Anarki
Διάσημο μέλος
Τραγικό τελείως. Ποιός το πρότεινε αυτό το πράγμα;Εμ... ναι!
Πήγαινε στις διαλέξεις, κάνε τις ασκήσεις, διάβασε λίγο και το πέρασες το μάθημα. Αν έχεις πρόβλημα κάπου ρωτάς κάποιον συμφοιτητή ή τον καθηγητή.
Τι φροντιστήρια, αν είναι δυνατόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Απλά μες στην εξεταστική το πρωτοέπιασα (Ανάλυση ΙΙ) γι' αυτό έπεσε η "πρόταση".
Το ποιος το 'πε.... συγγενής!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ύλη μια χαρά βγαίνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Εγώ ξεκίνησα το Σεπτέμβριο μαζί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς το διάβασμα. Χρόνος υπάρχει ΑΠΕΙΡΟΣ. Και τις εξόδους μου έκανα, και στα μπαράκια πήγα, και με το συγκρότημά μου ασχολήθηκα.
Μην ακούτε παπαρολογίες και υπερβολές που σας αγχώνουν. Το κλειδί είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα, η σωστή αξιοποίηση του χρόνου.
Το καλοκαίρι σας περιμένει να το απολαύσετε !!! Μη το σπαταλάτε σε μαθήματα, ΔΕΝ αξίζει ! Θα πάνε όλα καλά !!
Ένας που έδωσε παν/δικες φέτος.
maria122132
Νεοφερμένος
Μην ακούτε αυτούς που κάθονται και σκοτώνονται απ' τον Ιούνιο του προηγούμενου έτους και βιάζονται για τελειώσουν την ύλη. Αυτά είναι υπερβολές, βίτσια γονέων, έλλειψη ιεράρχισης βασικών στόχων, κ.ό.κ.
Η ύλη μια χαρά βγαίνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Εγώ ξεκίνησα το Σεπτέμβριο μαζί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς το διάβασμα. Χρόνος υπάρχει ΑΠΕΙΡΟΣ. Και τις εξόδους μου έκανα, και στα μπαράκια πήγα, και με το συγκρότημά μου ασχολήθηκα.
Μην ακούτε παπαρολογίες και υπερβολές που σας αγχώνουν. Το κλειδί είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα, η σωστή αξιοποίηση του χρόνου.
Το καλοκαίρι σας περιμένει να το απολαύσετε !!! Μη το σπαταλάτε σε μαθήματα, ΔΕΝ αξίζει ! Θα πάνε όλα καλά !!
να σημειώσουμε ότι θα βγάλει και 19++
το καλύτερο παράδειγμα:no1:
Nad
Νεοφερμένος
Μην ακούτε αυτούς που κάθονται και σκοτώνονται απ' τον Ιούνιο του προηγούμενου έτους και βιάζονται για τελειώσουν την ύλη. Αυτά είναι υπερβολές, βίτσια γονέων, έλλειψη ιεράρχισης βασικών στόχων, κ.ό.κ.
Στέλιο δεν είναι έτσι δυστυχώς. Αν δεν ξεκινήσεις την ύλη από το καλοκαίρι, θα είναι μετά πολύ πιεστικό κι αγχωτικό. Αυτό που λες εσύ μπορούν να το κάνουν μόνο όσοι έχουν την ικανότητα να ακολουθούν πιστά ένα αυστηρό πρόγραμμα χρόνου και διαβάσματος. Εσύ έχεις χαρισματικό μυαλό και σίγουρα τα κατάφερες άψογα. Από κει και πέρα, πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να στρωθεί μόνος του 9 μόνο μήνες και να βγάλει τέτοια ύλη από το μηδέν.
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
άλλος ένας εδώ! δεν έκανα καλοκαίρι τίποτα, και τελείωσα την ύλη πρώτη φορά 1-5 φλεβάρη. και ελεύθερος χρόνος υπάρχει και χρονος για επανάληψη.βέβαια ανάλογα με τον καθέναν...
ακόμα μαθηματικά γενικής άρχισα να διαβάζω ουσιαστικά απο το γενάρη. Η ύλη μου βγήκε πολύ εύκολα, χωρις φροντ. Εμένα μου ''βγήκε'' και έγραψα πολύ καλά, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ όμως! Κανονικά απο το Σεπτέμβρη, ειδικά για μαθητές της θεωρητικής που επιλέγουν μαθηματικα!
Orlando
Δραστήριο μέλος
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέλος πάντων, εγώ δεν είμαι τόσο κατά της προετοιμασίας, αλλά είμαι κατά της υπερβολής.
Παν μέτρον άριστον, όπως είθισται να λέγεται άλλωστε!
Στέλιος
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο οτι καταλαβα, θα κανουμε τα πρωτα κεφαλαια μες το καλοκαιρι ή κατι τετοιο...
Ολη την ύλη????
τρελα σκέτη......
Αλλα ενταξει αυτό παει να πει οτι θα γκαβωθω τελειως? οτι θα κλεισω μες στο σπίτι?
νομιζω τα παραλετε, και δεν ξερω γιατι...
Δειτε Θα κανω μαθημα καθε πρωι για 2 ωριτσες....
