να γνωρίζεις καινούργια πρόσωπα και να κάνεις καινούργιες φιλίες? Δεν είναι πολύ βαρετό να είσαι μόνο με τα ίδια άτομα από τον παιδικό σταθμό ως την Γ λυκείου? Χωρίς αλλαγή στις συνθήκες δεν υπάρχει εξέλιξη (είπε κάποιος τύπος). Για το φροντιστήριο, μήπως βιάζεσαι? Καλή σχολική χρονιά.εγώ φέτος θα πάω πρώτη λυκείου και δυστυχώς με τους περισσότερους συμμαθητές μου χωριστήκαμε αφού ο καθένας πήγε σε άλλο λύκειο και γενικώς δεν μου πολυαρέσουν οι αλλαγές...θα προτιμούσα να πηγαίνω ξανά στο γυμνάσιο...αφήστε που φέτος θα αρχίσω και φροντιστήριο και έχω αγχωθεί για τις επιδόσεις μου...νομίζω πως τα έχω ξεχάσει όλα
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Μεικτά συναισθήματα!
Από τη μια θα βρω τους συμμαθητές μου,μερικοί καινούργιοι καθηγητές τους οποίους προσπαθούμε να τους ψυχολογήσουμε κλπ.
Από την άλλη όμως σιγά σιγά οι ώρες διαβάσματος αυξάνονται,οι καθηγητές έχουν περισσότερες απαιτήσεις κλπ.
Οπότε το καλύτερο είναι να τα ανοίξουν για κανά μήνα και μετά από ένα μεγάλο διαλειμματάκι ας ξανανοίξουν
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
εσεις τι σκεφτεστε να κανετε φετος για να κανετε αυτη τη σχολικη χρονια αξεχαστη??
Δε θέλω να την κάνω αξέχαστη, από τώρα θέλω να την ξεχάσω
τι σας ελειψε απο το σχολειο το καλοκαιρι???
Τίποτα ειλικρινά, διότι ξέρω ότι ό,τι είδα δεν θα το ξαναδώ (Λύκειο γαρ).
τι ταξη θα πατε ?
Πρώτη Λυκείου, υπάρχει ακόμη δρόμος.
αγαπημενα μαθηματα ?
Να φανταστώ τα θετικά, αν και δεν μπορώ να τα πω ακριβώς "αγαπημένα" γιατί είναι τα μαθήματα στα οποία βαριέμαι λιγότερο.
Μπα αυτό δεν θέλω καν να το σκεφτώ, το αφήνω κι ό,τι έρθει, εξάλλου τα καλύτερα αστεία και οι αξέχαστες στιγμές δεν προγραμματίζονται .φαρσες,αστεια ..μπορειτε να πειτε καθε αξεχαστη στιγμη που θα ΘΕΛΑΤΕ να γινει και ΦΕΤΟΣ..!!!!
Καλή χρονιά κι από δω etc. etc., καλό κουράγιο (κυρίως) στους τελειόφοιτους - υποψήφιους για τις Πανελλήνιες.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος
JoJoanna
Νεοφερμένος
Άντε και... καλή σχολική χρονιά !!
Piranha
Νεοφερμένος
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Να σας πω την αλήθεια θέλω να ανοίξουν!!!
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.