monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
27-07-22
21:52
Να γινετε να βριζετε εμας τα παιδια σας που εχουμε τα αγχη μας !Αχαχαχαχαχα έχω κι άλλες δύο φίλες......να έρθει να γίνουμε πολλές....
Guest 004218
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
27-07-22
21:53
Θέλω λίγο να χαλαρώσετε γιατί δεν θα προλάβετε να πάτε στις σχολές με τέτοιο άγχος
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
27-07-22
21:54
Εγώ δεν βρίζω τα παιδιά ποτέ.....αυτόν τον Φλωροπουλο βρίζω κακό χρόνο να 'χει που με πέθανε σήμερα....Να γινετε να βριζετε εμας τα παιδια σας που εχουμε τα αγχη μας !
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,837 μηνύματα.
27-07-22
21:55
Εκανα το λάθος να ανοίξω το θρεντ και αγχώθηκα και γω τώρα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
27-07-22
21:57
Εγώ εντωμεταξύ δεν έδωσα καν φέτος yet here I am ανυπομονώντας για τις βάσεις
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,198 μηνύματα.
27-07-22
21:59
Συμπάσχεις μαζί μας, θα κοιτάξουμε του χρόνου τέτοιες μέρες να ανταποδώσουμε!Εγώ εντωμεταξύ δεν έδωσα καν φέτος yet here I am ανυπομονώντας για τις βάσεις
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
27-07-22
22:00
Εσύ τι αγχώνεσαι καλε;;;; πιο σίγουρος από εσένα ουδείς!!!! Μη μας διαβάζεις παιδάκι μου θα σε παλαβωσουμε και θα μας κυνηγάει η μάνα σου αχ Παναγία μου......το μουρλαναμε το παιδί.....Εκανα το λάθος να ανοίξω το θρεντ και αγχώθηκα και γω τώρα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ααααααα χειροτερεύει επικίνδυνα η κατάσταση όλων εδώ μέσα......Εγώ εντωμεταξύ δεν έδωσα καν φέτος yet here I am ανυπομονώντας για τις βάσεις
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,837 μηνύματα.
27-07-22
22:03
Θ-Ε-Α, υποκλίνομαιΕσύ τι αγχώνεσαι καλε;;;; πιο σίγουρος από εσένα ουδείς!!!! Μη μας διαβάζεις παιδάκι μου θα σε παλαβωσουμε και θα μας κυνηγάει η μάνα σου αχ Παναγία μου......το μουρλαναμε το παιδί.....
Ααααααα χειροτερεύει επικίνδυνα η κατάσταση όλων εδώ μέσα......
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,198 μηνύματα.
27-07-22
22:04
Ομαδική παράκρουση στο θρεντ, όντως Αχ μακάρι να είμαστε όλοι χαρούμενοι σε 1-2 μέρες
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
27-07-22
22:04
Ρε πακ τι θες εσυ (εννοω σχολη!) και αγχωνεσαι τοσο μαρη;
Pak
Επιφανές μέλος
27-07-22
22:06
Αυτό δεν είναι το αγχωμένο μου, κουλ είμαι. Επρεπε να με έβλεπες πριν βγουν οι βαθμοίΡε πακ τι θες εσυ (εννοω σχολη!) και αγχωνεσαι τοσο μαρη;
Κτηνιατρική ΑΠΘ θέλω και είμαι 400 κάτι μόρια πάνω σε σχέση με πέρσι
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
27-07-22
22:06
Καλά κάτσε να βγει αληθινός αυτός ο Φλωροπουλος (θου Κύριε) και θα με δεις στο δελτίο των 9 οχι Θεα αλλά τρελή......Θ-Ε-Α, υποκλίνομαι
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
27-07-22
22:09
Εισαι δυναμη ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥΣΣΣΣΑυτό δεν είναι το αγχωμένο μου, κουλ είμαι. Επρεπε να με έβλεπες πριν βγουν οι βαθμοί
Κτηνιατρική ΑΠΘ θέλω και είμαι 400 κάτι μόρια πάνω σε σχέση με πέρσι
Σορρυ μανα , θα σου κλεψω το σποτλαιτΚαλά κάτσε να βγει αληθινός αυτός ο Φλωροπουλος (θου Κύριε) και θα με δεις στο δελτίο των 9 οχι Θεα αλλά τρελή......
Poirot
Περιβόητο μέλος
27-07-22
22:10
Είδα λίγο τις περσινές του προβλέψεις και ως επί το πλείστον οι βάσεις ήταν είτε χαμηλότερες, είτε κοντά στο κάτω όριο. Π.χ. για Ιατρική Αθήνας είχε δώσει 18.900-19.100 (στο 18.8κάτι αν θυμάμαι καλά είχε κλείσει), για Νομική Αθήνας 18.100-18.300 και έκλεισε πάλι πιο κοντά στο κάτω όριο, 18.157Καλά κάτσε να βγει αληθινός αυτός ο Φλωροπουλος (θου Κύριε) και θα με δεις στο δελτίο των 9 οχι Θεα αλλά τρελή......
kost28
Νεοφερμένος
Ο kost28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
27-07-22
22:11
Μεταδοτικό το στρες τελικά Η ««« αγωνία» » » μου ( πολλά εισαγωγικά) είναι να δω αν θα είμαι στην 1η δεκάδα-πεντάδα-ίιιιισως και 1ος στη Φαρμακευτική ΕΚΠΑ (μεγάλο ίσως).