Θα διαβαζω χαλαρα στο σπιτι μια ωριτσα περιπου...
ΕΕ σιγα!!!!
Αντι να κοιμαμαι ως της 12 το μεσημερι, θα τα κανω αυτα το πρωι!! και με τα και μπανιο εχει, και μπαλα, και με το συγκροτημα θα ασχοληθω, και χαβαλε και οτιδηποτε.....
starhar
Νεοφερμένος
Εγώ πάντως που δεν έχω πάει ποτέ σε φροντιστήριο και έδωσα φέτος πανελλαδικές στα μαθήματα της θετικής τα έχω πάει καλά - και έγινε και ένας μήνας κατάληψη (με αποτέλεσμα να κάθομαι επί ένα μήνα χωρίς να προχωρώ παρακάτω στην ύλη).
Συνιστώ: Πανελλήνιες χωρίς φροντιστήριο.
Σκεφτείτε άλλωστε ότι αν κανένας μαθητής δεν πήγαινε σε φροντιστήριο πόσο πολύ θα έπεφταν οι βάσεις... Δεν θα το χρειαζόταν κανείς πια... Εσείς τα τροφοδοτείτε!
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δες λίγο στην προηγούμενη σελίδα τα posts της Nad!!
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΑιδιά εγώ αυτό που θα κάνω είναι να κάνω περιπου ένα μήνα στο καλοκαίρι....
Απο οτι καταλαβα, θα κανουμε τα πρωτα κεφαλαια μες το καλοκαιρι ή κατι τετοιο...
Ολη την ύλη????
τρελα σκέτη......
Αλλα ενταξει αυτό παει να πει οτι θα γκαβωθω τελειως? οτι θα κλεισω μες στο σπίτι?
νομιζω τα παραλετε, και δεν ξερω γιατι...
Δειτε Θα κανω μαθημα καθε πρωι για 2 ωριτσες....
Θα διαβαζω χαλαρα στο σπιτι μια ωριτσα περιπου...
ΕΕ σιγα!!!!
Αντι να κοιμαμαι ως της 12 το μεσημερι, θα τα κανω αυτα το πρωι!! και με τα και μπανιο εχει, και μπαλα, και με το συγκροτημα θα ασχοληθω, και χαβαλε και οτιδηποτε.....
έτσι..και δευτέρα δεν θα έχουμε εμείς μάθημα,να πηγαίνουμε πουθενά κανα 3ημερο..χαλαρά πράγματα
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
έτσι..και δευτέρα δεν θα έχουμε εμείς μάθημα,να πηγαίνουμε πουθενά κανα 3ημερο..χαλαρά πράγματα
εμ χαλαρά....
Και πέραν αυτού, όσοι λέτε να διαβάσουμε μόνοι μας, δεν δεν πιστεύω να το λετε σοβαρα....Εκτος αν εχετε το σουπερ σχολείο!!
Στο δικο μας, (Δημόσιο πάω) δεν μπορεις να πεις οτι γινεται και ΤΟ μάθημα...οπότε αναγκαστικά φροντηστηριο θα πας.....Καλα αυτό ομως με τα φροντηστήρια δεν είναι του θέματος..
On topic, ο καθένας κάνει οτι πιστεύει καλύτερα για τον εαυτό του, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, εκτος και αν είπαμε , προσπαθησεις να βγαλεις ολη την ύλη το καλοκαιρι.αυτο είναι παραλογο, μεσα σε ενα μήνα δεν υφίσταται...
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
crazy lover
Δραστήριο μέλος
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω σκοπό να μην κάνω τιποτα ολο τον Ιούλιο..τον Αυγουστο θα διαβασω..
Εμεις παλι θα κανουμε τον Ιουλιο, και θα καθομαστε τον Αυγουστο
evelina
Νεοφερμένος
Τελειώνω φέτος την Β' λυκείου. Στο σχολείο μου,οι καθηγητές δεν είναι και ιδιαίτερα καλοί (βασικά δεν είναι καθόλου μεταδοτικοί - όχι όλοι, μην τους πάρει όλους η μπάλα ). Στο φροντιστήριο μου, έκανα παράλληλα προετοιμασία της Γ' Λυκείου (χημεία πρώτο κεφάλαιο, μαθηματικά πρώτο και φυσική 5ο χωρίς doppler, καθώς και κάτι λίγα απο πρώτο).
Τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι, σκέφτομαι να βγάλω αν όχι ολόκληρη, τουλάχιστον τα 2-3/4 της ύλης, γιατί ξέρω πως θα μου φανεί πολύ δύσκολη.
Είναι υπερβολή?
Προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετη σε αυτή σου τη σκέψη γιατί το καλοκαίρι είναι για να ξεκουραστείς , να διασκεδάσεις με τους φίλους σου , να περάσεις λίγο ανέμελα...Απο τέλη Αυγούστου μέχρι αρχές Μαϊου θα ξεσκιστείς στο διάβασμα οπότε δεν υπάρχει λόγος να αρχίσεις νωρίτερα κατα τη δική μου πάντα άποψη.Αν ακολουθήσεις συστηματικό διάβασμα θα πετύχεις σίγουρα και δεν θα έχεις κουραστεί απο τη μέση της χρονιάς...Η απόφαση δική σου.
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.