fenia21567
Νεοφερμένος
λοιπον 14 ιουνιου μεχρι 14 ιουλιου τα μαθηματα και μετα παλι απο 16 αυγουστου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα εχω βγαλει την υλη της β λυκειου στην φυσικη κατευθυνσης και σε δυο βδομαδες σκεφτομαι να μπω στην υλη της τριτης (φυσικη κατευθυνσης) και το θεωρουσα σχεδον δεδομενο οτι απο το καλοκαιρι(αρχες αρχες μετα το τελος των εξετασεων για τη β) θα αρχισω και τα υπολοιπα μαθηματα...αλλα οι καθηγητες μου και αρκετοι φιλοι μου μού λένε οχι...τωρα τι κανουμε???εγω εξακολουθω να νιωθω οτι πρεπει να αρχισω ομως...
γιωργος, in flames gn
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια ειμαι και γω β λυκειου και εχω ακριβως τον ιδιο προβληματισμο...
βασικα εχω βγαλει την υλη της β λυκειου στην φυσικη κατευθυνσης και σε δυο βδομαδες σκεφτομαι να μπω στην υλη της τριτης (φυσικη κατευθυνσης) και το θεωρουσα σχεδον δεδομενο οτι απο το καλοκαιρι(αρχες αρχες μετα το τελος των εξετασεων για τη β) θα αρχισω και τα υπολοιπα μαθηματα...αλλα οι καθηγητες μου και αρκετοι φιλοι μου μού λένε οχι...τωρα τι κανουμε???εγω εξακολουθω να νιωθω οτι πρεπει να αρχισω ομως...
γιωργος, in flames gn
Πότε σου λένε να ξεκινήσεις;
Morphinr
Νεοφερμένος
παιδια ειμαι και γω β λυκειου και εχω ακριβως τον ιδιο προβληματισμο...
γιωργος, in flames gn
E αν το νιωθεις ξεκινα και ας τους αλλους να λενε..
HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλος, αν πήξεις το καλοκαίρι, θα κρασάρεις γρήγορα τον χειμώνα που είναι φυσικά χειρότερο. Χρόνος υπάρχει. Συστηματικό και ποιοτικό διάβασμα και όλα καλά θα πάνε
220volt
Νεοφερμένος
ApUtIf
Νεοφερμένος
θα κάνω 23/6-25/7
θερινά, και μετά από 1/6 κανονικά.
πιστεύω για τις σχολές που θέλω, που είναι κάπου στις 17 χιλιάδες μόρια, είναι καλά.
το χειμώνα πέρα από φροντιστήρια θα κάνω και κάποια ιδιαίτερα στην κατεύθυνση(θετική).
φυσικά αυτά θα συνοδευτούν με πολύ διάβασμα, αφού φυσικά όσα φροντιστήρια και να κάνεις, αν δεν διαβάσεις και ασχοληθείς, δεν κάνεις τίποτα.
τώρα, το να βγάλεις ΟΛΗ την ύλη σε ένα καλοκαίρι είναι υπερβολή, δεν θα αφομοιώσεις τίποτα...καλύτερα 1-2 κεφάλαια και καλά...
αυτά από εμένα!
myrtob
Νεοφερμένος
:no1:και όπως προαναφέρθηκε το να βγαλει κάποιος την ύλη νωρίς δε σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ!είναι τόση η ύλη των μαθηματικών πχ που αν δεν την πας σιγά σιγά να την εμπεδώσεις στο τέλος τα μπερδεύεις!Γιατί να βιάζεσαι?
mboulis
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
Έτσι δημιουργούνται οι απελπισμένοι μαθητές που μετά μετατρέπονται σε τουρίστες φοιτητές γιατί (δικαίως ίσως) έχουν σιχαθεί το διάβασμα και θέλουν να ξεκουραστούν.Α.... Και μην ακούς μ.....ες περι καλοκαιρινής ξεκούρασης!!!! Πέσε με τα μούτρα κ από το επόμενο καλοκαίρι θα απολαμβάνεις!!!!!
Με μέτρο τα πάντα.
myrtob
Νεοφερμένος
Έτσι δημιουργούνται οι απελπισμένοι μαθητές που μετά μετατρέπονται σε τουρίστες φοιτητές γιατί (δικαίως ίσως) έχουν σιχαθεί το διάβασμα και θέλουν να ξεκουραστούν.
Με μέτρο τα πάντα.