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
27-07-22
22:12
Εγω θα νοιαζομουν αρχικα να ειμαι στις επιλογες χαχαχαχα ολα τα αλλα ειναι ασημανταΜεταδοτικό το στρες τελικά Η ««« αγωνία» » » μου ( πολλά εισαγωγικά) είναι να δω αν θα είμαι στην 1η δεκάδα-πεντάδα-ίιιιισως και 1ος στη Φαρμακευτική ΕΚΠΑ (μεγάλο ίσως).
kost28
Νεοφερμένος
Ο kost28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
27-07-22
22:13
Εννοείται, για την πλάκα της υπόθεσης xDΕγω θα νοιαζομουν αρχικα να ειμαι στις επιλογες χαχαχαχα ολα τα αλλα ειναι ασημαντα
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
27-07-22
22:13
Μπορείς να μου τις στείλεις τις περσινές; Δεν τις βρήκα κάπουΕίδα λίγο τις περσινές του προβλέψεις και ως επί το πλείστον οι βάσεις ήταν είτε χαμηλότερες, είτε κοντά στο κάτω όριο. Π.χ. για Ιατρική Αθήνας είχε δώσει 18.900-19.100 (στο 18.8κάτι αν θυμάμαι καλά είχε κλείσει), για Νομική Αθήνας 18.100-18.300 και έκλεισε πάλι πιο κοντά στο κάτω όριο, 18.157
Poirot
Περιβόητο μέλος
27-07-22
22:14
Συγχαρητήρια από τώρα τότε!Μεταδοτικό το στρες τελικά Η ««« αγωνία» » » μου ( πολλά εισαγωγικά) είναι να δω αν θα είμαι στην 1η δεκάδα-πεντάδα-ίιιιισως και 1ος στη Φαρμακευτική ΕΚΠΑ (μεγάλο ίσως).
Εμένα με νοιάζει, όπως είχε πει κάποια στιγμή η αγαπητή @Pak και θυμάμαι την έκφραση, να περάσω στη σχολή, κι ας κλείσω και την πόρτα καθώς μπαίνω!
Βεβαίως, εδώ!Μπορείς να μου τις στείλεις τις περσινές; Δεν τις βρήκα κάπου
georgios03
Νεοφερμένος
Ο georgios03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
27-07-22
22:15
μορια;Μεταδοτικό το στρες τελικά Η ««« αγωνία» » » μου ( πολλά εισαγωγικά) είναι να δω αν θα είμαι στην 1η δεκάδα-πεντάδα-ίιιιισως και 1ος στη Φαρμακευτική ΕΚΠΑ (μεγάλο ίσως).
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 197 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- kost28
- Joji
- Aggel0sss
- infection54
- jimis2001
- KALA1
- Πικλιδιος
- Nikos_81
- Quincy
- Praxis
- BillyTheKid
- George.S
- thesecretfemme
- giannhs2001
- Christos1971
- Τρελας123
- Ioanna98
- brizoulis
- georgios03
- Marple
- marakiloveee
- sophiaa
- spring day
- Πα.Κ
- KingPoul
- Panagiotis849
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- oups
- Ody24
- constansn
- Αναστασία197
- ggl
- Citylights
- eukleidhs1821
- Nala
- katerinavld
- Ismhnhpapa
- augustine
- Arvacon
- fmarulezkd
- Drglitterstar
- Athens2002
- Unboxholics
- azula
- PanosBat
- nicole1982
- theodoraooo
- alpha.kappa
- Σωτηρία
- Nikoletaant
- Billys 13
- Rene2004
- Alin22
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Pharmacist01
- Nickt23
- calliope
- Theo1
- angeloskar
- Απροσάρμοστη
- natalix
- nimbus
- Phys39
- PanPan
- charmander
- niaou
- VFD59
- george777
- bruh_234
- Mariap.
- Sherlockina
- Annou1
- Kitkat2000
- Makisd
- endosporia
- Jose13
- Yiorgosk
- emilyfan85
- Nickof21
- Johanna Mark
- Nefeloula
- Αριάνα123
- Mammy Nun
- valantis21
- Than003
- Giii
- Vickyoustgl
- Chris9
- NikoBellic
- Markiz
- dim6
- Ameliak
- angies
- Fara
- xakounaamatata
- marianna04
- Ελεγκολόγος
- GeorgePap2003
- Μικρή πεταλούδα
- Kemi
- margik
- argy
- nucomer
- JasonPap
- Gxatzis
- roud
- Specon
- Παναγιώτης L
- Dimitris2001
- Eleftheria2
- jim2015
- Meow
- natasoula...
- ΘανάσοςG4
- Georgekk
- SlimShady
- chochoru
- GabrielaM
- paulkin94
- rempelos42
- pinelopikaxrila20@gm
- snowy
- Tzwrtzina!
- Alexecon1991
- la loquera
- Kostakis45
- Έμμα
- ioanna06
- J.Cameron
- anakiriak@yahoo
- Hased Babis
- buffon85
- korlef
- ilal
- Viedo
- Sminagos
- Miranda32
- parrot/παπαγάλος
- Dion G.
- KaterinakiL
- Maynard
- xraxra
- kiyoshi
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.