Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 889 μηνύματα.
27-07-22
21:27
Βάσεις 2022: Έτοιμο το results minedu και τα SMS - Τελευταίες εκτιμήσεις ανά Επιστημονικό Πεδίο
Έτοιμη είναι η εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr για τις βάσεις 2022 - Πώς θα δείτε σε ποια Σχολή περάσατε - Αναλυτικές εκτιμήσεις ανά Επιστημονικό Πεδίο
www.neolaia.gr
Λέτε να βγουν αύριο;
Nikoletaant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoletaant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
27-07-22
21:29
Έχω ενα προαίσθημα για αύριο...
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,288 μηνύματα.
27-07-22
21:30
Συνήθως τι ώρα βγαίνουν ?
marakiloveee
Δραστήριο μέλος
Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα.
27-07-22
21:30
Παιδιά εγώ έχω μόνο άγχοςΈχω ενα προαίσθημα για αύριο...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΠρωίΣυνήθως τι ώρα βγαίνουν ?
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,198 μηνύματα.
27-07-22
21:31
Έχω κι εγώ ένα gut feeling τέτοιο, αλλά δεν ξέρω σαν ότι θα είναι να βγούνε Παρασκευή και θα κάνουν έκπληξη Πέμπτη απόγευμαΈχω ενα προαίσθημα για αύριο...
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
27-07-22
21:33
ΣΤΟΠ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΑΑΑΑΑ
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,198 μηνύματα.
27-07-22
21:36
Σκέψου ότι θα έρθουν ταχύτερα οι πανηγυρισμοίΣΤΟΠ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΑΑΑΑΑ
marakiloveee
Δραστήριο μέλος
Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα.
27-07-22
21:39
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ
Υ.Γ (ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ)
Nikoletaant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoletaant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
27-07-22
21:39
Και εγω, με χει φαει το αγχοςΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
27-07-22
21:40
Μακάρι!!!! Για να μην πάρω άλλα υπογλώσσιαΒάσεις 2022: Έτοιμο το results minedu και τα SMS - Τελευταίες εκτιμήσεις ανά Επιστημονικό Πεδίο
Έτοιμη είναι η εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr για τις βάσεις 2022 - Πώς θα δείτε σε ποια Σχολή περάσατε - Αναλυτικές εκτιμήσεις ανά Επιστημονικό Πεδίοwww.neolaia.gr
Λέτε να βγουν αύριο;
Ω ρε συννεφιασε ο Παρνασσός.....(που έλεγε και η Βλαχοπουλου...)
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
georgios03
Νεοφερμένος
Ο georgios03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
27-07-22
21:42
Δεν πιστευω με 18615 να μην πιασω Πατρα Ιατρικη, θα εκνευριστω!!!
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
27-07-22
21:47
Ώρες γιατί είναι μαύραααα τα βουναααααΈχω ενα προαίσθημα για αύριο...
Poirot
Περιβόητο μέλος
27-07-22
21:47
Εντωμεταξύ κάτι μέσα μου με οδηγεί στο να μπαίνω στην πλατφόρμα μην τυχόν τους πατήθηκε κατά λάθος το κουμπί και δημοσιοποίησαν τις σχολές νωρίτερα
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
27-07-22
21:48
Δεν ήθελες και πολύ εσύ πια.....ΣΤΟΠ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΑΑΑΑΑ
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 495 μηνύματα.
27-07-22
Είσαι 200 μόρια πανω από την περσινή βάση είσαι ήδη μέσαΔεν πιστευω με 18615 να μην πιασω Πατρα Ιατρικη, θα εκνευριστω!!!
marakiloveee
Δραστήριο μέλος
27-07-22
Παιδιά έχω περιοδο και πονάω απειρα
Η μπνη μου χαρά θα είναι να δω ότι περασαααα
Θα ξεχασω κάθε πονο
Θα ξεχασω κάθε πονο
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
27-07-22
21:49
Σταματαααα μαναααα, θα σε βαλω να κανεις παρεα με την δικια μου μανα που της τα εχω κανει τσουρεκια και βαριεται να με ακουει πια και λεει «μην με ζαλιζεις αλλο !! Ελα φυγεε!!»Δεν ήθελες και πολύ εσύ πια.....