Σωστά!Ειδικά αν θέλει να περάσει ιατρική μετά θα έχει σχεδόν το ίδιο διάβασμα!Δε σημαίνει ότι στην 3η λυκείου τελειώνει το διάβασμα!
Pablito
Νεοφερμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Oh yes, πολύς κόσμος νομίζει ότι μετά τις Πανελλήνιες τελειώνει το όποιο διάβασμα έχει να κάνει στη ζωή του.Σωστά!Ειδικά αν θέλει να περάσει ιατρική μετά θα έχει σχεδόν το ίδιο διάβασμα!Δε σημαίνει ότι στην 3η λυκείου τελειώνει το διάβασμα!
Το πότε θα βρεθείτε τέλος του 2ου εξαμήνου (οι "τουρίστες" που 'πε ο Αλέξης) με 10 χρωστούμενα ούτε που θα το καταλάβετε!
mboulis
Νεοφερμένος
myrtob
Νεοφερμένος
ellaki
Νεοφερμένος
αν θες τη γνώμη μου, ούτε με σφαίρες δε θα το έκανα... είπαμε σε μια κ...σχολή στοχεύουμε να μπούμε δε θα καταστρέψουμε και τις ζωές μας και επιπλέον έχοντας εμπειρία από τον αδερφό μου ξέρω ότι η ύλη βγαίνει και έβγαλε και 18.300 μόρια πέρσι, μια χαρά, με διάβασμα σε λογικά πλαίσια.
εγώ πάντως αυτό το καλοκαίρι δεν το χάνω ...θα του δώσω να καταλάβει!!
it's your choice!
zerard
Νεοφερμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τώρα πια που στο Πανεπιστήμιο έμαθα να διαβάζω μόνος μου, η διαφορά έχω να πω είναι πραγματικά ασύγκριτη. Γνωστοί μου μου 'λεγαν σε κάποια μαθήματα να πάω φροντιστήριο για "να μου μάθουν τα κόλπα" (??), αλλά προτίμησα να ψάξω μόνος μου να δω τι παίζει, να δω τη φιλοσοφία των θεμάτων, κοκ.
Γενικά, για όποιον ξέρει να διαβάζει μόνος του, είναι περιττό το φροντιστήριο, τουλάχιστον στην Τεχνολογική. Αυτό είναι η προσωπική μου γνώμη φυσικά και δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι universally true.
Τώρα για το καλοκαίρι.... ο ανθρώπινος εγκέφαλος ΔΕΝ είναι "σχεδιασμένος" για να διαβάζει 12 μήνες το χρόνο. Εγώ με τα 2 μαθήματα της Τεχνολογικής (ΑΕΠΠ και ΑΟΔΕ) πχ τα ξεκίνησα από μέσα Σεπτέμβρη και δεν είχα κανένα πρόβλημα στο τέλος - και τα δούλεψα μόνος μου μάλιστα: ΑΟΔΕ δεν χρειάζεται και ΑΕΠΠ οι περισσότεροι καθηγητές έλεγαν @@, οπότε έψαξα μόνος μου τι έπαιζε.
Anarki
Διάσημο μέλος
Στο πανεπιστήμιο αυτό;Γνωστοί μου μου 'λεγαν σε κάποια μαθήματα να πάω φροντιστήριο για "να μου μάθουν τα κόλπα" (??), αλλά προτίμησα να ψάξω μόνος μου να δω τι παίζει, να δω τη φιλοσοφία των θεμάτων, κοκ.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Εμ... ναι!Στο πανεπιστήμιο αυτό;
Πάντως για το σχολικό επίπεδο, τουλάχιστον ΑΕΠΠ και ΑΟΔΕ δεν χρειάζεται. ΑΟΔΕ την πιάνεις μόνος σου, ενώ στην ΑΕΠΠ.... well, εδώ βασικά χρειάζεται καλό ψάξιμο. Γιατί ο καθένας διδάσκει το μάθημα διαφορετικά και με λάθη (πχ "δήλωση μεταβλητών σε αλγόριθμο" κοκ).
Εγώ ΑΕΠΠ είχα αρχικά έναν φοβερό τύπο (από ΗΜΜΥ Ξάνθης) ο οποίος μας πήγαινε κατά γράμμα του βιβλίου. Ε, μετά έφυγε (διορίστηκε), ήρθε μία που δεν ήξερε που παν τα 5, οπότε άρχισα να το ψάχνω μόνος μου και να λιώνω το βιβλίο (συν έστελνα 5-6 μέιλ ).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.