Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ'ευχαριστώ πολύ Χριστιάννα.:thanks:Bασικά ο Banksy είναι street (graffiti) artist. =]
Είδα κι άλλα έργα του κι κατενθουσιάστηκα!Μερικά τα ήξερα ήδη αλλά δεν γνώριζα οτι ήταν δικά του.
Παραθέτω κι εγώ κάποια βιογραφικά του για όποιον ενδιαφέρεται και βαριέται να ψάξει στο google :
https://el.wikipedia.org/wiki/Banksy
https://en.wikipedia.org/wiki/Banksy
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgegabgab
Νεοφερμένος
Bασικά ο Banksy είναι street (graffiti) artist. =]
Μα γι αυτο δεν τον ανέφερα με τους υπόλοιπος και είπα οτι απλώς ανατρέπει.Ο λόγος που παρέθεσα τα έργα του είναι οτι μιλάμε για πίνακες που έγιναν μέσα απο συναισθήματα (και φυσικά γιατί είχε προαναφερθεί ο πίνακας του Βαν Κόγκ με τα ηλιοτρόπια, οπότε μου φάνικε οτι θα εξέφραζε την ίδια την νοοτροπία της δημιουργικότητας ο πίνακας με την νέα παρέμβαση... του Banksy. Έτσι κι αλλιώς το θέμα δεν περιορίζει, αν δεν κάνω λάθος φυσικά το πεδίο εργασίας των καλιτεχνών(street artist)!
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικά!Ό,τι θέλετε μπορείτε να ποστάρετε.Αρκεί να έχει σχέση με τη ζωγραφική-σε όποιο είδος κι αν ανήκει αυτή.Έτσι κι αλλιώς το θέμα δεν περιορίζει, αν δεν κάνω λάθος φυσικά το πεδίο εργασίας των καλιτεχνών(street artist)!
Πολύ ωραίος ο Banksy!Μπράβο που τον ανέφερες.
georgegabgab
Νεοφερμένος
tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτη η εικονα για καποιο λογο μου εχει μεινει στο μυαλο...
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
https://gangster95.deviantart.com/gallery/ ολοι ειναι δικοι μου! περιμενω την γνωμη σας>!
Πολύ καλοί... Μου άρεσαν ιδιαίτερα ο παπαγάλος, λόγω χρωμάτων και ζωντάνιας και το sunset... Το sunset, μου θύμισε κάτι από Βασιλιά των Λιονταριών.
Βέβαια, είμαι μια απλή θεατής των έργων, δεν έχω κάποια γνώση επί του θέματος ούτε ασχολούμαι ιδιαίτερα, αλλά μου άρεσαν αρκετά.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ευχαριστω πολυ!!!!!!:thanks: και ερχονται και νεα εργα!Πολύ καλοί... Μου άρεσαν ιδιαίτερα ο παπαγάλος, λόγω χρωμάτων και ζωντάνιας και το sunset... Το sunset, μου θύμισε κάτι από Βασιλιά των Λιονταριών.
Βέβαια, είμαι μια απλή θεατής των έργων, δεν έχω κάποια γνώση επί του θέματος ούτε ασχολούμαι ιδιαίτερα, αλλά μου άρεσαν αρκετά.
-----------------------------------------
https://gangster95.deviantart.com/gallery/ ολοι ειναι δικοι μου! περιμενω την γνωμη σας>!
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
anna_md
Δραστήριο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
υπάρχει όμως ήδη ανοιχτό θέμα
indiespyllak
Εκκολαπτόμενο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λευτερή πολύ ωραίοι οι πινακές σου!
υπάρχει όμως ήδη ανοιχτό θέμα
Πολύ ωραίοι πίνακες gangster!!Κι εγώ ζωγραφίζω αλλά το τελευταίο καιρό τα χω παρατήσει...Αυτό που ξεχώρισα ήταν το sunset και το peace! Φοβερά! Συγχατητήρια!
ευζαριστω πολυ παιδια!!!:thanks: να΄στε καλα! και εμενα το sunset ειναι απο τα αγαπημενα μου!!! και ερχονται και νεα πιο ωραια εργα!μπραβο Λευτερη! Ειναι πολυ καλοι ...Μου αρεσε ιδιαιτερα ο πρωτος και αυτος με τον παπαγαλο:no1::no1:
-----------------------------------------
https://gangster95.deviantart.com/gallery/ ολοι ειναι δικοι μου! περιμενω την γνωμη σας!
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
και οτι εχει να κανει με το ρομαντισμο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.