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
27-07-22
21:49
Άμα δεις κάτι σφύρα κλέφτικα.....ρίξε το σύνθημα να μπούμε κι εμείςΕντωμεταξύ κάτι μέσα μου με οδηγεί στο να μπαίνω στην πλατφόρμα μην τυχόν τους πατήθηκε κατά λάθος το κουμπί και δημοσιοποίησαν τις σχολές νωρίτερα
Σου εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μουΠαιδιά έχω περιοδο και πονάω απειρα
Θα ξεχασω κάθε πονο
Αχαχαχαχαχα έχω κι άλλες δύο φίλες......να έρθει να γίνουμε πολλές....Σταματαααα μαναααα, θα σε βαλω να κανεις παρεα με την δικια μου μανα που της τα εχω κανει τσουρεκια και βαριεται να με ακουει πια και λεει «μην με ζαλιζεις αλλο !! Ελα φυγεε!!»
Poirot
Περιβόητο μέλος
27-07-22
21:51
Εννοείται! Βέβαια και να μην σας το πω, αν έχω περάσει στο ΕΚΠΑ θα δείτε στις ειδήσεις τρελό που χορεύει στο Σύνταγμα... Να υποψιαστείτε!Άμα δεις κάτι σφύρα κλέφτικα.....ρίξε το σύνθημα να μπούμε κι εμείς
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 197 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- kost28
- Joji
- Aggel0sss
- infection54
- jimis2001
- KALA1
- Πικλιδιος
- Nikos_81
- Quincy
- Praxis
- BillyTheKid
- George.S
- thesecretfemme
- giannhs2001
- Christos1971
- Τρελας123
- Ioanna98
- brizoulis
- georgios03
- Marple
- marakiloveee
- sophiaa
- spring day
- Πα.Κ
- KingPoul
- Panagiotis849
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- oups
- Ody24
- constansn
- Αναστασία197
- ggl
- Citylights
- eukleidhs1821
- Nala
- katerinavld
- Ismhnhpapa
- augustine
- Arvacon
- fmarulezkd
- Drglitterstar
- Athens2002
- Unboxholics
- azula
- PanosBat
- nicole1982
- theodoraooo
- alpha.kappa
- Σωτηρία
- Nikoletaant
- Billys 13
- Rene2004
- Alin22
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Pharmacist01
- Nickt23
- calliope
- Theo1
- angeloskar
- Απροσάρμοστη
- natalix
- nimbus
- Phys39
- PanPan
- charmander
- niaou
- VFD59
- george777
- bruh_234
- Mariap.
- Sherlockina
- Annou1
- Kitkat2000
- Makisd
- endosporia
- Jose13
- Yiorgosk
- emilyfan85
- Nickof21
- Johanna Mark
- Nefeloula
- Αριάνα123
- Mammy Nun
- valantis21
- Than003
- Giii
- Vickyoustgl
- Chris9
- NikoBellic
- Markiz
- dim6
- Ameliak
- angies
- Fara
- xakounaamatata
- marianna04
- Ελεγκολόγος
- GeorgePap2003
- Μικρή πεταλούδα
- Kemi
- margik
- argy
- nucomer
- JasonPap
- Gxatzis
- roud
- Specon
- Παναγιώτης L
- Dimitris2001
- Eleftheria2
- jim2015
- Meow
- natasoula...
- ΘανάσοςG4
- Georgekk
- SlimShady
- chochoru
- GabrielaM
- paulkin94
- rempelos42
- pinelopikaxrila20@gm
- snowy
- Tzwrtzina!
- Alexecon1991
- la loquera
- Kostakis45
- Έμμα
- ioanna06
- J.Cameron
- anakiriak@yahoo
- Hased Babis
- buffon85
- korlef
- ilal
- Viedo
- Sminagos
- Miranda32
- parrot/παπαγάλος
- Dion G.
- KaterinakiL
- Maynard
- xraxra
- kiyoshi
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.